LJUBAV NA PRVI POGLED: Evo zašto je za seks bitno da smo zaljubljeni - Pravi datiranje

utorak , 25.12.2018.

ili ljubav prvi Evo koja traje duže










Click here: LJUBAV NA PRVI POGLED: Evo zašto je za seks bitno da smo zaljubljeni






Njihova fotografija kako zajedno šetaju vrtom na Siciliji mnoge je podsetila na scenu iz romantičnih komedija, dok su drugi sugerisali da je falio samo poljubac. Takođe, ne opterećujete se ako se dobro preznojite tokom seksa. To je u ljudskoj prirodi. Trenutak kad su se upoznali mnogima bi mogao da deluje nestvarno.





Čak i ako sedimo sa najboljom prijateljicom i pričamo joj o emotivno potresnim situacijama i dešavanjima, retko ćemo imati kontakt očima. Praktikovanje oralnog seksa je dalo, bar što se tiče muškaraca, pomalo neočekivane rezultate. Ako namerno izbegavate rasprave u vezi, onda ste na sigurnom putu odljubljivanja. Kao što je moguće odljubljivanje, podjednako je moguće ponovno zaljubljivanje.





ili ljubav prvi Evo koja traje duže - Ako vas ne zanima da li je vaš odnos u redu ili ne, već ste jednom nogom izašli iz veze.





Poražavajući su podaci da sve više singl muškaraca i žena odbacuje potencijalne partnere samo zato što nisu pri prvom susretu u njima izazvali ono uzbuđenje koje vezuju za zaljubljenost i ljubav na prvi pogled. Svi koji se zabavljaju danas, odrasli su pod velikim uticajem medija i servirani su im idealni tipovi muškara i žena. Foto-ilustracija: Profimedia Ali koliko često se neko stvarno zaljubi u nekoga ko izgleda poput Džordža Klunija ili Anđeline Žoli? Ako čekate da vam se neko fizički dopadne da se zaljubite u njega onda propuštate mnogo dobrih potencijalnih partnera u korist onih koji vam pre zapadnu za oko. Tako ti ljudi dobijaju na ceni i njihov ego raste , postaju narcisoidni, a kome to zapravo treba? Nedavno istraživanje je pokazalo da vreme koje provedemo zajedno utiče na romantičnu privlačnost. Naučnici su merili koliko se stepen privlačnosti menja s vremenom kako su se ispitanici međusobnmo upoznavali nekoliko meseci. Foto-ilustracija: Profimedia Danas aplikacije poput Tindera samo čine ovaj problem ozbiljnijim jer se na njima veliča fizička privlačnost, ali mnogi parovi koji su se ovako upoznali uspeli su da izgrade ozbiljniju vezu. Ovo postaje intenzivnije što smo stariji, jer nam vremenom izgled nije na prvom mestu već ono što je upakovano unutra. Onaj ko ne dozvoli da fizički izgled presudi odmah već da šansu i sebi i toj osobi da je bolje upozna, ima veće šanse da se ostvari u ljubavi. Ono što je privlačnije od izgleda jeste smisao za humor, zajednički interesi i umeće konverzacije. Zaključak je da trebate da date jedno drugom šansu da se bolje upoznate i videćete da hemija neće izostati.



Interstellar
Ili muškarac kojeg volite, naravno. Imao sam pet godina stariju sestru Jasnu, koja nažalost više nije živa, ali uz nju sam rano naučio da čitam i postao pravo čudo od deteta. Muzičar zaslužan za sve to kao svoj početak navodi rad u grupi Žetva. Tada su naročito skloni da budu prema sebi nedovoljno kritični te da nazivaju ljubavlju osećanja u sebi, koja to nisu. Jer, tada se zaljubimo u ideju o ljubavi, umesto u osobu koja stoji pred nama. Pravila komentarisanja: Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Analna stimulacija ili analni seks, na ovim prostorima, izgleda nije baš popularan. S obzirom na to da ovakvo ljubavno osećanje nastupa brzo, bez potpunijeg upoznavanja voljene osobe, isto tako može brzo i da nestane. Tehnika za vraćanje samopouzdanja utječe na um koji vas tjera da dobijete stvar koja je napravila tu štetu, što je u ovom slučaju upravo ta neosvojiva osoba. Ako žena skrene pogled u prvih 45 sekundi, pa zatim ponovo pogleda u muškarca, i to direktno u oči, i to je, takođe, siguran znak da ga želi. Takođe, devojke koje uživaju u seksu u ovoj pozi uglavnom nemaju problema sa samopouzdanjem što je neopisivo seksi , pošto im ne smeta što njihovom parntneru puca pogled na njihovo telo u svoj raskoši.

[KAMEN U ŽUČI|Coca-Cola HBC B-H Sarajevo predstavila program studentskih ljetnih praksi|Erotske sexy priče]






Oznake: čili, ljubav, prvi, Čevo, koja, traje, duše

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.