02

ponedjeljak

ožujak

2015

Kita od Kamenjaka - reloaded

Nakon promjene termina, evo nas ponovo. Kita od Kamenjaka će se održati 8. ožujka, bez obzira na vremenske prilike. Odgode nema.
Što se tiče staze, možete si izabrati dvije opcije, kratka KITA cca 12 km / 700m uspona i duga KITA cca 24 km / 1300m uspona. Duga staza je brdovita, ima prilično penjanja i spuštanja, no staza obiluje i brzim, trčivim dijelovima tako da će nadam se svi doći na svoje. Najniža točka je na 95m nm dok je najviša na 837m nm.

Datum: 8. ožujka 2015.
Prijave: od 9:00h do 9:45h u gostioni "Pu Mareteša", Škrljevo (odmah kod željezničke stanice)
Briefing: 9:45h – (preporuka da svakako poslušate opis staze)
Start: 10:00h

Startnina je kao i uvijek 20 kn i sav prihod ide u dobrotvorne svrhe.

Svi sudionici dobivaju kartu od strane organizatora no obavezno imajte sa sobom neko pisalo, kompas i mobitel. Naravno imajte sa sobom i adekvatnu obuću i odjeću te dovoljno vode i hrane.

Start je dakle kod željezničke stanice na Škrljevu. Do Škrljeva možete doći po autocesti Rijeka – Križišće, izlaz na Sv Kuzmu. Po izlasku s autoceste skrenite desno, smjer Kukuljanovo. Na semaforu se skreće desno, potom u centar Škrljeva i vozite po cesti dok ne dođete do željezničke stanice.
Google Maps link lokacije starta: https://goo.gl/maps/ZoPDY

Parkirati možete na željezničkoj stanici, dalje uz cestu također ima mjesta.

Za sve zainteresirane, pripremili smo i maneštru, po povoljnoj cijeni od 25 kn po porciji. Obrok plaćate direktno osoblju prilikom naručivanja. Kod prijave molim da navedete da li želite obrok ili ne, da bismo znali unaprijed pripremiti dovoljan broj porcija.

Prijave se šalju na kita.kamenjak@gmail.com. Uz prijavu obavezno navedite ime, prezime i broj mobitela koji ćete imati uz sebe te da li ste želite obrok po cijeni od 25 kn.

Pozdrav,
Alen

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.