WARNING!!!

od sada pa nadalje nemojte ostavljat nikakve spamove i lance sreće na našem blogu. ne, nema više! koja korist od tih lanaca kada si sami krojimo sudbinu? to je ono što nitko i niti ništa ne može promijeniti. stoga, ako čitate već, poštujte ovo. dogovor kuću gradithumbupzujo

nešto o meni:
bilo je to jednog lijepog dana u siječnju, 23. uglavnom padao je snijeg. rodila sam se ja, najniža osmašica na svijetu. još jedna nasljedna osobina novoselanamcor luda sam za glazbom, slušam sve osim cajki, ali ako netko sluša cajke ne smeta mi. u biti ne slušam sve. u zadnje vrijeme obožavam metal i hard-rock, a mrzim ove americe avril, shakiru i slične. opijum za mase, stoji u objašnjenju. idem u glazbenu, sviram klavir, obožavam solfeggio i teoriju. planiram upisat srednju glazbenu gdje god da bila.

Powered by eSnips.com

< lipanj, 2007 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  

Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Veljača 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (1)
Studeni 2007 (2)
Rujan 2007 (1)
Kolovoz 2007 (2)
Srpanj 2007 (2)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari On/Off

by (N)!kky :)

evo da vidite moj razred-gluposti

Ikonostas je Iko koji je nosatlud. ono groblje u Zagrebu zove se Mirogorjesmijehsocijalni roman je roman koji je socijalannutmigracije su pomicanje litosfernih pločacoolsocijalni roman je roman koji govori o pejzažu zujoautor smogovaca je August Šenoahrvatskanaughtynaughtynaughty



evo koliko vas je bilo od 18.06.:
Free Site Counter
Free Site Counter


a sad malo sličica:

za početak moji brat i seka
Image Hosting by Picoodle.com

moja prijateljica Ana- legenda!
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

moja sestrična- isto ima blog ali stalno zaboravlja šifre pa sad ne znam koji joj je blog
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us

a ovo malo čudo na slici- to je luca. moja mlađa sestra. to je dijete koje može jako brzo naživcirat i sebe i oko sebe ili jako dobro nasmijat. zaboravlja sve u sekundi, al nije do nje. ma pametno dijete nema šta.

Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr

BLOGOVI KOJE TREBA POSJETIT:

IVONA!thumbup
KIKA I ANTONIJA!thumbup
KIKA!thumbup
US5-dizajni thumbup
US5-blogthumbup
IVANCHE
TONKA I GABY!
AVRIL,SHAKIRA,T.A.T.U.thumbup
TRIPKAthumbup
VIDIKOVACthumbup
WALEthumbup
U SPOMEN NA MALU STELU!thumbup
BRUNO
IVA!
MELI- moja sestrična
KARMELA
TONKIN BLOG
JOSIPIN BLOG
MARIJA
ŽIVOTINJSKO CARSTVO
VRANA
GABY

subota, 16.06.2007.

Beč i kretensko dijeljenje

evo nas dvije smo opet putovaleyeswink, ali ne u gardaland već u Beč našoj seki.bilo je prekrasno i zabavili smo sethumbupthumbup. išli smo na sva ona mjesta sa tv-a, a navečer smo ošli na sladolednjamiparty. i to ne bilo kakav: fini, lijepi, slatki, hladni SLADOLEDnjaminjaminjami!!! kika ovo je nešt za tebe. prodaju ga na kornet, a ne na kuglunjami. možeš se natrpat koliko oćeš. ujutro doručkovali i opet van. ručali pa za brod. ne pišem vam o mjestima na kojima smo bili jer bi post mogo bit jaaaaaaaaako dugačakyesyesyesyesyes. samo ću reć da smo prošli pokraj spalionice smeća koja je šarena ko disneyland, a toranj joj je pozlaćenludbar nešto što je u onom gradu ludosmijeh. najveći pozdrav mojoj seki teni!!! vrati se brzo. eto kao što ste čuli ja idem u srijedu na operaciju pa me nebu bilo oko 3 tjedna jer ne smijem onda ništa radit uključujući bit na kompunonono. žao mi je, al šta ćurolleyes. to znači da mi je utorak zadnji dan S NAJVEĆIM LEGENDAMA 7.A puknucupuknucupuknucupuknucupuknucuheadbangheadbang!!! razdijelit će nas na 3 razreda, a onda je sa svime gotovomad. ode naša najbolja godina. pa tad smo zadnju godinu u školiburninmadburninmad! pa oni bi se trebali oprostit s nama, a ne uništit nam sve!!! možda jesmo grozni ali smo ekipa kake nigdje nema. dopast će nas kreteni iz b razreda. mi propadamo!!! kud baš mi??? zašto onda prošle godine nisu razdijelili sadašnji osmi kad su i oni grozni. nema više zabave, nema smijeha, nema NIČEGA!!! što ako a vjerojatno hoće razdijele najbolje prijatelje? ne znaju kakvu štetu čine svima. ja bih poludjela da kika ostane bez još jedne prijateljice. što da ja ostanem bez dore ili mijeblablablablablabla? ili da ivonu ostave bez društva. pa ljudi razmislite malo o tome! i vi imate prijatelje! što da vas nakon dugog prijateljstva razdvoje od nekog? osjećali biste se isto kao i mi u ovom trenutkupuknucupuknucu. zar ne? ovo nitko ne želi. još jednom razmislite, pa ćete vidjeti da ćete upropastiti sve.headbangheadbang pozdrav i hvala svima koji mi ostavljaju komentare mahwavemahwavemahwavemahwavemahwave!!!




| Komentiraj (294) | Printaj | # |

subota, 09.06.2007.

gardaland i ostalo

eto tako. mi se vratile iz verone i gardalanda još prošle subote pa se sad sjetile pisat o tomeludludludbilo je superthumbup ne računajući kišusmokin.
prvo mi bili u Veroni. lijep gradić, nema šta. za one koji vole šopingirati-raj, ali i za one koji vole kulturu i umjetnost. e onda mi išli prema gardalandu!!! ne moram ni spomenuti da nas drugi bus (a bila su dva) nije od početka pratio. zagubili se oni išli kroz neki tunel pa se vozili ukrugludzujonutčekali mi njih oko sat i pol i napokon se vodič smilovao i otišo po ulaznice. e onda nas hrpetina morala na wc. uđemo mi, a neka čistačica nam na talijanskom dirigirala gdje će tko i u koji wc. sva sreća pa smo imali nastavnicu koja zna talijanskihrvatska pa smo od čistačice doznali da su prva dva wc-a ČUČAVCI!!! ludi uđemo mi napokon i kao cijela svjetska rulja prvo na blue tornadonaughtynaughtyišli mi u grupi "hrabro i sigurno"ludkad je to počelo ić gore (no comment)... e onda doslovce letili dole ludnica! svi vrište. ja ispala nekako glupo na fotu: slikaju s nekim starinskim fotoaparatima mene prekrili i sjedalo kosarolleyesrolleyesrolleyesrolleyesonda išli kroz neku đunglu i došli do atlantide. opet ludnica i vriska. kad je onda kiša stala lit... mi si kupili kabanice koje su tolko žute da se vide iz svemiradead mi ih nosili a bili mokri ko miševi!!! zaboravila reć da je krijankin sin bio na slobodnom padu i da mu se poslije povraćalonamcorrolleyes onda otišli na neki vrtuljak i kofol se sušili... odemo mi ranije zbog kiše i bus nam upol puta crkneblablablablašofer tražio najlonke po busu da napravi pojas da imamo struje. napokon se mi dogurali do broda i utrpali se u krevet. to je sve. ostalog se baš i ne sjećam, ništa posebno. hvala svima na komentarima!!!
P.S. sorry za malo dulji post, valjd ste ga uspjeli pročitati.



| Komentiraj (107) | Printaj | # |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.