Najava apsolutnog komfora

utorak , 22.12.2015.



Svi volimo udoban namještaj, posebno u zimskom razdoblju kad smo uglavnom smješteni u svojim domovima. Lesnina katalog ima sve veću ponudu luksuznog namještaja po pristupačnim cijenama. Kolekciju Bentley trenutno nude po 30% jeftinijoj cijeni. Odaberite udoban veliki krevet samo za sebe.

Oznake: namještaj

Sve za snježne radosti

ponedjeljak , 21.12.2015.



Brzo i spretno kroz snijeg, opremi svoje slatke mališane. Novi Bubamara katalog nudi dječje saonice, kliznu lopaticu ili okrugli bob za brzu vožnju kroz sniježnu avanturu koja samo što nije stigla. Klubska cijena za saonice s volanom iznosi 279,90 kuna. Nezaboravna zimska vožnja vrijedi svake kune.

Oznake: igračke

Božić pred vratima

utorak , 15.12.2015.



Stiže idealno vrijeme za darivanje, trenutak je da usrećite najmilije. Konzum katalog nudi senzacionalne popuste na obiteljski asortiman, predmete koje zajedno koristi cijela obitelj. Veliki Vivax LED TV, dijagonale ekrana 82 cm, sada možete kupiti po sniženoj cijeni od 1499,00 kuna. Taj će poklon ugodno iznenaditi svakog člana obitelji. Idealan poklon za one koji blagdane čekaju u vlastitom domu.

Oznake: blagdani

Vrijeme darivanja počinje

ponedjeljak , 14.12.2015.



Darujmo ljubav, darujmo prijateljstvo, i darujmo pokoju sitnicu iz Müllera za naše najmilije dame. Božićni Müller katalog nudi sniženje cijena do 25% na sve parfeme. Lijepo upakiranu toaletnu vodu Gucci Rush sada možete kupiti po 364,90 kuna. Nude povoljno, a u nekim slučajevima i poklanjaju setove za šminkanje. Izgledajmo lijepo, dolazi Božić.

Oznake: Kozmetika

Slikom i pričom kroz život

utorak , 08.12.2015.



Svijet je to u kojem probleme ostavljamo iza sebe. Vole ga mlađi, i stariji koji ga prenose mlađima. Ibis Grafika katalog vam predstavlja svijet slikovnica za 2016. godinu. Nude bajke autora iz cijeloga svijeta i na isti način nas uvode u svijet djece neopterećene odraslim zavrzlamama. Svijet slikovnica je jednostavan, zanimljiv i lijep - uz njega poželimo ponovno biti djeca. Cijene krasnih autorskih uradaka su zanemarive ...

Oznake: knjiga

Sniženja kao ugodna iznenađenja

ponedjeljak , 07.12.2015.



Blagdani se bliže, napunite svoje smočnice i hladnjake. Diona katalog nudi ugodna iznenađenja i velika sniženja na proizvode u njihovim trgovinama. Gauda sir od 2,5 kg snižen je za nevjerojatnih 40% i iznosi 38,99 kuna. Čokolada s rižom Mikado od 300 grama snižena je za 39% odnosno možete ju kupiti po primamljivoj cijeni od 13,99 kuna. Malo uštedite, a da pritom blagdanski stol ostane bogat!

Oznake: hrana

Rijeka otvara sportski centar

utorak , 01.12.2015.



Za dva dana u Rijeci očekujemo otvaranje novog sportskog centra. Hervis katalog najavljuje veliko otvorenje uz mnoštvo popusta na sportsku odjeću i opremu. Pojedina sniženja prelaze 50%, a nudi se i fitness oprema koja je posebno poželjna za hladnog zimskog perioda koje je pred nama. Provjerite ponudu, živite zdravo.

Oznake: SPORT

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.