31.10.2005., ponedjeljak

Čovječe pa kak to ne ku'iš?

Jutro smo išli na matku jer sutra faks ne radi, a da ne propustimo predavanje. I u pola 9 došel prof., a onda smo se malo zblenuli! Pa ko je taj? Eh otišli smo na sat matke, al kod drugog profa koji kasni za ovom našom profom i onda ispočetka slušali isto predavanje, al je frajer napravil pauzu pa smo zbrisali. Na silu smo downloadali neke jer nismo znali kaj! Al kak lik predaje. Kad god završi rečenicu veli kaj ne, a onda kak se niko nije javljal izvalil je ovu reč. iz naslova!

Kad sam doma došel sel sam na skuter i otišel u grad i uz svu tu hladnoću vani uopće mi nije bilo zima jedino sam se zmrzel!

Onda su došli rođaci pa nakon ručka smo se sestra i ja spominali sa sestričnom koja je da napomenem jako zgodna. Otišli su oko četri, a onda su došli Maja i Nikola kaj sam Nikoli instaliral drivere za grafičku i par programa pa je to potrajalo do šest. Malo prosurfam i evo sestre BB je za 5 min, okreći!

Čekam CSI i idem spavat, umorilo me ovo rano dizanje!

- 20:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #

30.10.2005., nedjelja

James Bond

E ono kaj sam jučer dugo ostal budan značilo je i moje spavanje do 10. Kak danas ne rade krafne pojel sam one fine kroasane 7 days pa sam do ručka moral čistiti sobu. Naime na ormaru se nakupilo veša kojeg sam samo slagal na kup pa je hrpa bila poprilična i došlo je vrijeme da ju smanjim u prijevod nije bilo mjesta za novi veš! :-D

Popodne prvo je bil Everwood, počela je nova sezona, a onda uz malu pauzu Školske tajne. Onda je došla Lucija, a za njom cijela ekipa pa smo se „družili taman do početka Jamesa Bonda.

Kao prvo pratim serijal, al ovi dijelovi s Rogerom Mooreom su mi malo koma. Kak je on sve duže glumil u serijalu filmovi su postajali SF, al opet kak nije bilo ničeg drugog pogledalo se. Malo na net pa BB koji je sad postal zanimljiv zahvaljujući novim stanarima. Čini se da bu naš Ivan neku zbaril! I evo opet sam na netu jer nedjelja ko nedjelja nema ničeg.

Uh i big news. Na kabelskoj nam sad radi i HBO pa bude i novih filmova jedino je problem kaj počinju u osam, a onda mi sestra gleda BB i ne znam kak ju budem izbacil iz sobe!

- 21:49 - Komentari (0) - Isprintaj - #

29.10.2005., subota

Subotnji dan

Malo sam iskoristil jutro pa odspaval do 10. Jutro su starci kupovali neke stvari pa ih nije bilo doma, al sam vrijeme do ručka provel slažući još jedan komp. Popodne malo pomalo prolazilo, a u tri smo otišli do Lucije na rođendan. Klinci su se igrali, a mi stariji onak malo kak to ide.
Otišel sam doma i dok sam čistil tepihe od auta tak sam se usmrdel od dima jer moja suseda još grije na drva pa mi je propalo tuširanje samo radi 2 min na zraku. Malo pred komp i išel sam van.
I vozim se vozim i pokazivača temp. motora ne raste, a nakon pola sata vožnje i ono malo kaj je zrasel pal je na nulu. Nisam siguran, al čini mi se da je otišel indikator jer da je neke drugo ne bi išel auto ko inače. Kad sam došel doma malo sam pogledal TV jer zbog promjene vremena mogel sam duže spavati!

- 21:32 - Komentari (0) - Isprintaj - #

28.10.2005., petak

Tupson

Probudil sam u 9 jer sam mislil neke naoraviti, al sam onda odgodil to do podne! POčel sam slagati sobu pa je došla Fafica, zgorel joj je kompa pa kupuje laptop pa je donesla par cjenika da joj velim kaj valja, a kaj ne. Onda sam skočil prek Luciji inst. web kameru da se iznendadi kad dojde doma jer joj je to poklon za rođendan, a onda je upala mama da treba neke Irenu pa nek ja na 5 min počuvam Ninu, a tih 5 min je na kraju preraslo u pola sata!

