SPORT NET

ponedjeljak, 15.01.2007.

Šahtar Srnu cijeni 10 milijuna eura

hrvatskaZanimanje Paris SG-a za Darija Srnu došlo je pred vrata ukrajinskog Šahtara. Trener kluba iz Donecka Mircea Lucescu komentirao je ponudu francuskog kluba i zatražio gotovo trostruko više nego što je pariški klub navodno ponudio...Na vijest da Paris SG želi u svoje redove dovesti hrvatskog reprezentativca Darija Srnu, oglasio se trener ukrajinskog Šahtara, čije bi riječi mogle "ohladiti" francuske interesante.

Mircea Lucescu nasmijao se ponudi iz Francuske koja je navodno vrijedna između 3 i 4 milijuna eura i noge Darija Srne procijenio je na 10 milijuna. "Čudno mi je da klub poput PSG-a nudi takvu cijenu. Mogu reći da Srna vrijedi 10 milijuna eura. To je naša cijena temeljena na procjeni njegovih mogućnosti i ne možemo nikome dopustiti da snižava tu cijenu zbog svojih interesa".
Lucescu je potvrdio da se za Srnu osim PSG-a, zanimaju Liverpool i Monaco, a svima je poručio sljedeće: "Da je Srna umjesto u Šahtaru igrao u bilo kojoj od pet najjačih europskih liga, koštao bi i više od 15 milijuna eura."
Mišljenje Lucescua sigurno će biti značajno u eventualnim pregovorima glede transfera, no u prilog snižavanja Srnine cijene ide činjenica da u Šahtaru odrađuje posljednju godinu svog ugovora, što znači da će po njegovom isteku biti slobodan igrač.

HRVATI SU ZAKON

- 20:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #