četvrtak, 12.07.2012.

Majstor Dragan osvojio skuter kao prvi 1. kruga

Tri nagrade u natjecanju "Bravo majstore" odlaze u Kaočine

Tko je majstor među majstorima pokazao nam je Dragan Vlaić iz Kaočina prilikom preuzimanja čak tri nagrade u natjecanju "Bravo majstore". Natjecanje je podijeljeno u tri kruga, a svaki krug u četiri kola. Možete osvajati dnevne, tjedne (nagrada kola) i mjesečne nagrade (nagrada kruga). Majstora svih majstora očekuje glavna nagrada Nissan Juke.

Dragan je kao pobjednik prvog kruga natjecanja osvojio glavnu mjesečnu nagradu skuter Piaggio Typhoon, a da ta prva nagrada nije slučajnost pokazuju i ostale nagrade koje je Dragan osvojio.


U trećem kolu kao treći Dragan osvaja igraću konzolu Playstation PS3, a već sljedeće kolo Dragan zauzima drugo mjesto i osvaja prijenosno računalo Compaq Presario.


"Za igru sam saznao iz Glasnika Hrvatske Lutrije, kojeg redovito kupujem svakog utorka i odmah sam se uključio. Igra mi se jako dopala jer iako pogriješite i ne pogodite neki par svejedno možete dobiti, a nagrade su odlične. I još možete svaki dan osvojiti i bonuse za igranje putem interneta, pa ste uvijek na dobitku." - ispričao nam je Dragan prilikom preuzimanja nagrade na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u Šibeniku, u trgovačkom centru Dalmare.

Koliko je Dragan oduševljen igrom i nagradama potvrđuje i sam: "Nemam nikakvih primjedbi na natjecanje, čak bi predložio Hrvatskoj Lutriji da nastavi sa sličnim natjecanjima i dalje, već od jeseni. A igrati možete već za 2 kune, pa je igra stvarno svakome dostupna."


Dragan je u natjecanju od samog početka pa tako ima i zanimljivih pogodaka, kao što je recimo prognoza kada će na utakmici Hrvatska - Španjolska pasti prvi gol, za što je koeficijent bio čak 11.

Trenutno je Dragan na ukupnoj rang listi majstora u natjecanju "Bravo majstore" pri samom vrhu, iako se situacija na listi mijenja iz dana u dan, pa čak i iz sata u sat.

"Ostajem u igri do kraja za prvu nagradu Nissan Juke!" - izjavio je Dragan, a mi mu želimo puno sreće u svim igrama Hrvatske Lutrije!

https://www.lutrija.hr/cms/MajstorDraganOsvojio

- 18:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.