Fakin šit by Kaco Mortale

srijeda, 25.10.2006.

Forvar Duša

Ja nisam našao 68 somića Evroa na cesti ali sam našao ovu zanimljivu pričicu u inboxu:

Jednog dana upoznala sam jednog divnog gospodina i zaljubila se. Kada je postalo jasno da ćemo se uzeti, odlučila sam da prestanem da jedem grah.
Nekoliko mjeseci kasnije, na moj rođendan, pokvario mi se auto dok sam se vraćala kući s posla. S obzirom da sam živjela na selu, pozvala sam muža i rekla mu da ću kasniti, jer sam morala da odpjesaćim kući. Idući tako, uz put sam naišla na jednu malu gostionicu iz koje se širio miris graha i ja jednostavno nisam mogla da odolim. Posto sam imala pred sobom da prepjesaćim još kilometara i kilometara, pretpostavila sam da ću se putem osloboditi svih nuspojava dok ne stignem kući. Ušla sam u gostionicu i za čas posla sam ''sredila'' tri porcije graha. Kada sam nastavila da pjesaćim, potrudila sam se da oslobodim sav plin.
Kada sam stigla, moj muž je bio radostan što me vidi i veselo je rekao:
''Draga, imam iznenađenje za večeru!''
Zatim mi je stavio povez preko očiju i odveo me do stolice za stolom. Sjela sam, i baš kad je htio da mi skine povez, zazvonio je telefon. Natjerao me je da mu obećam da neću dirati povez dok se ne vrati, i otišao da se javi.
Grah koji sam pojela je još uvijek radio i pritisak je postao
nepodnošljiv, tako da sam iskoristila priliku dok se moj muž ne vrati, nagnula se na jednu stranu i 'pustila' jedan. Ne samo da je bio glasan, nego je i smrdio kao kada kamion sa smećem, prolazeći pored pilane, pregazi tvora. Uzela sam salvetu s krila i žustro otjerala smrad. Zatim sam se nagnula na drugu stranu i odvalila još tri. Smrad je bio gori od kuhanja kupusa. Naćulivši uši na telefonski razgovor u susjednoj sobi, nastavila sam ovako da nižem narednih nekoliko minuta. Zadovoljstvo je bilo neopisivo. Kada je pozdravljanje preko telefona označilo kraj moje slobode, učinila sam još nekoliko brzih kružnih pokreta salvetom da rastjeram sve, vratila salvetu na krilo i uz osjećaj zadovoljstva i olakšanja, spustila ruke na krilo.
Lice mi je sigurno odavalo najneviniji mogući izraz kada se moj muž vratio i ispričao što se tako dugo zadržao. Pitao me jesam li virila a ja sam ga uvjerila da nisam. U tom trenutku, skinuo mi je povez i dvanaest gostiju koji su sjedili za stolom u glas je
uzviknulo: ''Sretan rođendan!!!'' Pala sam u nesvijest.

- 13:45 - Prdi kurac (11) - Isprdi ga na papir - #

utorak, 17.10.2006.

Laž i prevara



Ovaj post je trebao izletit pred dva do tri tjedna, u vrijeme kad je mađarski premijer Ferencvaroš zvani eMTeKa, obznanio Mađarima i porno Mađaricama da im je neprestano lagao kako bi dobio izbore. Trebao je izletit onda jer me taj događaj inspirirao za ovaj post ali nije ni sada kasno jer to što ću napisati je kod nas uvijek aktualno.
Kao što rekoh mađarski premijer Kuen Hedervary zvani Debrecen izmislio je svome narodu toplu voda tako što im je objasnio da je on političar i da laže. Kad ono, Mađari popizdili. Jadnici do 21. stoljeća nisu znali da političari lažu. Ili to u Mađarskoj nije toliko normalno kao kod nas. Možda je tamo, kada političari lažu ipak velika frka.
E sad, svaka im čast i jednima i drugima. I premijeru Tamašu Darniju i mađarskom narodu. Nije bitno ko je lijevi, ko desni a ko srednji. Svaka čast političaru koji je na funkciji premijera i koji je javno priznao da političari lažu (što je kod nas općepoznato) i svaka čast Mađarima što su zbog toga skoro digli revoluciju. Na kraju su ipak ostali ovce jer se NIŠTA nije promijenilo ali su barem koliko, toliko protestirali zbog toga.

Kakve to ima veze s nama? Kada sam povukao paralelu došao sam do zaključka da ima veze. Naime, kada bi naš premijer javno priznao da laže isto se ne bi promijenilo NIŠTA!
Samo bi to kod nas imalo malo drugačiji, puno mirniji tok.
Prije svega, kod nas, koliko to god očito bilo, niti jedan političar ne bi priznao da laže. Kod nas automatski lažu da ne lažu. A kada bi se to kojim čudom neviđenim dogodilo, scenarij ne bi bio ni približan Mađarskom, već bi bio slijedeći: najveći dio pučanstva bi to čitao u novinama na kavicama na prepunim terasama kafića i to u vrijeme kada su kafići najpuniji. Negdje između 10h i 14h, znači u najžešćem radnom vremenu. Ali ne kafića, nego općenito radnom vremenu. Lagano bi srkali kavice i makjata sa čašom vode i blago nezadovoljno komentirali nešto u stilu, joj pa kako su ti političari grozni, kako oni mogu lagat, nikad kod nas neće biti dobro, u gabuli smo do grla, to može bit tako samo kod nas...... i bla, bla, bla. Onda kad bi završili s kofeinskom dozom, negdje oko 14h, vratili bi se na posao protratiti još sat vremena prije odlaska kućama.
Na TV-u bi dva dana političari drugih stranaka dizali frku i izigravali licemjere jer su i sami političari, znači lažovi. I tu bi sve stalo, situacija bi se umirila i nikom ništa. Već nakon dva dana. To je kod nas uobičajeno. Niko nikad ne najebe za svoje pizdarije. Digne se malo prašine, sve se slegne nakon dan, dva i gotovo, idemo dalje ko da ništa nije bilo.

Ustvari najebe, da, onaj običan mali čovjek kad nema kartu za tramvaj, balavac s jednim jointom, ili susjed koji šeta psa pred zgradom a nije uzeo osobnu a drot ga legitimira i hop, 500 kunića zbog osobne. Takvima uvijek dođe sve na naplatu, takve država pelješi a gospoda političari za velike stvari ostaju nedodirljivi.

Slušao sam malo komentare naših govana, pardon, političara na mađarski slučaj. Zanimljiva je izjava Željke Antunović:"Laž je u politici nedopustiva". Pa dobro, znam da su velika većina stanovništva ovce, ali koga ona još želi napravit ludim. Nakon te izjave trebalo bi se istovremeno smijat, plakat i pucat si u glavu.
Čačić kaže da je u mađarskom primjeru, očito poruka: laži koliko možeš i dobit ćeš izbore. E, je Čaćić pametan. Kao čudi se, al ne znam kojom se on metodom služi za dobit izbore.

Sad ću vam objasniti kako je hrvatska demokracija u kurcu.
Ako ne izađem na izbore jer su svi naši političari u kurcu pa nemam za koga glasat, ja sam u kurcu jer samo izlaskom na izbore može se nešto promijeniti.
Ako izađem na izbore i od sveg zla glasam za manje zlo, opet sam u kurcu jer sam glasao za zlo koje će sad iskoristit priliku sebi punit džepove.
Ako pozivam na revoluciju opet sam u kurcu jer to nije civiliziran način za doći na vlast.
Jebem ti i demokraciju i revoluciju u Hrvata. Ovdje se neće ništa promijeniti koliko god stranaka i političkih opcija izmijenili. Ostat će sve isto dok se ne promijeni MENTALITET. A kako sad stvari izgledaju, koliko god mi trčali u Beč, ovaj mentalitet još uvijek vuče na Balkan.

Evo jedne mini ankete koju ispunjavam samom sebi:
1. Vjerujete li da funkcionira pravna država?
-NE
2. Vjerujete li u Hrvatsko pravosuđe?
-NE
3. Vjerujete li da su visoki državni dužnosnici korumpirani?
-DA
4. Da li u prisustvu policije osjećate sigurnost ili nelagodu?
-NELAGODU
5. Vjerujete li da su kod nas pred zakonom SVI JEDNAKI?
-NE
6. Mislite li da se kod nas bolje i lakše živi od obrazovanja ili kriminala i lopovluka?
-KRIMINALA i LOPOVLUKA
7. Vjerujete li da postoji sprega političara i kriminala?
-DA
Bio sam totalno iskren, bez imalo negativnog napuhavanja. Probajte i vi odgovorit na pitanja pa vidite.

Ubrzo će predizborne kampanje i svakodnevno punjenje muda njihovim idiotskim predizbornim sloganima. E pa ovog puta, ja kao birač imam za sve njih birački predizborni slogan:
Pošto su sve političke stranke najobičniji KURAC, gospodo političari popušite mi HDZ, popušite mi SDP, popušite mi HNS, popušite mi IDS, popušite mi HSLS, popušite mi HSP, popušite mi SNS, popušite mi DC, popušite mi i sve one male kučiće koje se nisam sjetio spomenuti.
Svi ste vi govna, slabo plovna i potonut ćete kad tad!

- 00:00 - Prdi kurac (13) - Isprdi ga na papir - #

utorak, 10.10.2006.

Post scriptum

Sve je lako kad si mlad

Sve je lako kad si mlad
Baš te briga s kim ćeš leći
Krv iz guze može teći.

spjevano by Role


Ja drkam 300 na sat
I imam kurac ko bat
Sa zemlje na sedmi kat
Ja mogu, ja mogu srat

spjevano by Patareni (mislim)

Kurac, pička, govno, sisa, eto posta.


Štovano pučanstvo!

Imajte milosti i kliknite ovdje za Cener Radija 101 i udijelite svoj piskutavi glasić Kvalitetnom Disko Bendu Šuma da dođu na prvo mjesto domaće top liste.
Ko ih još nije čuo neka ih potpuno besplatno skine ovdje na Monteparadiso Netlabelu!

- 17:45 - Prdi kurac (11) - Isprdi ga na papir - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< listopad, 2006 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • Pioniri maleni u discu!
    Ovdje se može naći vrlo ozbiljna zajebancija i jako zajebane ozbiljne stvari.
    Image Hosted by ImageShack.us

Osobna karta

  • Ime: Kaco
    Prezime: Mortale
    Rođen: Da
    Zvanje: Inspicijent keramike
    Hobi: Utjerivanje stiropora

    Bračno stanje:

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz prvog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena iz drugog braka

    Image Hosted by ImageShack.us
    Žena bez brakova


    Mail: kazzomortalle@gmail.com

Linkovi

Govnarije iz arhiva