Došlo je popodne i skočil sam do tate na posel jer je dobil novi komp, a nisu mu sa starog prebacili podatke, a kak ne kuži mrežu išel sam mu ih prebaciti i na kraju tam ostal sat i pol!

Popodne malo pred kompom i otišel sam kositi dvorište, a kak je ovo kao zadnja košnja trebalo je sve pokositi i potrajalo je to dva sata!

Sad je osam pa će Bitange i princeze pa se prebacujem na BB jer će biti frke danas, a i red je! Noć ekipa!

- 20:05 - Komentari (0) - Isprintaj - #

27.10.2005., četvrtak

Queen - I want to break free

I want to break free
I want to break free
I want to break free from your lies
You’re so self satisfied I don’t need you
I’ve got to break free
God knows God knows I want to break free

I’ve fallen in love
I’ve fallen in love for the first time
And this time I know it’s for real
I’ve fallen in love yeah
God knows God knows I’ve fallen in love

It’s strange but it’s true
I can’t get over the way you love me like you do
But I have to be sure
When I walk out that door
Oh how I want to be free baby
Oh how I want to be free
Oh how I want to break free

But life still goes on
I can’t get used to living without living without
Living without you by my side
I don’t want to live alone hey
God knows got to make it on my own
So baby can’t you see
I’ve got to break free

I’ve got to break free
I want to break free yeah

I want I want I want I want to break free....

- 19:33 - Komentari (0) - Isprintaj - #

Statistika

E Majkl i ja smo već u 8 i 15 bili na faksu! Pozorno smo slušali matku i onda otišli na stat. Bili smo i na ručku pa smo krenuli na seminare kad smo skužili da ih nemamo četiri sata tjedno, nego nas je preveć pa su to dvije grupe i već smo u 12 krenuli doma!

Popodne sam malo odgledal film do kraja i još neke stvari. Navečer sam se spojil na net i probal pisati blog, al nisam mogel i onda još složil accounte za net na onoj 98-ici i uz gledanje serija zaspal tek u pola 1!

- 18:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

26.10.2005., srijeda

Ulalalalalalalalalalalalalalala

Ustal sam u 9, malo skočil na net i u 10 i 20 krenul u Vž. Bili smo na statisitici i onda napravili par stvari, al u biti riješili jako malo. Skočil sam si po mob, al još nije došel sa servisa! Kupil miša, skopiral neke i krenuli smo doma.

Moral sam kupiti kratko svijetlo jer je zgorelo, a kazna je 300 Kn. Doma sam se naručal pa malo pred komp i onda s Lucijom pisal zadaću iz matke jer ju malo muči geometrija. Pogledal sam Gilmorice i prošlo podne. Sad malo na net i dvoumim se dal da gledam TV ili DVD?! CSI je navečer i JAG pa ko bi znal. Eh idem. Bok!

- 19:45 - Komentari (0) - Isprintaj - #

25.10.2005., utorak

Napokon

Budan sam od 7. Počel mi je faks, doduše napokon su riješili pianje moje grupe pa smo Mihael i ja krenuli u Varaždin. Dva sata smo pratili matku, a onda skoknuli do knjižnice da skinemo par stvari jer kad ti u sekundi komp skida 1.53 MB onda se navučeš, u biti stick je bil pun u rekordnom roku.
Skočili smo još do Patafa na pizzu i doma, a ono na radiju svira pjesma podrške Ivanu iz BB. Neka grupa mu je snimila jednu pjesmu da ga podrži.

Skočil sam do tate i doma. Nije bilo nikog pa sam otišel dovršiti slaganje one 98-ice do kraja i završil napokon. Proradila je grafika i modem pa sm usput skinul i 6.8 MB zakrpa tak da sad radi ko vurica.

