utorak, 27.02.2007.

Starija seka je najbolja na svijetu :)

rofl
Kad gledam unazad i pokušavam se sjetiti koje mi je razdoblje mog života najljepše, ne pada mi na pamet srednja škola nego osnovna...od 1-4 razreda. Ta prijateljstva i igru ništa ne može zamjeniti.
opis slike

Imali smo tada još "drugaricu" koja je bila sve samo ne u pravom smislu "drugarica" jer smo nastavu (kaže mi mama) imali 20 min a svaki odmor nam je bio veliki odmor. Drugarica je za to vrijeme pila kavu i pušila (pokoj joj duši...umrla je prije par godina). Igralište nam je bila jedna livada iza škole, imali smo 4 ljuljačke i neki strgani vrtuljak. Na kraju te livade bio je potok (mislim i još je danas tamo smijeh) i ona je uvjek bio zarašten i grozan...ali ne i nama...mi smo si složili tamo skrovište i igrali se. Složili smo čak i most da možemo preko na drugu livadu....podjelili bi se na klanove i počeli igru...znam da smo imali kraljeve, prinčeve, lopove a ponekad je i rat izbio :))

Djetinjstvo sam provela na selu...i dan danas mislim da najljepše provedu djetinjstovo djeca odrasla na selu...takve igre se ne mogu igrati u gradu, posebno oni koji žive u zgradi. Mi smo radili "kućice"...s ciglama ili nekim granama, zagradili bi jedan dio u dvorištu ili livadi i složili svoju "kućicu", mami bi krali posudice, tanjure, žlice, ulje, sol, itd. Na vrtu smo uzimali salatu, rotkvice, mrkvu i ostala povrća od kojih smo "kuhali". Ja sam svoju "kućicu" napravila u "virjanu" (u tome se drži kukuruz, ali mi nismo) i to na kat.. :))
Natjecali smo se u "igračkama" a to su bile posudice i ostale stvari...imala sam i stolnjak. Moja prijateljica je isto imala ali mi je znala doći po noći s bratom i pol stvari mi pokrasti. Tu su bile stalne borbe oko toga čija je "kućica" bolja i ljepše uređena. Mama se nikad nije petljala u naše svađe jer smo se već drugi dan svi pomirili...

Uglavnom mi je mlađa sestra stvarala "strašne" probleme jer eto...morala sam je čuvati...a to mi je bilo najgore kaj mi se moglo tada desit. No imala sam taktiku...rekla sam joj da ćemo se igrati skrivača i tako dok smo mi (ja i moje dvije prijateljice) brojale ona se je trebala sakriti i biti tamo dok je ne nađemo...naravno da je mi nismo niti krenule tražit nego smo se otišle igrati...ona je jadna tako znala sat vremena čekati negdje (većinom na tavanu ili podrumu) da je nađemo naughty...a jadna hehheheeh...Kad se ona nije htjela sakriti onda smo rekla nek ona broji a mi otišle k susedu i tam se igrale a ona nas je tražila u našem dvorištu...znam, znam...ali kaj kad nam je smetala...stalno je nekaj zapitkivala zujo

Sad sam se sjetila još jedne anegdote. Kako sam uvjerila sestru da je pala ciganima s kola!

I dan danas dok o tome pričamo smijem se ko luda. Inače mi je sestra tamnije puti i odmalena joj je mama znala reci kako ju je kupila od cigana a ona se jadna rasplakala, no mama joj je rekla da se šali naravno ali nije mama znala da se sestra plače zato kaj joj ja po noči tupim s pričama o njenoj "pravoj" obitelji. Pričala sam joj kako su se oni sad obogatili i imaju vilu u zagrebu te da ima 12 braće i sestara...da oni znaju nas nazvati i pitati kako je ona...Jadna seka me je slušala i ispitivala detalje i čudila se kak ih još nije upoznala...hehhehehh...tako je to trajalo do negdje njezine 10te godine...Dok ona to nije jednom ispičala mami (prije nije ispričala jer sam joj ja rekla da će mami biti žao ako je to bude pitala i da će joj mama vjerovatno lagat da je ne povrijedi)....a mama se pukal smijat i pitala je tko joj je to rekao? Da to nije istina i da ne priča gluposti. Moja sestra me i dan danas zna sjetiti toga i dan danas se čudi kak mi je uopce mogla vjerovati...ali starijoj sestri se sve vjeruje...Kaj ne?
rofl

Objavljeno u 16:42 • Komentari (16) • Isprintaj#

subota, 24.02.2007.

Dani prolaze a ja stojim



opis slike


Tjedan je proletio...posao,stan,posao,stan i tako svaki dan. Danas sam uspjela počistiti stan jer radim od 16h. Čak sam i Oprah pogledala :)

Imam osječaj kao da mi dani prolaze uzalud...Ne stignem ništa, stalno sam na poslu...stalno razmišljam o računima i obavezama. Nikako da stanemo na zelenu granu, da kažemo...ok...sad imamo za preživljavanje .....dobro je. Dosta mi je takvog života...

I onda kažu da je malom privatniku dobro! Je k...piiip....

Da li će biti bolje?

Objavljeno u 18:22 • Komentari (9) • Isprintaj#

ponedjeljak, 19.02.2007.

NAVIKA...




Pitala jedna prijateljica mog dragog da li se ženi zbog navike! 8,5 godina je dugo, veli ona! Mora da se ženiš jer moraš!!?
Da,ja ga bičem tjeram!? Đizus!
Moram reći da nakon toliko dugo vremena u biti sad tek mogu reći da imamo ono kaj sam htjela na početku veze.

Upoznali smo se davne 1998. godine i to nigdje drugdje nego na netu tj. Mirc-u :))
Za tjedan dana smo se upoznali i u reality te zaključili da smo si simpa i sve to skupa smijeh pa i "prohodali".

Nismo bili iz istog grada pa smo se viđali samo vikendom i to nekad jednom ili dva puta mj.
Bili smo mladi i ludi...ja zaljubljena ko prava srednjoškolka a on "stariji" već u vojsci (godinu dana je striji)....

Prvih 7. mj je bilo super...odlično...a tada je počeo zaboravljati da me nazove. Tada nije bilo mobitela, a dogovor je bio da me zove poslije moje škole...oko 15h.
Znala sam umirati od brige da mu se nešto nije dogodilo, ali ga nisam zvala...bilo me je sram bang...kaj bu si mislil? da ga provjeravam? Mislim ono? kak sam bila luda? hahahahh

Dobro, objasnila sam ja njemu kaj meni smeta i to se promjenilo...
Nakon 2. godine "hodanja" ja se spakirala i odlučila da ćemo živjeti zajdno u njegovom gradu. Da, ja sam inzistirala na tome...jer evo "hodamo" već tako dugo a niš te ne viđamo....želim vidjeti da li smo jedno za drugo ili ne (moja pogreška)...

Bili smo premladi za zajednički život. On je radio...dobivao mizernu plaču. Ja nisam radila, mama mi je pomagala u svemu ...od jela pa do praška za pranje rublja (hvala mama kiss)

Cijela godina je prošla ja nisam našla posao...kupio mi je mačku da se zabavljam s njom doma.
On je radio do 16h došao doma da se najede i otišao s prijateljima na kavu koja je trajala do 21h navečer. I tako skoro svaki dan. Meni to nije smetalo...jer eto...mlad je ...neka. Mama me je čudno gledala i govorila suprotno. No ja nisam vidjela dalje od svog nosa headbang koliko sam bila zaljubljena.
Mladost ludost kažu :)).

Nakon godinu dana našla sam posao...ajme nitko sretniji od mene.
Prva mi je plaća iznosila 1100,00kn yes (Kako mi je bilo na poslu, nekom drugom prilikom ću ispričati jer je bilo odvratno).

Tada je moja polovica odlučila da otvori svoj biznis. Tata mu je digao kredit i on je krenu u osvajanje milijuna thumbup. Mislio je da je svijet njegov. Najednom je ima mnogo prijatelja, bio je poznat....stalno častio na kavama ili bilo čemu drugom. Uživao je u novostečenoj slavi, a mene je zaboravio. Radio je od 7-23h a i duže. Ja sam naivno vjerovala da je sve u redu dok mi nakon 4. godine naše ljubavi nije došao i rekao da se zaljubio u drugu!
Kako? Preko iskona! Jer je cijelo vrijeme na poslu visio na iskonu!(Prokleti iskon)! Ma nije iskon kriv, to znam danas.
Uglavnom, radilo se o jednoj spličaniki (dok nisam počela čitat blogove i to spličanki..nisu mi bile baš drage yes).
Mi smo prekinuli.

Ja sam doživjela manji slom živaca...jer sam mislila da je sve idilično headbang...
Saznala sam broj od te mlade dame i poslala joj poruku da joj zahvaljujem kaj me rješila gada rofl
A tu je bila caka...ona nije znala za menezujo...i podivljala je...na što sam ja ugasila mobitel i odlučila živjeti dalje po svom...sretno.

Trebalo mi je 3. mj da dodjem k sebi...da počnem normalno jesi i spavati..On mi se tu i tamo javio s porukom da pita kako sam...ignorirala sam.
Između svega toga njega su njegovi "prijatelji" i radnici pokrali i ostao je bez svega. Našao si je posao u Zagrebu.
Nakon još 3mj. sam odgovorila na jednu poruku i našli smo se. Bio je to sex iz osvete...da mu pokažem da je pogriješio. Ma, samo sam se drugi dan osječala užasno i nikakvo.
A on mi se nije javljao.
Uglavnom...duga je to priča...kad bi pisala detaljnije ...ne bih tako skoro završila.
Ja sam počela živjeti normalnije...čak sam i dečka imala...ali...nisam se mogla nikako opustiti...pustiti ljubav ponovno u moj život.

Da skratim...Moja polovica se ponovno počela smucati oko mene...ja sam mu dala do znanja da ga ne želilm...Kad je to shvatio nije mogao vjerovati. Zalupila sam mu vratima pred nosom i rekla da ga ne želim (lagala sam)....ali kad se svega sjetim...boli me...jako...i danas. Oprostila jesam...zaboravila nisam..i nikad neću.

Počeli smo se viđati...s početka prijateljski...dok nismo nakon nekog vremena skužili da provodimo vrijeme stalno zajedno i da se doslovno doselio k meni (opet!!).
Ozbiljo sam ga pitala da li to ozbiljno želi ili me želi opet zajebavati. Odgovorio je da me voli i da želi biti samnom. Duuugo mi je trebalo da to njegovo "volim te" shvatim ozbiljno. I dan danas mu kažem da su za mene riječi nebitne...da ja ljubav i "volim te" gledam kroz djela.
Da mu kažem volim te...trebale su mi 2,5 godine nakon svega.

Sad imamo i svojih uspona i padova. Prošle godine u 9.mj pitao me da li bi ja htjela biti njegova žena....i za to mi je trebalo da razmislim...jer nakon svega...nekako me je bilo strah reći da.

Odrasli smo...sve je nekako drugačije...ozbiljnije...provodimo vrijeme zajedno (dobro možda i previše jer radimo zajedno)...Znam da je drugačije jer to osječam. Ali sam mu rekla...još jedna greška i dragi moj JA SUZU NEĆU ZA TOBOM VIŠE PROLITI. Sad znam...volim mozgom...jer mi je tada srce puklo i nikad nikog tako voljeti kao njega tada neću. Mnogi ne bi oprostili to što ja jesam ali različiti smo ljudi...u nekom idiličnom svijetu nebi ni ja. Da se ponaša isto kao nekad, balavo i nerealno nebi bih bila sada s njim...jer sad imam drugačije oči.

I sad draga prijateljica...da li se ženi zbog navike ili zato što mora?!

.................................................................


Kad sad čujem da netko mlad ide u zajednički život nisam baš sretna jer znam da su premladi. Znam da sam ja sa 19. godina bila premlada a muškarci su nedozreli i djetinjasti još jako dugo headbang

..................................................................

Na plesnom tečaju nam je super bilo...jedva čekam ponovno. Zabavljamo se. Odlično potrošenih 2h života smijeh

Dijeta je još uvijek u tijeku...jučer sam malo previše pojela čokolade popodne pa sam cijelu noć bila gladna.

wave

Objavljeno u 17:50 • Komentari (14) • Isprintaj#

ponedjeljak, 12.02.2007.

hmmm koji naslov....hmmm koji .....


Evo mene malo opet u blog svijet :)
Vikend je bio lijepo proveden moja polovica i ja sami uz filmove...ma nema mi većeg gušta od toga.

--------------------------

Dijete se i dalje držim.
Jedem sve osim čipsa i slastica....i večere sam se odrekla.
Nisam se vagala ali mislim da još nisam tako značajno smršavjela jer to nije neka rigorozna dijeta.
Vidim da su cure tj. žene u našem klubu već neke dosta smršavjele...ma da im se 1kg ili 1,5kg čini malo, to je za tjedan dan super.
Svaka čast žemske thumbup

U subotu popodne dok sam gledala na Vivi neki reality otvorila sam čips i pojela dva tri te odustala, nije mi su uopče jelo. To je veliki uspjeh jer bi ja inače još prije 7 dana smazala cijelu vrečicu bez problema. rofl

Danas oko 15h popodne mi se užasno jelo neko voće, to mi se prvi put u životu desilo da mi se jede neko voće. Pojela sam dva kivija. Inače mi se jede nekaj slatkog, od milke smijeh

.....................................................

Moja polovica i ja od petka idemo na plesni tečaj. Poima nemam kaj me čeka. Uglavnom košta 170,00kn po jednoj osobi.
Nadam se dobrim rezultatima.
Skupa smo skoro 9. godina a nismo još nikad zajedno plesali.
To je zbog toga kaj se moja polovica srami, pa sad idemo to probat ispravit...zajednički kiss

.....................................................

Sestara mi ide na knjigovodstveni tečaj.
O.K. ona ima (kao i ja) ekonomsku školu pa kuži dosta ali kaže kak je taj tečaj da ti uzmu 5500,00kn lupe štambilj i to je to. Razočarana je. Ništa ih posebno ne nauče osim kaj ako žele samostalno kasnije radit savjetuju da kupe njihov program(2000,00kn).
Ima par žena koje se nikad nisu našle s takvim stvarima, ne znaju ni kaj je konto, otpremnica, potraživanje, i ostala sranja, imaju frizersku ili neku drugu školu i kak će te žene išta naučit ili kasnije to primjenit u praksu. Posebno ako se negdje zaposle a imaju tečaj a ništ ne znaju. To mi je strašno. Žali bože tih novaca.
Imam osjećaj da ima puno takvih ispraznih tečajeva i da treba pazit na koji ići.
Dobro, veli sestra da bi bilo bolje da je bolji predavač....da u biti ne zna objasnit...da se premalo posveti zadatku i onima kojima to teže ide.
......................................................

Ajme sad sam se sijetila. Gledala sam ove naše pjevače koji se natiječu za "Doru".
Pa zar niti jedan naš teksotopisac ili kak već to ide producent ne zna napravit dobru stvar? Nek malo posluštaju i pogledaju VIVU ili MTV kaj se danas sluša!
Preokrenula sam program kad sam vidla kak neki tuli kak bi bil šlager pjevač...ajmeeeeee užžžžas....kako smo jadni!!!!

wave


Pozdrav svima!



Objavljeno u 17:45 • Komentari (15) • Isprintaj#

četvrtak, 08.02.2007.

Idemo dalje...

opis slike


4 dan na dijeti!

Danas sam jela normalno, osim kaj ću još oko 18h pojesti jogurt i malo integralnog kruha a možda i bez njega.
Mislila sam se držat striktno dijete UN koju većina u našem klubu :) prakticira...ali za mene je ona malo prerigorozna, posebno onaj VOĆNI dan.
Pošto radim cijeli dan i treba mi energije, taj voćni dan ne mogu izdržati.
Jučer sam jela samo rižu i malo kruha i jedva sam izdržala, navečer mi je bilo najteže...joj kako me je želudac bolio no

Da nebi bila sam u svom jadu pridružila mi se i moja polovica u muci.
Tako je i on na dijeti rofl
Sad zajedno gladujemo, i moram priznat da štedimo. Baš kad smo jučer izlazili iz trgovine s potrošenih 55,00kn rekla sam dragom da je baš dobro kaj smo na dijeti.
Jer da nismo ja bi kupila : čips, smoki, za svaki slučaj još jedan čips druge arome ako mi baš nebude ova prva pasala, sladoled (jer moguće da mi se on bude jeo oko 23h), kiki bombone, sir, fini špekec, coca - cola, neki sok ne gazirani itd... i ode preko 150,00kn bang

.....................................................

Jučer me je najbolja prijateljica uvrijedila a da to nije ni znala. Nisam joj ništa rekla jer znam da nije promislila kaj je rekla, mislim da nije ni shvatila kaj je rekla.

.....................................................

wave

Objavljeno u 17:09 • Komentari (10) • Isprintaj#

ponedjeljak, 05.02.2007.

I JA SAM NA DIJETI :)

Imam 60kg na svoju malecku visinu od 164cm.
Sad je dosta!
Moram skinut 4kg.
Ma možda bolje 3kg naughty da se baš ne osušim naughty
Ajmeeee....

Ne znam kako ću izdržat ali moram...moram biti jaka.
Samo moram izbaciti večeru i vježbati ujutrno i navečer i sve bu ok...samo se moram držati rasporeda.
Sve je to u psihi...

.............................................

U subotu smo bili na rođendanu od mog bratića i ja sam bila (kao i uvijek) zadužena za kameru...zato me nikad ni nema na ni jednom cd-u, nije da mi je to bitno...al ono....
Kod moje tete se samo snima dok su neki rodjendani...zato uvijek na svim snimljenim cd-ima samo iste face i isti poredak...
Sjedimo za velikim stolom....jedemo meso (a ja snimam kak jedemo bang) zatim jedemo kolače (a ja opet snimam)...e onda opet snimam kak se nekaj pričamo većinom su to iste priče jer su s nama baka, deda i još jedna starija teta. Uglavnom većinom pričaju kak je netko umro i bla bla bla...
Deda se napije i počne plakat kak mu je sin bolestan (tata je invalid) i tako...sve u svemu ....sve 5 thumbup

**************************

Par stvar koje mi dižu živac :(malo se produžilo...od par stvari ispalo ovo:)
1. škrti ljudi

2. kad na tv-u nema ništ a ja ne mogu spavat (desilo se to u petak)

3. prijateljice koje samo ja uvijek nazovem one se nikad ne sjete...ili ako pošalju poruku vele "daj me nazovi"...ma jebe mi se nemam ni ja kuna!

4. kad moja polovica hrče...(spavam sa čepićima protiv buke)

5. kad moram platit stanarinu

6. kad imam minus na računu ......(trenutnoheadbang)

7. kad imam pms (trenutno)

8. moja polovica jako rijetko čisti auto (ali to je priča za sebe grrrrr)

9. kad odem u liidll i kupim voće a podvale mi trulo!!!!!!!! NIKAD VIŠE!!

10. to kaj sam cijeli dan na poslu i nemam vremena za sebe ni da prdnem pošteno ko čovjek!

11. odem u kino tražim kokice i jedan VELIKI sok i on mi trubi kak uz kokice ide gratis mali sok!! A ja njemu da neću mali sok da ću rađe platit veliki sok ili nek mi da jedan mali sok i jedan VELIKI sok...da sam ja prokleto žedna u kinu dok trpam u sebe kokice!! Ali ne mutavac ne shvača! Gospodična ali mali sok vam je gratis...oćete i taj sok i još jedne kokice i još jedan mali sok!??:headba

12. ljude kojima pomogneš jednom i onda te iskorištavaju ko zadnju piip....

13. lažljivce!! (pa samo sam te pitala dal si gledao taj film...nemoraš srat i lagat da jesi ako nisi...i onda mi nakon dva tjedna doći i reči : E, jesi gledala taj i taj film? Ja sam jučer, kak je jeben!............?!............

14. ukratko mrzim SVE dok imam PMS rofl
opis slike
************************

wave

Objavljeno u 14:59 • Komentari (11) • Isprintaj#

petak, 02.02.2007.

Ideš mi na privatno ....

Još sam uvijek na antibioticima i čaju party
Evo me na poslu šmrcam, kišem...rolleyes
...............................................

Jučer sam se zakačila oko nečeg sa svojom polovicom (od sad ga tako zovem wink) i s njim se ne mogu normalno posvadjat. Svađa izgleda ovako : ja pričam,pričam,zatim to pričanje prijeđe u ljutnju pa vicem a on sijedi i šuti ili mi nešto odbrusi i opet šuti. I tako mi 10 minuta dok ja ne popizdim i počnem nešto radit (spremat nešto...tek toliko da lupam i dokažem jačinom udarca koliko sam ljutabang). E, onda on nakon svega pita DAL SAM SE SMIRILA!! E na to doslovno poludim i opsujem mu sve po spisku i odem u najudaljeniju prostoriju koja postoji u našem stanu ...kupaonuyes...da bi on došao do mene i počeo me grlit i ljubit sve dok se ne smirim i popustim...(Ima 2 m i 120kg i ne mogu se pomaknut dok me primi)!!!
Tako sam mu jučer rekla da mi treba.....citiram :Privatna ljutnja!Jer se nikad ne mogu ljutit kak spada burninmad
I znate kaj još bedak napravi!!! Nazove mi mamu i veli da se ja durim na njega zbog toga i toga i oni zajedno zaključe kak sam ja živčenjak headbang
.............................................................

Želim svoju PRIVATNU LJUTNJU... Želim svoje pravo da nadrkana odem u kupaonu i da psujem svima sve i da me nitko ne zajebava onda...

..............................................................

Ovih dana mi je moja "polovica" slagala dizajn bloga...i hvala mu zbog toga...totalno sam ga izludila da je nakraju rekao da za mene nije ništ posebno već samo da si mjenjam boje...za ostalo sam predetaljna i citiram : dosadna wink
Shvaćam ga...ali kad on meni uvijek neke mračne slike stavlja i neke tamne boje...veli on da je to moja osobnost...a ne svijetle bojice...ma kaj on zna zujo




................................................................

wave

Objavljeno u 16:01 • Komentari (9) • Isprintaj#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< veljača, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Opis bloga

Pa da i ja napokon mogu komentirati drage mi blogere. Tko zna mozda nekad nesto i pametno napisem.
_________

To sam davno napisala, još prije godinu i nešto, od tada pišem redovito blog...imam čak i one koji me komentiraju :))))

Jedan dio blogova koje čitam :




Moja sestra

Jelena Vukosav

Hybrid

nihonjindejan

Jani28

Koreja blog

Nebulozenjezine :)

Djus

Nevenera

Mala Sanja


Karakter club




Mjesečeve mjene


hmm :))

Imam 28 godina, zivim i radim u jednom manjem gradu.
Udana za svoju dugogodišnju ljubav.
Gramaticki sam losa, č i ć koristim totalno nepravilno...:)))
Tko prizna pol mu se prasta. :))

Moj ICQ 151750725

"e pošta" :
klodica@net.hr


msn :
klodica@live.com


Free Counter



Gužvarini recepti!




Imaj jedan Pjesnik koji istinu zbori
Ima jedna pjesma.
Lijepa, iskrena, istinita...

- Ne Traži U Meni Anđela -

ne traži u meni luké
brod sam bez sidra i lanca
ne pružaj k meni ruke
pogledaj me i vidićeš stranca

ne traži u meni andjela
ja svoje grijehe dobro znam
ono šta si u meni vidjela
samo je maska, laž i sram

ne traži u meni suputnika
ostaćeš sama na raskrižju
ja sam poput divljeg ratnika
osvojim samo radi užitka

ne traži od mene vjernost
plakaćeš već prve noći
i tražićeš u sebi krivca
a krivac će bježati samoći

ne traži u meni andjela
jer su tvoje suze moja djela
i sve za čim tvoja duša pati
crno srce ne želi da shvati

ne traži od mene povratak
jer šta nam znači još jedna noć
u kojoj ćeš bolno shvatiti
da ja i ti nećemo opstati

ne traži u meni andjela
ja sam prolaznik bez hrama
zaslužuješ ti puno bolje
od čovjeka bez imalo srama



eXTReMe Tracker




online