srijeda, 25.04.2007.

Zrnce smijeha....

Zgodma mlada žena stoji kraj prometala puknute hume kraj ceste i stopira.
Prođe sat, prođu dva. Zaustavi se auto i naočiti gospodin iziđe i promjeni Dami gumu.
Veli gdin. - “Eto, ja sam gumu promjenio a vi ćete sjesti u auto i sad se odvesti samo. Mogli bi mi se nekako zahvaliti, samo da hoćete.”
Odvrati dama – “Pa, mogla bi se ja vama zahvaliti al’ znate, na zadnjem sjedalu mi spava muž.”
waveparty

• isklesano u 23:08 • Ukleši otiske šapa... (10)

subota, 21.04.2007.

„Instinkt“ the movie (ili 'instinct' po englešćini?)

Nakon dužeg vremenskog perioda odgledah ja jedan muvi....pa dobro, nemrem kasti da ga 'odgledah' jerbo su me nekoje sirkumstance blokirale pa nekoliko uvodnih scenskih uprizorenja ne uspjeh vidjati.....usprkos tomu ogromenskome propustu uspio (zahvaljujuči iznimnom Sivilu) sam ja nakon par scena idučih pohvatati niti radnje......storija muvijevska mi se svidjela zainteresovala me....iako mogah neke scene i dešavanja čak i anticipirat (jel sam ja to neki imalac nekog ENtog ćula il sam neki frik oliti je muvi tak providan?!).....človek more i nešto naućit iz filma tog (ima još takkvih – taki je npr. film o profesoru Nedu Sheeblyu [mislim da je i takovog naziva]).....neki vele da su ti filmovi (opčenito) samo zabava i zaglupljujuče slike pokretne......možem se slagovat s tom tezom djelomično – ima škarta koji prikazivanje ne zaslužuje – al' generalizovat se nemre jerbo ima fakat poućnih i dobrih muvija (mislim da je ovaj 1 od takih)...pipli (osobito neki) da ih pogledaju bilo bi im jako korisno......al ne samo da ih pogledaju a da ih 'ne vide'...da iz istih neke stvari nauće.....sagledaju ih iz drugojaćijeg rakursa.....
mah

• isklesano u 08:20 • Ukleši otiske šapa... (5)

utorak, 17.04.2007.

.....Veliko Ništavilo.....

.

• isklesano u 21:58 • Ukleši otiske šapa... (4)

subota, 07.04.2007.

Tehnićke karakteristike stroja ASUSa serijalne oznake A9eRPe

Na sredini komandne table ASUS piše. Pila je CC iliti coupe cabriolet ('beš pežoa, ASUSov hardtop se sklapa za 4,2 sekunde!), metalik sive farbe sa logom na sredini haube iliti pokrivala stroja. Strojćek tjera 512 ždrebaca uz pomoć intelove turbine celeron M440. Interijer mašine proizvod je eksperata iz ATIjeva atelijera a nosi ušivenu oznaku 'Radeon Xpress 200M' i u potpunosti je izdjelan iz eko-prijateljskije materijala. Središnji display je 15 inćni XGA (dume nemam kaj to bedojta!). Prilikom raubanja mašine uživat korisnik može u produciranju DeVeDeja il' eMP3jeva il' inih zapisa jerbo se u središnjem tunelu nalazi inkorporisan DiViDi (…) rider. Na tunelu su situirani nekoji dugmiči i svjetluckaju još nekolike svetiljke zelenog, plavog i crvenog kolora (moram manual pronaukovat da odgonetnem kaj predstavljaju iste!). Finalno, u particije (za raznolike sorte) stane goriva 100 galona (iliti 'giga' žargonski). Elektrićna ćelija je kapaciteta koji ASUSu omogučava cirka dve ure samodostatnosti. ASUS je opremljen daljinskim (vaj'rles) otkljućavanjem a startovanje je kartićno + tačped (za identifikaciju).
Altruizam…….mh?!
Receptore okulomotorićke i auditivske usmjerijo sam prema pokretnim slikama na kutiji onoj gdi su iz studija n Gdin. Gruden i teta voditeljka razglabali o definiciji altruizma...........njihova diskusija potakla me na promišljanja malo i na tipkovanje redaka ovih...........altruist sam i ja .......takvim se doživljavam.......definišem tu pojavnost ko' pomaganje drugim piplovima uz odredjenu naknadu a sve drugojaće definisanje istog bilo bi hipokratstvo oliti licemjerstvo...u biti se slažem sa g. Vladimirom....ne, ovo 'uz odredjenu naknadu' ne podrazumijeva finansijsku naknadninu, dapaće, isti termin odnosi se na duševnu satisfakciju ućinjenim aktom.......

wavethumbup

• isklesano u 21:48 • Ukleši otiske šapa... (6)

četvrtak, 05.04.2007.

Dreams come true…Traume komm zu wahrheit…ispunjeni san.............

Dugo vremensko doba (prekodugoooooooooo) mojim mislima je tumarala želja za imanjem krilnog računala iliti lap-a top-a…danas se želja ta finalno i ostvarila……daklen, moja velikost je ponosni vlasnik jedne mašine takve…….

SRETAN USKRS i SREĆAN VASKRS želim
mahmahmahmahwavethumbupsmokin

• isklesano u 21:39 • Ukleši otiske šapa... (7)

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>