Popodne kad je tata došel počeli smo slagati kuhinju koja je stigla ujutro, doduše jedan gredenc, al zbog prekida potrajalo je to. Sad se oni na katu dive svojoj novoj kuhinji, a ja evo pišem blog, kasnije nego inače, ali i duži nego inače. Zadnje vrijeme nisam baš imal neku volju da napišem nešt duže, al evo sad primila me volja. Idem gledat JAG, noć!

- 22:23 - Komentari (0) - Isprintaj - #

24.10.2005., ponedjeljak

I sad kad sam odbrojil dane do rođendana i kad je i rođendan prošel, evo opet nemam ideje za naslov bloga.

Ujutro sam skočil u grad pa su me poslali zalijati ruže na groblje i uz sve to došlo podne.

Malo sam neke radil na kompu, posložil poklone i otišel pomoći baki ribati zelje. Naime veli baka da domaće zelje nije ko ono iz dućana pa evo vjerujem joj na riječ.

Kad sam to riješil došla je Lucija da joj pomognem riješiti zadatke iz geometrije. Maji sam isprintal neke slike i evo me na netu. Jedan sam mi treba kaj sve napravim jer znam da će sad BB pa ekipa za očevid i onda pauza do JAG-a!

- 19:56 - Komentari (0) - Isprintaj - #

23.10.2005., nedjelja

20 - Sretan mi rođendan!

Probal sam se probuditi u 6 i 50 pa u 8, al nije išlo pa su me moji digli u pola 9 jer ipak mi je rođendan!
Dok su mi svi čestitali trebalo mi je sat vremena da dojdem k sebi jer sam još spaval. Skočil sam s tatom do vinograda kaj smo počistili od jučer, a onda sam čak i auto posisal!

Popodne sam pogledal skijanje pa Školske tajne i onda su počeli dolaziti "gosti." Malo pomalo je to prolazilo. Navečer sam bil s curama na kavi i kad sam došel doma pogledal sa sestrom BB, a sad napišem ovo i ne znam kaj dalje. Spava mi se, al mi je još rano. Valjda budem pogledal film neki. Noć!

- 21:59 - Komentari (4) - Isprintaj - #

22.10.2005., subota

1

Digel sam se već u 8. Najel sam se i napravil neke sitnica kad sam po ne znam koji put ovaj tjedan išel slagat komp, al ovaj put jednom klincu. ad sam mu objasnil kak da ga održava, spojil sam ga na net vidim spojil mu se modem na 16.6kb! Navodno susjedi i oni dijele istu liniju, a svaki ima svoj broj.

Dok sam došel doma skočil sam s tatom u vinograd kaj smo pripremili kljet jer sam popodne imal "fetu" s ekipom. Malo smo jeli i tak uglavnom se zabavljali cijelo popodne do pola 8. Razišli smo se dok je Mihael skočil do mene. Ja sam se stuširal, a on se zabavljal s kompom. Stavili smo mu bicikl u auto i otišli k njemu doma, a onda sam ja otišel van s curom.

- 20:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

21.10.2005., petak

2

Danas mi zakazala budilica pa sam do 10 kunjil u krevetu. Dok sam pročital novine i pokupoval stvari u gradu bilo je i podne. Prvo sam pojel jedan dio ručka kaj je baka skuhala, a onda čekal mamu da i ona neke napravi!
Kad je u tri došel tata otišli smo do KTC-a i nakupovali par stvari koji mi trebaju za roštilj sutra.
Raspakiral sam to i skočil do Fafice po jedan cd pa k Luciji da joj inst. neke nove programe i evo već je sedam.

Sad će ubrzo nova sezona Bitanga i princeza, a onda BB i kolko čujem danas će biti "sranja". Kaznili ih budu za gluposi koje izvode kaj je i red jer su malo prebahati, osim Ivana!

- 19:26 - Komentari (1) - Isprintaj - #

20.10.2005., četvrtak

3

Jučer sam tek zaspal u 1 ujutro tj. danas, a onda sam se digel u 9 ujutro kaj opet znači da sam smanjil spavanje na 8 sati! Počela je jesen barem meni pa evo odbijam hibernaciju. Skokunl asm po par stvari do gradai otišel da složim još neke na onoj 98-ici jer sam jučer skinul kod sebe na kompu neke drivere. I proradil je modem i kad sam ga podeševal slučajno sam stisnul remove i ode nema ga! E poludel sam skroz!

Sad sam bil s mamom u dućanu jer je kiša padala pa sam ju vozil, a i trebalo mi je neke! Malo pogledam TV i idem vanka na jedno 2 sata. U 21:15 su Genijalci na HRT 2 i negde kasniej JAG! Bok!

- 15:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

19.10.2005., srijeda

4

I danas sam se probudil prije 9. Otišel sam u grad po kruh i dok sam došel doma bilo je pol 11.

Skočil sam prek kaj sam još instaliral jedne drivere koje sam jučer skinul s neta i onda ostal do podneva jer odkud mi pravo da si mislim da ude s 98 sve bude prošlo bez problema.

U 14 su došli dečki kaj su štednjak stavili u funkciju pa eto bude se kuhalo i na katu!

Popodne sam opet skočil do grada i prek kaj složim još neke, a onda sam zaglavil sat vremena igrajući se s malom Ninom.

I doma su imali neka seljenja namještaja pa sam moral složiti komp sestrin i usput se posvadil s mamo jer nije mogla 20 min odrediti mjesto na kojem bude stajal!

Počinje BB, a onda je kasnije CSI LAs Vegas bar mi se tak čini.

Instaliral sam danas Google Earth i evo program je baš simpa. Npr. Zagreb se baš lijepo vidi!

- 19:54 - Komentari (3) - Isprintaj - #

18.10.2005., utorak

5

Nakon dugo, dugo vremena probudil sam se prije nego su zazvonil budilice, a i prije nego me netko od mojih došel probuditi. Najel sam se i otišel u grad sve pa sam tek u 10 došel doma! Tek? Pa zato jer sam se rano digel!

Do pola jedan sam gledal Zoru živih mrtvaca i opet ne znam zake taj horor nije strašniji.

Došla mama pa je skuhala ručak. Onda sam skočil do suseda kaj sam mu komp složil i tam ostal dva i pol sata! I kad sam to slagal došel je tata s autom i vidim zgorelo je kočiono svijetlo pa sam ju kanije mijenjal.

E sad još malo po netu najdem neke drivere i sestra pogleda BB pa je NMK. Pauza pa JAG i prođe mi ovaj dan! Bok!

- 19:48 - Komentari (4) - Isprintaj - #

17.10.2005., ponedjeljak

6

Eh u 8 i 20 već smo Mihael i ja pičili za Varaždin. Išli smo na dogovor u vezi toga na koja budemo predavanja išli. Usput smo sreli Martinu, Dijanu i Dominika. Do 11 smo to riješili su jednu foru koja je meni bila baš dobra.
Rekel je prof. nek prvo dođu izvanredni pa smo se Mihael i ja samo priključili grupi tak da smo došli na red ko prvi redovni inače bi se načekali bar još 15 min! Još na pizzu i doma.

U pol jedan sam došel i presvukel se i otišel pomoći neke svojima u vinograd, al kak nisam htel "štihati" neke sam drugo napravil i pobegel doma!

Upalim komp i dođe majstor da šalter jedan promjeni i izbace sklopku! Halo ko pita, a komp radi!

I onda je došla Nina koja počinje hodati pa sam se s njom igral i evo stigla večer. Sad će BB pa CSI i neke gluposti do pol noći! Noć!

- 19:59 - Komentari (1) - Isprintaj - #

16.10.2005., nedjelja

Kesteni, maroni ........

Probudil sam se danas 15 do 8 i to samo zbog toga jer je bila zadnja trka formule 1 ove godine. Nadal sam se da McLareni budu prešli Renaulte no to se nije dogodilo pa je Renault i momčadski prvak. Do ručka sam napravil par sitnica i sredil sobu jer nisam mogel najti par stvari koje su mi trebale. Popodne sve si pripremim da mogu na miru pogedati seriju kad baš sredinom serije sam moral voziti mamu k dedi, a hvala Bogu bilo je zadnji put.

E onda je tata spekel kestene pa sam do Jamesa Bonda pojel svoj dio!

Sad sam videl kak je Badel razbil makedonce, Ljubo osvojil turnir, vaterpolisti su srebrni i eto mala zemlja a tolko uspjeha! Idem sestri prepustiti komp kaj pogleda BB, a onda ne znam kaj bum gledal! Noć!

- 19:50 - Komentari (3) - Isprintaj - #

15.10.2005., subota

Kupovina

I drugi dan za redom ujutro nisam doma. Ovaj put sam bil sa starcima i sestrom. Oni su kupovali štednjak i neku vitrinu za kuhinju, a ja i sestra umirali od dosade tak da smo u jednom trenu ostali sedeti u autu jer nam se nije dalo gledati sve te elemente. I kad su to kupili skoknuli smo na ručak pa sam tek u dva došel doma.
Spremil sam se i skočil do vinograda kaj sam do tri uspel složiti tj. prenesti drva do kljeti.
U četiri je došel Mihael pa smo se malo glupirali, a onda su ovi frajeri dofurali štednjak pa nam ga je pomogel odnesti na mjesto.

Malo na net i onda tuširanje, gledal sam Ubojice na RTL-u pa BB-special i spavanje jer se moram dići 15 do 8 zbog formule! Noć!

- 12:59 - Komentari (2) - Isprintaj - #

14.10.2005., petak

Petak

Eh dedi je rođendan danas pa smo mu sestra i ja kupili par gluposti jer frajer nema neke stvari koje ga zanimaju pa nismo znali kaj da mu kupimo!
Ujutro smo baka, deda i ja otišli u Zagorje. Deda je pravi zagorec pa su oni dva išli da pogledaju njegovusestru, a usput i na groblje dok sam ih ja vozil. I kad smo došli na 300 m od njegove rodne kuće, zatvorena cesta jer ju preuređuju pa moramo obilazno, a to su riješili tak da su kroz šumski put nasipali šudra. Kad smo išli tam išel sam polako jer je strmo, al kad sam išel natrag moral sam se zaletiti jer nesmem stati u bregu tak da je bil jedan mali rally ride!

I kad smo krenuli doma veli deda idemo na ručak u restaurant! Ideš! Čak nije mi se ni dalo jer sam bil malo umoran od stajanja i sjedenja! :-D

Popodne malo na komp i pred TV i onda na net, kad bolg naravno još nije radil pa eto i današnji pišem s zakašnjenjem!

- 12:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

13.10.2005., četvrtak

U kaka ritka

E nemrem ga sad napisat nikak jer ih 10 skače okolo!

UPDATE

Ujutro sam bil s Mihaelom na faksu. Podigli smo indekse, uzeli neke potvrde i onda skočim po mob jer je došel sa servisa i za "čudo Božje" nisu ga popravili! Naime ovaj moj shit od moba nikak i nikak da se popravi. Ak sad ga ne poprave mislim da mu je zid jedini lijek!

Popodne sam nakratko bil sam doma, al došla je sestra. Kak nije blog radil sad se nemrem više sjetiti četvrtka kak spada.

Navečer su tu bili svi moji i mali Fabijan i Nina tak da nisam mogel nike napisati od glazbe i od pričanja, u biti nisam se mogel skoncentrirati! Pozdrav!

- 19:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

12.10.2005., srijeda

Hrvatska - Mađarska

Ujutro pročitah novine, kupim mami neke tablete za grlo, počuvam Ninu i eto podneva. Otfural sam mamu u školu, dedu u vinograd jer sam htel videti kak napreduje postavljanje stupove. Napreduje istina, al sporo. Gore je ispod zemlje kamen pa ga mora bager s svrdlom bušiti dok ne pukne.
Malo na komp pa čišćenje sobe i eto već je šest. Malo sam uranil na net kad u pola 8 počinje utakmica.

Ne znam baš dal bumo pobijedili, al imamo itekak dobre šanse. Ko zna možda Klasniću i Balabanu danas neke proradi pa daju koji gol. Evo baš sam čital da zbog nezainteresiranosti se utakmica seli na stadion sa 14 000 mjesta! Vidi se kak je pri mađarima nogomet popularan. Nisam ja neki nogometni freak, al repka je ipak neke!

Poslije je CSI i spavanje. Noć svima!

Čul sam da bude 2:0 za nas?!

- 18:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

11.10.2005., utorak

.......................

Evo zadnje vrijeme sve više i više muku mučim s naslovima postova.

I danas makar sam si jučer rekel da je dosta dugog spavanja digel sam se tek u pola 10! Novine i u grad. Kupoval sam sestri neku ludu žarulju za noćnu lampicu i mislim si pa gdi da to najdem, no eto imaju ju za kupiti! Popodne sam otfural ded i baku u vinograd kad gore napokon postavljaju stupove od struje. Naime jedan dio brega nema struju, a kak ju mi imamo baš me bilo i briga!

I odonda ništa. Nigde nikog pa sam na jedvite jade preživel popodne. Sad će BB pa NMK i idem spavat. Od sutra se rano dižem!!!

- 19:41 - Komentari (1) - Isprintaj - #

10.10.2005., ponedjeljak

Sam sam

Probudil sam se u pola 10 i već polako mi to ide na živce jer predugo spavam. No ne bi mi spavanje bilo tolko drago da me Domać nije zval u 8 ujutro! Kad zgasim mob navečer niko me korz noć ne zove, no kad ostane upaljen eto poziva ili poruke!

Nadoručkoval sam se pa sam skočil malo u grad po par sitnica i po novine. Do ručka nije bilo kaj posebno za raditi pa sam se igral s Ninom i pročital novine. I sad čekam ja čekam ručak, al odnikud sestre. I došla je napokon u 14 i 10! Više ju nikad nem čekal, skoro sam umro!

Malo je trava zrasla zbog tih silnih kiša pa sam napravil kaj mi se čini zadnja košnja ove godine, al opet ko bi ga znal!

Malo komp i gledal sam Sanju jer su bili fosili i večera. Sad malo posurfam pa pogledam CSI NY, JAG i odoh na počinak, al ne trajan!

I nakon dugo vremena napokon sam bil sam doma!

- 20:02 - Komentari (2) - Isprintaj - #

09.10.2005., nedjelja

DARPA

Zvonila mi je budilica u 6 i 50 kaj bi išel gledat formulu, al sam bil preumoran tak da sam odspaval do 9.
Ujutro sam čuval Ninu i čital novine i malo pomalo stigel ručak!

Popodne sam skočil tatom kaj smo pobrali jednu jabuku u vinogradu i onda gledal s sestrom TV do pola pet! I odem ja na kat. Uzela je sestra malu neku flautu, a ja maminu melodiku i kad smo prvi put porbali odigrati jednu pjesmu e smijal sam se pola sata dok napokon nismo uspeli!

Malo na net i idem nekam kaj si sestra pogleda BB, a onda ja nastupam.

Zagreb je pobjedil Portland! Ak tak nastave mogli bi biti prvaci,a i Ljubo bi mogel nastupiti na mastersu!


I napišem ja blog i onda vidim nisam objasnil naslov.
Ameri svake mislim da dvije godine organiziraju utrku robotskih vozila korz pustinju. stave im prepreke i puste ih. Softver sam mora regulirati sve bez ljudske pomoći tak da ove godine nikome to nije uspjelo. Sad sam gledal njemački RTL i ak sam dobro skužil neko je uspel jer na službenom sajtu još ničeg nema!


APDEJT

Završila su tri vozila i pobjedil je Stanford S VW Tuaregom!
Više na BUG

- 19:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

08.10.2005., subota

Hrvatska - Švedska

Pošto je Dan neovisnosti, a moja obitelj poštuje sve te praznike, a i blagdane tak da danas nismo nike posebno radili! Ujutro sam provel kaj sam se razgovaral i zmišljaval neke "fantazije" s Ninijem!

Popodne smo tata, sestra i ja pobrali jabuke pa sam se pritom dobro nasmijal jer to je bila čista zezancija! Onda sam se s Ninijem opet zezal dva sata i polako uz neke finte stiglo pet sati!
Večera i onda opet malo zezanja do sad. Napišem blog i idem navijat!

Šveđani će pasti kaj im je i red jer ipak repka nam je u formi. Ak Klasnić da gol onda mu bude krenulo, a i Prši bi bilo vrijeme!

Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska, Hrvatska!


I samo je jedan DARIO SRNA!
- 22:32 - Komentari (2) - Isprintaj - #

07.10.2005., petak

-_-_-_-_-_-_-_-_-

Današnje buđenje mogu zahvaliti Dominiku jer me nazval u 10 i 15 zbog čega sam se moral dići! Trebalu frajeru par riječi nja njemačkom, a pošto mi je njemački jaka strana riječnik je uz mene!
Do ručka malo novine, TV, u biti standard! Popodne malo komp i neke sam napravil, al se ne sjećam kaj. Skočil sam malo na net da vidim, a ima koji mail i otišel prije izlaska do Nine i Lele.

Vani je bilo super, al opet kome vani nije lijepo?! Bok!

- 19:44 - Komentari (1) - Isprintaj - #

06.10.2005., četvrtak

Pranje

Probudih se 10 do 8 jer smo Majkl i ja u pola 9 išli u Vž. Dobili smo potvrde, skinuli neke s neta, najeli se i otišli doma, tak da sam ja doma došel tek u pola 1! Malo na komp i zalegnem na krevet. I onda dođe mama da idu nekam pa nek ih otfuram.

Kad sam došel doma skužil sam da je vrijeme da operem i usišem auto. Sat i pol je sve to trajalo, al sad opet zgleda ko nov!

Večera i na net. Sad će BB pa Bumerang, a dalje nemam pojma. Jag ili spavanje, al ko zna. Dug je put preda mnom!

- 19:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #

05.10.2005., srijeda

15 - love

I danas sam od 9 na nogama. Malo novine pročitam, odem u grad i do ručka edim pred kompom, naravno upaljenim. Popodne sam malo pogledal sabor da čujem kak budu riješili slovence. Onda sam od dosade čak pročital i neke tračerske novine. Kasnije sam bil vani u voćnjaku s tatom na nekoj radnoj akciji, al sam zbog gladi ubrzo odustal.
Kak je TV program popodne dosta loš tak sam lijepo čekal 7 da se conectam na net jer ipak duplo je jeftiniji. Još malo pa počinje sestri BB, a onda do CSI Las Vegas nema ničeg. Mrzim dosadan TV, a iskreno za današnji post uopće mi nike ne pada na pamet!

- 19:40 - Komentari (3) - Isprintaj - #

04.10.2005., utorak

Cross liga - zadnje kolo

E danas je počela neka tortura kod mene doma. Pošto sam si "odmoril" jednu godinu na faksu, ovu moram početi učiti pa me u skladu s tim baka probudila u 9. Al pošto još ništ u vezi faksa ne znam, nisam ni počel danas učiti. Pročital sam novine, pogledal malo TV i onda do ručka poslagivali si postavke u jučer inst. programima.
Popodne malo TV pa igranje s Ninom i došlo je 17 pa sam otišel na cross. E staza je bila blatna ko nikad do sad i kak je liga išla kraju tak su ove zadnje dvije trke bile baš za lošeg vremena. I danas je Mihael bil 2, a ja treći. Kad sam ušel u tu šumu počel sam doslovno brzo hodati, jer mi se tolko smicalo da sam se trudil ostati na nogama. I tak sam ukupno drugi u ukupnom poretku! Prva medalja u mom životu!
Najel sam se i onda je došel Fabijan. Brtić moje sestrične, a dok je ona bila na eng. malo se igral kod mene na kompu, a onda je u 20 sestra gledala BB tak da sam tek u 21 došel na red s NMK-om!

Jučer je JAG završil s to be continued..., a zahvaljujući BAR-u koji je napokon gotov sad je serija u tak-tak normalnom terminu u 23! Idem bok blogovci!

- 22:30 - Komentari (0) - Isprintaj - #

03.10.2005., ponedjeljak

Europska unija

Ustadoh u 7 sati pa sam već u 8 bil na uvodnom predavnju s Majklom na faku. Kak smo malo tog novog doznali otišli smo na pizzu pa ja po potvrdu i onda u knjižnicu kaj smo malo popunili stickove. Prije nego smo doma otišli, otišli smo pogledati zake nam ne rade accounti i tak da smo i to riješili.

Kad sam došel doma otišel sam si srediti participaciju pa do tate i doma. Dok sam poinstaliraval programe po kompu došlo je tri sata pa mi nije vrag dal mira sam se spojil na net i skinul nove definicije.

Pa malo prek kaj sam Ninu zabavljal, a onda sam si sel pred komp i sad carujem i tak se nadam do 22.

Europska unija! E da napokon je Carla rekla surađuju. Ja sam za ulazak, jer nema ni jedne zemlje koja hoće izaći iz unije, a ni jedne koja ima lošiji standard nego onda kad je ušla u nju! I još samo ovo. Kad bude na svijetu par svjetskih sila najgore budu prošli oni van saveza, a ako se na vrijeme priklonimo EU, to budemo i bolje prošli!

- 19:46 - Komentari (2) - Isprintaj - #

02.10.2005., nedjelja

Napokon

Napokon sam odspaval jedno vrijeme i to sve do 11 i 20! Ova rana ustajanja su me potpuno iscrpila pa je san to nadoknadil! Do ručka sam pročital novine od petka, subote i ove današnje.
Popodne sam pogledal Automotiv na Novoj jer su imali reportažu o Škodinoj tvornici u Mlada Boleslav, a kak imam doma Fabiu, nisam to mogel propustiti! Onda s tatom i dedom u vinograd da mu pomogne sprešati grožđe do kraja i da operemo sve kaj smo zmazali! I negde oko pola 6 smo došli doma tak da sam do sad gledal Jamesa Bonda. Idem malo se tuširat pa neke još radit jer sutra startam s faksom. Noć!

- 19:51 - Komentari (3) - Isprintaj - #

01.10.2005., subota

Berba

Ustadoh u 7 sati kaj sam do pola osam skočil po Mihaela jer se danas išlo u berbu. Usput smo mu otfurali brata u predškolu pa onda k meni doma. Doručak, pa sam njega i sestru otfural gore, otišel po neke "beračice" i onda ih sve odvel do vinograda. Eh budem sutra nastavil jedva gledam. Noć

nastavak...

Čim su došle gore počele su brati, Mihael je nosil pute, tata je prešal, a ja sam muljal. I tak je to potrajalo do jedno šest sati uz povremene pauze za gablec i kavu. I kad smo skoro bili gotovi čak sam se i ja uključil u berbu i pobral kantu grožđa. Malo smo se Mihael i ja zamjenili za poslove tijekom berbe tak da je naučil kak je to muljati grožđe, a ne samo ljude kak je do sad! :-D

Onda sam prvo odvel doma baku i sestru i ove dvije "beračice" pa se vratil po mamu i Mihaela. Pobrali smo stvari, ostavili mamu doma i otišli k njemu! Negde sat prije berbe se je žena koja brala sjetila da joj je on bil učenik, a onda je i njemu mozak profunkcioniral! Tak da smo na večer kod njega provjerili na slici dal je to istina i bila je! Tak da sam doma došel u pola 9 i onda gledal Noć gutača reklama i ultradosadni BB special! Čak su ove večernje emisije bolje. Tak da sam zaspal tek u 1 ujutro!

- 20:03 - Komentari (2) - Isprintaj - #

< listopad, 2005 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari On/Off

Ja sam Ivan, studoš i na pol vremena radim na Radio Ivancu. U slobodno vrijeme visim na netu, čitam i ljubim.

Only when all is lost is there something to live for!