Put ka slobodi

srijeda, 27.05.2009.

Haidakhan Arati

Riječ “Arati” u prevodu znači rastjerivač tame. Pjevanjem napjeva Aratia dovodimo svijetlo nad tamom u nama. U Sanskritu riječ tama je sinonim za neznanje.

Haidakhan Arati postavio je veliki svetac Sri Mahendra Baba. Kao dijete Mahendra Baba je bio izlječen vizijom Babajia i Božanske Majke, Babaji ga je ponovno blagolsovio na jednom od njegovih ranijih rođendana kada mu je predao tajne. Kao mladić, tek što je napustio fakultet, Mahendra Baba je sreo Babajia u jednom od prethodnih ljudskih oblika, te ga je Babaji tokom šest dana i noći naučio joga znanju. Kada je Babaji otišao, Mahendra Baba nije znao tko je on i kako ga ponovno naći. Nakon što je završio magisterij filozofije, Mahendra Baba se odrekao svijeta te je otišao tražiti svog gurua kroz Himalaye u Indiji, Nepalu, Tibetu i Kini. Proveo godine u hramu u indijskoj državi Guajarat te je dobio reputaciju sveca. Tek se nakon 25 godina traganja i čekanja vratio nazad u predio Kumaon planina , gdje mu se Babaji 1969 godine ponovno pojavio u zatvorenoj sobi u zabačenom planinskom ashramu i gdje mu je obećao da će se utjeloviti. Poslije ovog Babajievog pojavljivanja u tijelu, Mahendra Baba je započeo misiju pripremanja za Babajiev povratak u svijet u ljudskom obliku. Mahendra Baba opisao kako će Babaji izgledati, povjerio tajnu prepoznavanja Sri Shastrijiju (ožiljak na desnoj nozi i lijevoj ruci), objavio da će Babaji doći 1970. godine. Mahendra Baba je obnovio stare ashrame i hramove, pripremio svete ceremonije bogoštovlja koje sada koriste posvećenici Shri Babajia- Haidakhan Arati. (Podaci uzeti iz knjige Mahendra Babe ‘Anupam Kripa’). Kada je sve pripremio za Babajijev dolazak Sri Mahendra Baba napustio je tijelo, prije samog utjelovljenja Babajia.

U Sanskritu, vibracija svake riječi poklapa se sa njenim značenjem. Riječi Artia su specifična formula. Vibracija Aratia transformira našu osobnu vibraciju na frekvenciju sinkrociteta sa Babajijem i dovodi Ga ka nama. Naša vibracija približi se Njegovoj i time omogućujemo našim srcima kupanje u Bezuvjetnoj Ljubavi. Onima koji žele osjetiti više Babajijevog vodstva i iscjeljujujuće vibracije imaju formula za postizanje toga: ARATI.

Samo slušanje Aratia sa CD-a i prije memoriranja podignut će vibraciju osobe. Kada osoba nauči i memorira Arati do točke gdje usne nastavljaju pjevanje bez pomisli ‘Šta ide sad ?’ dolazi obilje na svim nivoima, emocionalnom, fizičkom, mentalnom. Stanje svijesti do koje vas Arati dovede je čarobno, veličanstveno. Kontakt između Sebstva i svjesnog uma se otvara i dovodi vas u stanje iz kojeg umjetnici stvaraju remek djela, znanstvenici velika otkrića, dovodi vas u stanje primanja podrške Stvoritelja svega što jest. Pjevanjem Aratia dolazite do stanja tišine iz koje razlučujete poruku Božanskog.

Da bi se bolje upoznali, da bi očistili put za komunikaciju sa Božanskim, za postizanje iskustva iscjeljenja Babajijevog prisustva pjevajte Arati-rastjerivač tame.



27.05.2009. u 09:36 • 0 KomentaraPrint#

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

  svibanj, 2009 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Studeni 2011 (1)
Kolovoz 2011 (1)
Srpanj 2010 (1)
Svibanj 2010 (1)
Kolovoz 2009 (1)
Srpanj 2009 (2)
Lipanj 2009 (4)
Svibanj 2009 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Otpuštanje i prepuštanje...

Linkovi

Haidakhan net
Ljubavi
APK blog
Hrvatska Asocijacija Reikista "Reiki Usui"

Facebook

Free Hit Counter