Uskrs stiže veselo

ponedjeljak , 29.02.2016.



Metro katalog nam sprema ugodna iznenađenja. Uskrs stiže veselo, a s njim i veseli uskršnji uzorci na svemu što koristimo svaki dan. Pribor za jelo, posteljina ili oprema za djecu, sve nas razveseljava uskršnjim simbolima, šarenim bojama i veselim uskršnjim životinjicama.Veselo kroz blagdane.

Oznake: blagdani

Klikaj koliko te volja

četvrtak , 25.02.2016.



Techno Market katalog nudi najbolju cijenu za Lenovo računalo s Intel Pentium srcem. Lenovo 100-15TBD sa dosta solidnim performansama možete kupiti po cijeni 2.899 kuna. Monitor veličine 15,6" udovoljit će mlađima i starijima, zabavnim i poslovnim potrebama.

Oznake: tehnička

Udoban proljetni korak

srijeda , 24.02.2016.



Svrati u planet obuće i provjeri ogromnu ponudu, pronađi nešto za sebe i svoju obitelj. Katalog Planet obuća vam nudi vam proljetnu ponudu sportskih tenisica, cipela, prigodnih ženskih torbica i nakita. Za cijenu od 200 kuna mogu se naći solidne muške ili ženske cipele. Za djecu nude poseban izbor.

Oznake: odjeća

Ostvarujemo vaše snove

utorak , 16.02.2016.



Tko nam doista može ostvariti snove?! Katalog Harvey Norman se makar trudi, i u kišnoj veljači nam donosi doista luksuzan primjer namještaja koji svojom cijenom ipak može biti u našem domu. Talijanski dizajn, dodir kože i bez kamata, to su neke vodilje koje nas upućuju da obratimo pozornost. Svrati i provjeri ponudu!

Oznake: namještaj

Priroda u vašem domu

ponedjeljak , 15.02.2016.



Opremite vaš novi dom vrhunskim laminatom po super cijeni i uštedite tako da ne osjetite razliku. Smit commerce katalog vas vodi u svijet kupaonica i podnih obloga, svijet gradnje i opremanja. Predivan laminat s uzorkom hrasta, javora i bukve možete kupiti već po cijeni 37,50 kuna po kvadratnom metru.

Oznake: gradnja

Smiješi se Valentinovo

utorak , 09.02.2016.



Darujte svoju dragu ili dragog onime što najviše koriste, kozmetikom. Kozmo katalog vam nudi veliki izbor ženskih i muških parfema, pribora za higijenu i šminkanje. Iskoristite kupone, sve je sniženo do senzacionalnih 50%. Darujte uvijek potrebno i razveselite od srca!

Oznake: Kozmetika

Igraj se i osvoji nagradu

ponedjeljak , 08.02.2016.



Bauhaus katalog vas poziva da sudjelujete u nagradnoj igri. Kupnjom jednog alata marke AEG možete osvojiti njihov skuter ili bušilicu. Sudjeluj u prezentacijama i provjeri kvalitetu AEG alata. Nagradna igra traje do 29. veljače, isprobaj svoju sreću.

Oznake: alati

Uvijek spavaj slatko

utorak , 02.02.2016.



Zdravlje je uvijek na prvom mjestu. Uzrečica koje se drže u Jysku kada su u pitanju spavanje i odmor. Jysk katalog vam nudi senzacionalna sniženja i popuste preko 60%. Kupite povoljno Gold S25 madrac s antialergijskom navlakom i osjetite razliku nakon bolje prospavanih noći.

Oznake: namještaj

U KTC-u bolje vidim

ponedjeljak , 01.02.2016.



Požurite u KTC centre, imaju popuste na televizore, mobitele i smartphone uređaje. KTC katalog nudi kvalitetan LG LED TV 42LF561V dijagonale ekrana 106 cm za primamljivih 3.199,00 kuna. U centrima se susreću zgodna sniženja, odaberite nešto iz njihove sve veće ponude.

Oznake: tehnička

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.