happy ending

I tako ja jucer na chat(t-portal)i zamislite sto mi se dogodilo!dođe mi cura pod nadimkom *oholica* i pita me znam li ja neku curu pod nadimkom *slatkica* ili decka pod nickom *luka_15*.Ja kazem ne jer se tada stvarno nisam mogla sjetiti.Ja njoj kazem da se ne sijecam ali onda ona kaze da ako sretnem slatkicu da joj kazem da je luka sad s marinom i da ga ostavi na miru,da joj kazem da je on rekao da je dosadna i da ju vise ne voli!Kad je ona meni to rekla, ja sam se odmah sjetila i slatkice i luke i njihove price:
Slatkicu sam upoznala na chatu.Govorila je kako je jako tužna jer je prekinula s deckom,da ga ona jako voli ali da joj neke cure svasta govoreo njemu i da vise ne zna sto misli.Ja sam joj rekla da akoga voli toliko kao sto kaze, da ne bi trebala vjerovati bas svakakvim glasinama.Pozdravile smo se i ona je otisla.Nakon otprilike 5,6 minuta dođe decko pod nickom *luka_15* i raspituje se o tome da li je tko pricao sa slatkicom.Naravno,ja nisam mogla stajati prekrizenih ruku i pocnemo mi pricati.ON mi je toliko nju ishvalio i o njoj ljepoga rekao, da ja nisam mogla vjerovati da ga je ostavila!Rekao mi je da skupina cura o njemu sire te traceve ali da to nista nije istina.Ja sam mu obecala da cujoj prenjeti te poruke ako ju opet sretnem.Ali nisam.Sve do jucer.
Bila sam na cetu,zezala se s frendovima kad mi dođe ta *oholica* i kaze sve to.Rekla mi je da je ta *slatkica* pravim imenom Lea najljepsa cura u skoli i da svi decki trce za njom.Rekla je i da je luka najzgodniji decko u skoli pa da nije posteno da bas oni budu zajedno.Rekla je da se ona ustvari zove Darinka, da je ona donedavno bila Leina najbolja prijateljica i da je ona pokrenula te glasine o luki samo ne bi li ih razdvojila!Molila me da joj pomognem i budem na njenoj strani, i da ne kazem Lei da ju luka jos voli nego da ih razdvojim ne bi li njoj pomogla.Ali nisam.
kada je lea dosla,sve sam joj rekla.I njoj i luki.trebali mi je dosta vremena da ih uvjerim,ali pomirili su se!
I imam samo jedno reci oholici darinki-ovakve spletke ti nikad nece pomoci da nađes decka,to je jedina pametna stvar koju sam naucila iz sapunica! PUSA SVIMA!!!

30.03.2006. u 13:55 | 1 Komentara | Print | # | ^

nema sanse!!!

jeste li ikad mislili da su sapunice glupe? Ja jesam. I to jaaako ,jaaako dugo. Mislila sam-nema snse da gledam to smece,ili ajme kako jadno cim bih vidjela dvoje likova kako se žvale..ali od prije par mjeseci gledam skoro svaku sapunicu koja je na TV-uheadbangko sve gleda sapunice neka se javi!!!bang

28.03.2006. u 18:13 | 0 Komentara | Print | # | ^

bok

napokon mogu i ja imati svoj blog!nadam se da ce se svima svidjaeti moj blog i da cete ga svi htjeti posjetiti vise nego jednom.ja necu pisati samo o sebi nego i ...ma vidjet cetewave

27.03.2006. u 18:10 | 1 Komentara | Print | # | ^

Sljedeći mjesec >>

  ožujak, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv



Komentari da/ne?

želim...

želim biti...

a ne...

MySpace Layouts

MySpace Layouts

moja prica

ja sam do nedavno bila i ana i mia.imam 164cm i prosli mjesec sam skoro postala ono cega sam se jako dugo bojala.IMALA SAM 36 KG!!!deadroditelji su mi govorili sve i svasta jer sam uvijek bila mrsavica ali obuelo me nesto jace od mena.O nicemu nisam razmisljala nego o svojim kilogramima,salu,celulitu...nisam nista jela nego sam samo pila vodu i vjezbala kao luda.tada mi se to cinilo kao potpuno normalna dijetau skoli su mi svi govorili da KOSTUR,HODAJUCI MRTVAC,ODVRATNO MRSAVO STVORENJE...dobila sam pristice,moja inace sjajna kosa je pocela ispadati...nisam imala snage za nista-pocela sam koristiti miu kad god bi me mama natjerala da nesto pojedem.
onda sam sejednog dana u skolskom wc-u jednostavno srusila i zavrsila u bolnici.tmo sam dobila 6 kg i zabrinula se za svoj zivot jer sam vidjela koliko ljudi je bilo zabrinuto za mene.
sada imam 48kg ali jos se nisam rijesila one debele slike u zrcalunjami
molim vas i meni treba pomoc!njaminjaminjami

I,me and myself

mozda mislite da vam sad solim pamet i mislim da sam najljepsa i najzgodni ja ali nisam.nitko nije savrse pa tako ni ja:
163cm
49kg
plave oci
plava kosa,blago valovita,do pola ledja a kad ju izravnam skoro do guzice
ne bas bogata
rastavljeni roditelji
hrcak,i ribica
za one koji mi zele poslati mail-miss_01@net.hr