17

utorak

ožujak

2015

KITA Riječka

Mlaka nas čeka spremna, pa da joj se napokon pridružimo.

U nedjelju 22.3. je okupljanje od 8:00 na ulazu u park sa Južne strane, iza kioska Tiska.
Kad dođete bliže sve će vam biti jasno.
Do 8:45 traje potvrda prijava da bi potom od 8:45 do 9:00 umjesto brifinga zajedno obišli točke od interesa u parku. Njih je osim start/cilj točke još dvije i putevi koji ih povezuju su proizvoljni. Na njima će biti kontrolori koji će evidentirati svaki prolazak.
Krug je dug u najkraćoj varijanti cca. 1 km. i njime ćemo zajedno proći te potom do starta koji je u 9:30 možete se zagrijati na stazi utvrđujući varijante kojima ćete se kretati.

Duža varijanta trči se sat vremena, pritom će najbrži istrčati 8-10 krugova, 20-tak metara visinske po krugu te nakon što iscuri 60 minuta ulazak u zadnji krug se potom mjeri štopericom i na taj način se određuje tko je AS a tko Carica Giardina.
Kraća varijanta, za rekreativce i ostale kojima se ne da trčati sat vremena u krug, traje upola kraće i isto toliko manje, dok je sve ostalo isto kao i kod duže varijante.
U startno/ciljnoj zoni će biti stol sa vodom i izotonikom za okrijepu tijekom trčanja, naravno i nakon istog kad će se naći i nešto voća.

Za sve koji se ne snalaze sa tim djelom grada link je tu.
Parkirati se može u ulici Milutina Barača kao i na parkingu na ulazu u istu. Čim pređete Zvonimirovu u parku ste i mi smo tu!

Sve prijave ( ime i prezime) šaljite na : darko.mrsnik@gmail.com da bi se što kvalitetnije pripremili za vaš dolazak s obzirom na brojnost.

Jedini upitnik je prognoza vremena odnosno kiša kojom se prijete već u subotu, tako da će eventualna odgoda biti poznata u subotu ujutro i svi će na ovaj način dobiti obavijest o istoj.

Do nedjelje pozdrav!

Chevap


Oznake: more

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.