Deus meus et omnia!

srijeda, 07.02.2007.

Naši odbojkaši pobijedili

Potvrđujemo zašto smo prvi. Prošle godine je bilo tijesno i naši odbojkaši su na regionalno prvenstvo prošli s dosta muke, no i tamo nisu baš briljirali. Nadamo se da to neće biti slučaj i ove godine.
U srijedu, 7.02.2007., naši učenici su jako dobro odigrali prvi krug županijskog natjecanja srednjih škola u odbojci. Odigrali su dvije utakmice i glatko pobijedili sa po 2:0 srednju Medicinsku i Tehničku školu. Početak natjecanja i prijateljske utakmice, koje su odbojkaši igrali s najvećim konkurentom, Gimnazijom Matija Mesić, a koje su pobjeđivali, pokazuje da naši ne žele da se ponovi prošla godina kada su strepili hoće li proći zbog par kikseva koje su napravili te zbog toga u svaku utakmicu ulaze maksimalno motivirano i ozbiljno.
Nastavak natjecanja slijedi 27.02.2007. u dvorani Brod što je odlučujući dan za naše odbojkašeJ.d. Prvu utakmicu igraju protiv Gimnazije iz Nove Gradiške, a drugu protiv Gimnazije Matija Mesić što je ujedno i utakmica za prolaz u daljnje natjecanje na razini regije. Sretno!
J.D.

- 22:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #