Klub mladih IDS-a Liburnije

nedjelja, 17.04.2011.

Izvještajna skupština o radu KM IDS-a Liburnije

Izvještajna skupština o radu Kluba mladih IDS-a Liburnije održati će se u Utorak 19.04.2011 s početkom u 19,00 h u stranačkim prostorijama , u Opatiji.
Gosti skupštine su: Vili Rosanda (predsjednik KM IDS-a) Tedi Chiavalon ( glavni tajnik IDS-a) te Duško Kišberi (tajnik za odnose s javnošću)

- 21:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

srijeda, 06.04.2011.

Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije

Sljedeći Sastanak Kluba mladih IDS-a Liburnije održat će se u Četvrtak 07.04.2011 g s početkom u 18,00 h u stranačkim prostorijama u , Opatiji !!

- 09:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 01.04.2011.

Održana II Politička akademija Kluba mladih IDS-a na temu "Parlamentarni izbori i mladi"

MALI LOŠINJ - Klub mladih IDS-a nastavio je ciklus obrazovanja svojih članova na Malom Lošinju, gdje je održana II Politička akademija KM IDS-a "Parlamentarni izbori i mladi", u organizaciji IDS-a uz potporu Zaklade Friedrich Naumann Stuftung

Dvadeset i pet polaznika Akademije (na kojoj su bili i članovi KM IDS-a Liburnije - Korana Kraguljac i Sandro Ladavac ) kroz tri dana radionica i predavanja prošli su kroz teme: parlamentarni izbori organizacija izborne kampanje , medijske kampanje , odabir ciljanih skupina i mobilizacija mladih glasača na predstojećim parlamentarnim izborima

Kroz temu parlamentarnih izbora polaznike su upoznali Duško Kišberi glavni tajnik KM IDS-a i tajnik za odnose s javnošću IDS-a , te Marin Grgeta bivši predsjednik Kluba mladih IDS-a , i predavač IFLRY-a. Vedrana Gujić članica predsjedništva LYMEC-a, održala je predavanja i radionicu o političkoj sceni u Hrvatskoj i mjestu IDS-a unutar iste.

Manfred Richter bivši gradonačelnik i zastupnik u Bundestagu održao je predavanje o strateškom planiranju izborne kampanje.
Aleksandar Gavrilović i Srđan Češić kreatori izbornih kampanja LDP-a Srbija govorili su o pretvaranju političkih poruka u jasnu i funkcionalnu medijsku kampanju , važnosti i načinima prikupljanja povratnih informacija , te o strateškom istraživanju javnog mjenja i njegovom mijestu u izradi komunikacijske strategije.

Zadnji dan Akademije bio je rezerviran za mobilizaciju glasača i uporabu novih medija u kampanji (facebook , twiter itd) i njihova uloga u izbornoj kampanji , uz vrsnog stručnjaka i iskusnog predavača Krešimira Macana.

Dobar dojam i zadovoljstvo ovogodišnjom Akademijom iskazali su organizatori , predavači i polaznici iste.

Mjesto održavanja Akademije razveselilo je lokalnu podružnicu IDS-a Malog Lošinja čiji predsjednik Adriano Maglievaz sudjelovao na seminaru zajedno sa članovima Predsjedništva GP IDS-a M.Lošinj.


- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #