Volim dobra uredska rješenja

srijeda , 30.03.2016.



Ured rijetko napuštamo, u uredu često boravimo - ured je nerijetko naš drugi dom, neka tako i ostane. Uredimo naš poslovni dom vrhunskim aparatima, opremom i priborom. Metro katalog nam omogućuje da od našeg poslovnog ureda, od kojeg mnogi imaju glavobolju, napravimo drugi slatki dom. Isprobajte nešto novo, cijene su snižene za 20%!

Oznake: ured

Proljeće na tanjuru

utorak , 29.03.2016.



Plastike nikad dosta, posebno ne one lijepo dizajnirane i u bezbrojnim proljetnim bojama popraćene ukusnim delicijama koje nam donosi mjesec travanj. Tupperware katalog se pobrinuo da tako ostane i ove godine. Pronađite u njihovim trgovinama praktičan pribor za jelo koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Oznake: dizajn proizvoda

Bipa zaustavlja pogled

utorak , 22.03.2016.



Neka rješenja su dobra, a u Bipi su odlična. Bipa katalog najavljuje nove kolekcije i raznovrsna sniženja. Nudi se 30% popusta na odabranu Look by Bipa i iQ Cosmetics dekorativnu kozmetiku. Za isti popust možete kupiti i L'oreal Color Riche ruževe za usne. Sredstva za čišćenje također su snižena. Ne zaboravi izrezati kupon za čistu uštedu!

Oznake: Kozmetika

Osijek je dobio novi centar

ponedjeljak , 21.03.2016.



Pevec katalog najavljuje novi veliki centar u Osijeku. Nova poslovnica poznate kuće nudi vam veliki izbor alata, građevinskog materijala, namještaja, opereme za djecu, potrebština, tehnike i ostalog za vaša kućanstva. Možete kupiti više od 200 artikala po akcijskim cijenama. Pevec se vraća na tržište u velikom stilu!

Oznake: trgovina

Posve novi apartman

utorak , 15.03.2016.



Mislite da vam gosti nisu posve zadovoljni?! Iznenadite ih ove godine posve novim izgledom, promjenite namještaj i popratni pribor koji će ostaviti dojam posve novog apartmana. Metro katalog vam nudi sve što vam je potrebno za smještaj u modernom apartmanu, od namještaja do šalice za kavu. Sve možete kupiti po vrlo prihvatljivim cijenama.

Oznake: turizam

Počinju radovi u vrtu

ponedjeljak , 14.03.2016.



Proljeće je pred vratima, vrtni radovi sve su bliže. Pripremite se uz vrhunski alat i uređaje koje nudi Alles katalog. Po potrebi nabavite motornu kopačicu Einhell GC-MT 3060LD (1 cilindar, 4-taktna, 139 ccm, 3 kW snage motora) koju u Allesu možete kupiti za 2.299,99 kuna i time se riješiti svih muka temeljne pripreme.

Oznake: alati

Budi uredan i uštedi

utorak , 08.03.2016.



Evo nove prilike za čistu uštedu! Bipa katalog je snizio cijene na sredstva za pranje rublja i posuđa i do 25%. Kolekcija Ariel sada se nudi za samo 29,99 kuna. Pojedina sniženja se kreću i do 30%, a za određene proizvode dobijete i gratis proizvod. U Bipi te očekuju!

Oznake: Kozmetika

Sitnice dobro dođu

ponedjeljak , 07.03.2016.



Svaka sitnica dobro dođe, time se vode u Offertissimi. Pronađi nešto za dom, školu ili zabavu. Offertissima katalog u tjednoj akciji nudi sniženja na dio školskog i dječjeg programa. Svrati u njihovu svaštariju i odaberi nešto za svog klinca ili još bolje klincezu.

Oznake: kolač

Blistav dom zlata vrijedi

utorak , 01.03.2016.



Tommy katalog vam je pripremio blistavu kolekciju za vas i vaš dom. Sniženja na razne potrebštine za higijenu se kreću i do 30%. Boje za kosu Garnier i oprema za djecu Pampers sada su znatno povoljniji i dostupni za svačiji džep. Velika pakiranja sada se mogu kupiti za odličnu cijenu. Provjeri ponudu!

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.