SPORT NET

srijeda, 17.01.2007.

Ljubo, Janica, Jug, Bilić

Četvrtu godinu zaredom, čitatelji Sportneta odlučivali su o najvrjednijim sportskim dostignućima u prošloj godini. U jedinom izboru ovakvog tipa koji je svoje glasove prepustio vama navijačima, nakon mjesec dana glasovanja odabrali ste najbolje u Hrvatskoj u četiri kategorije...Sportnetov izbor najboljeg sportaša, sportašice, momčadi/ekipe i trenera u 2006. godini i ove je godine rađen na velikom uzorku čitatelja i posjetitelja Sportneta sa svih strana svijeta. Vaši glasovi najboljima su proglasili sljedeće:

Ivan Ljubičić (Darko Kraljević)
Najbolji sportaš - IVAN LJUBIČIĆ: "Ljubo" je najuspješnijom godinom u karijeri obranio naslov najboljeg iz 2005. Poklonili ste mu točno polovicu svojih glasova, Mirko Filipović je dobio 35%, Ivica Kostelić 9%, Duje Draganja 6%.

Janica Kostelić (Davor Sajko)
Najbolja sportašica - JANICA KOSTELIĆ: I Janica je obranila naslov iz 2005., olimpijskim medaljama i osvojenim Svjetskim kupom nije ostavila šansu svojim konkurenticama. Janici je pripalo 76% vaših glasova, Blanka Vlašić je dobila 11%, Danijela Grgić 9%, Tamara Boroš 4%.

Vaterpolisti Juga slave naslov (Nikola Raguž)
Najbolja momčad/ekipa - VATERPOLSKI KLUB JUG: Dubrovački vaterpolski velikan u 2006. godini osvojio je trofeje u svim natjecanjima u kojima je sudjelovao. Iako je konkurencija bila žestoka, dvojbe također nije bilo. Jugašima ste poklonili 45% svojih glasova, nakon njih su se poredali rukometna reprezentacija (32%), nogometna reprezentacija (21%), Ženski rukometni klub Podravka 2%.

Slaven Bilić (Yasuyuki Nagatsuka)
Najbolji trener - SLAVEN BILIĆ: Izbornik nogometne reprezentacije osvojio je srca navijača i reprezentaciji donio novi polet i optimizam. Pobijedio je s 56% glasova, samo nekoliko glasova odijelilo je drugoplasiranog Lina Červara (19%) i trećeg Emila Nikolića (18%), četvrti je Ante Kostelić (7%).

- 16:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #