SPORT NET

srijeda, 17.01.2007.

HNS otkazuje Saudijskoj Arabiji

Vodstvo Hrvatskog nogometnog saveza otkazat će prijateljski susret sa Saudijskom Arabijom predviđen za 28. ožujka. Razlog tome su zahtjevi Saudijaca koje HNS ne može ispuniti. Novi protivnik mogla bi biti reprezentacija Crne Gore ili Bjelorusije...Prijateljski susret sa Saudijskom Arabijom 28. ožujka na zagrebačkom Maksimiru neće biti odigran, najavio je generalni tajnik HNS-a, Zorislav Srebrić. Saudijci, naime, traže od hrvatske strane osiguravanje njihovoj TV-kući besplatan prijenos, no to zbog postojećih ugovora nije moguće ispuniti. Isto tako nisu uspjeli usuglasiti ni sve financijske detalje susreta.
Ipak, termin 28. ožujka se i dalje namjerava iskoristiti za odigravanje utakmice, bez obzira što je za isti dan predviđena Kup utakmica između Hajduka i Dinama. Taj susret bit će odgođen, dok će Slaven Belupo i Rijeka odigrati po rasporedu s obzirom da nemaju nijednog A reprezentativca u svojoj momčadi.
Srebrić otkriva i da je broj zainteresiranih reprezentacija za taj termin iznimno mali, jer se tog dana odigravaju i brojni kvalifikacijski susreti za Europsko prvenstvo. Trenutno najozbiljnije kandidiraju tek Crna Gora i Bjelorusija. A stukliheadbangbi ih ko zečevenjaminjamipartybang

- 16:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #