srijeda, 30.05.2007.

surfah i prosurfah ovo........

......................Gelipteri..............
danas sam na arbajtsplacu imo sraz s jednim malodobnim banditosom, gelipterom......kad sam vidijo kakoje gluposti izvodi, kak se ponaša i kakvi vokabular posjeduje, pale su mi roletne na okulare....taj (a i večina ostatka te gelipterske populacije) autoritet ne poznaje valjda, nema pojma šta je to poštovanje spram starijih....al kad im se 'pokažu zubi' skrušeni su da skrušeniji nemreju bit (dok opet ne startaju lupat po drumu starom).....treba njima zube pokazivat i to često.....čitam po forumima raznovrsnskim probleme uča sa takim gelipterima...pa kak i nebi problema imali kad su oni tak neodgojeni, bezobrazni i znaju svoja 'prava'?!....uča im niš nemre, negativne/ukori baš efekta nemaju a oni im zube pokazat ne smiju....u ruke mi dođe buk u kom sam proćito jednu miso koja otprilike glasi 'oni ne mogu izvršavat odredjene zadatke pa prema tome nemaju ni prava' (ne odnosi se na geliptere dotićne i izvaddena je iz kontexta)....tu miso bi trebalo malko modifikovat i primjeniit na Geliptere....u školama i na inim placovima vise plakati sa pravima djece....zakaj pored plakata tih (pametni čovjeki nisu se dosjetili) nisu izvješeni istovjetni plakati sa obvezama djece?!?!...jerbo da bi se nekaka prava imala moraju se i neke obveze ispunit....al to ti Gelipterčići ne znaju.....pa ih treba podučit i pri tome oštrije nastupit tj. zube pokazat da skuže da mislimo za ozbać....mislim da oni razmišljaju (?!) o tom ovak - ja napravim glupost, opsujem i sl., nastavnik me pošalje pedagogu il defektologu, tam se malo ispričamo i to je to...ništa strašno.....poradi tog treba malo oštrosti ('let' iz škole npr.).....te oštrosti bi trebalo i od doma (više neg u školi) pa bi Gellipteri ti drugaće razmišljali (?!) o postupcima svojim....suma sumarum : prava ali i obaveze!
coolotvorih guestbook iliti knjigu Vizitatorsku pa se upisujte Kolege blogerske i doklikaši slućajni i namjernski!
do tipkanja & ćitanja bok!

• isklesano u 17:26 • Ukleši otiske šapa... (2)

ponedjeljak, 21.05.2007.

thumbupsmokinpartysmijehpartysmokinthumbup

hm..........fact that my NeoCounter is filling up with flags from various countries is making my life a little more enjoyable......I am considering to write again post on english (aaaaaarolleyesrolleyesI am doing just thatheadbangheadbang) & german......well maybe not on german becouse...well.....english I know better......but untill I manage to find more free time to write something in english I will just type that I am happy that Visitors from other countries visit my Blog more than once (I hope those are not Visitors who came accidentally).......I am also little disapointed (maybe a little too strong word) becouse those Visitors didn't chisel their paws (write comment)........
...................Plagijat....il' ne?!
Od debakla Kanona domovinskog na izboru pjesmuljka europejskog (il kak neki to su nazvali 'gay festivalu') razglaba se o tome jeli 'Molitva' plagijat il ne.....nisam tolko razbijo ovo malo pameti s dvolemom tom....samo znam da mi je pjesma zakon a još su mi zakonskije tete koje su je scenski poduprle (!?smijeh..doobro su je poduprle......ak me kužatesmijehsmijeh) a i obleka im je geeenijalska bila....zakonska mi je i makedonska pesem......
za sada tolko trabunjanja iz Kuta.......PORADZV SMVIAwavepartyŽ.B.I.P.partysmokin

• isklesano u 21:13 • Ukleši otiske šapa... (5)

utorak, 15.05.2007.

You rang my lord?


• isklesano u 19:58 • Ukleši otiske šapa... (10)

subota, 12.05.2007.

bangbang“Pšenoraž”smijeh

U oćaloobzor velikosti moje dospijela je tiskovina sa legislativskim popisima…..prelazivši okularima prek istih za zjenicu mi zape i upiknu me u naslovu navedena nebulozna (bar meni) skovanica……u tekstu je pisalo da se rijeć “proso” u zakonskom članku xy zamjenjuje rijećju (?!?!) “pšenoraž”……allo!?!.
Ste prikovali okice za kutije sa pikčersima pokretnim u ćetvrtek naveće??? Uzdanica stihopjevajuća naša (???) krampala si je put u ciljnu ravninu €urosonga….Ja nisam iz dva razloga: prvi je da baš cajta imo nisam a drugi hm....aj hed no tajm……Do ušnih receptora mojih doprl su tonovi i popratne pojave nekojih koji grabe ka spomenutoj ravnini…..nis neki kritiker muzičkih numera al’ mislim da bi taki- veseli, brz(ž)i- songovi za utrku tu trebali bit a ne ko onaj Top naš…tugaljka!!! Taj top je topovao visoko i tane je odletilo i uletilo pravo u zrakomlat za povratak u naše krajeve….ipak je doma najljepše…..pun pogodak!
Blogoćitaći Kornera znaju da sam se modernizovo po pitanju prijenosnika……mašina ta ima Velan pa bi meni sad trebala adsl kutija ona s emiterom signala…..hm….dok se čike u tekomu sjete da navrate da mog kutka i da mi predaju boks takav, postoji mogučnost da ja koju sjedinu dobim…..a poznavajuči njihov MO još koju kad napokon navrate……
wave

• isklesano u 12:55 • Ukleši otiske šapa... (7)

subota, 05.05.2007.

‘Beauty is in the eye of beholder’

Većeras sam nakon podužeg vrijemenskog perijoda okulare usmjerio ka pokretnim slićicama u onoj kutiji…….posvetijo sam atenciju animirovanom filmu o Zelenom Ogru imenom Šrek….uživah u pračenju tog jednostaavnog,zanimljivog,duhovitog,poućnog crtiča……dotićni crtani sam ja gledo u kinematografu seoskom prije nekoliko godina s klinčadijom iz dječjeg Doma lokalnog…..
Birds of feather flock together.
You can’t have your cake and eat it too.
Don’t judge the book by it’s cover.
Uvatijo Bil Gejts ribicu zlatnu. Razmišlja si on kaj da s njom ućini te odlući vratiti ju u jezerce jerbo je premala za gril. Zamahne da ju baci natrag a ribica zaćuđeno upita : -a želja?! Uzdahnuvši, Gejts reće : -ok, reci!
partysmokinthumbupwavewave

• isklesano u 22:58 • Ukleši otiske šapa... (5)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>