Blog jedne jednostavne blogerice

nedjelja, 08.04.2012.

Heej sexy!

Dylan Holland.
Sedamnaestogodišnjak iz Ohia, pjevač i tekstopisac koji me je totalno opčinio. Vjerojatno još niste čuli za njega, ali ako jeste, mislim da djelite isto mišljenje. Poznat je pod nadimkom Deezy. :)

Evo nekoliko linkova da shvatite o čemu se radi:
HYFR (remix) - Dylan ft. PSanders
Boyfriend (cover) - Dylan
My last - Dylan ft. PSanders


Na snimanju HYFR-a:


Dylan i PSanders:

- 12:24 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 18.03.2012.

Hello Kitty i dalje u trendu ili…?

Mala slatka mačkica. E da, smiješno zvuči.
Prije koju godinu oduzela je dah svim pobornicima mode. Pitanje je, dali je počela blijediti?

Mislim da ipak ne. Jer, tko bi odolio ovakvoj maskici za mobitel:




Ili pak ovakvom stilu:




Zaključak je da će Hello Kitty uvijek biti fensi šmensi. :D

- 13:05 - Komentari (2) - Isprintaj - #

četvrtak, 15.03.2012.

Što je sada moderno? Ili nije? Prosudite sami. :)

Svatko, ali baš svatko, na neki svoj čudan način voli modu, pa tako i ja.


U zadnje vrijeme sam posebice luda za nekoliko stvari: šarenim vansicama, trapericama, kratkim hlačicama, visokim štiklama, i mašnicama. Velikim, malim, crnim i šarenim MAŠNICAMA, koje se mogu nositi na svemu.

Vansice:



Trapke:



Shorts:



Štiklice:



Mašnice:

- 16:52 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nedjelja, 11.03.2012.

Muffini <3

Ne vjerujem da postoji nešto ukusnije od muffina. Sočni su, ukusni, mekani, i najvažnije od svega raznoliki. Mogu biti slani, slatki, čokoladni, voćni, od vanilije itd.
Nisam upoznala osobu koja ne voli muffine, stoga ću danas napisati superduper recept iz mamine kuhinje (vjerojatno ga je našla u nekoj poznatoj kuharici, ali nije bitno :D ).

Odmah da napomenem (mamino iskustvo):
- smjesu nemojte miješati mixerom, već kuhačom (ručno). Ovo je zato da vam ostanu grudice jer je svaki muffin bolji s grudicama nego bez.
- uvijek koristite kalupe za muffine, jer u suprotnom neće dobro ispasti.



Čokoladni muffini:

(30-35 kom.)
Namirnice:
- 30 dag šećera
- ˝ litre mlijeka
- 3 jaja
- 1 prašak za pecivo
- 1 mala žličica sode bikarbone
- 50 dag brašna
- 2 dl ulja
- 4 žlice kakaa
- 20 dag sjeckane čokolade za kuhanje
- 1 vanilin šećer

Priprema:
1. Sve suhe sastojke pomiješati u jednoj posudi, a u drugoj mixati jaja 4-5 minuta, pa im dodati ostale mokre sastojke.
2. Uz mixanje dodati mokre sastojke suhima i sjediniti ih. Tome dodati čokoladu za kuhanje sitno nasjeckano, i pomiješati kuhačom. (Ostavite jedan dio usitnjene čokolade za posipanje na kraju)
3. Napuniti kalupe za muffine smjesom, i posuti usitnjenu čokoladu. Peći na 200ćC oko 20 min.


Eto. Kratko i jednostavno. Dobar tek. :D


- 11:37 - Komentari (3) - Isprintaj - #

nedjelja, 04.03.2012.

Moda?

Ove 3 majice su mi preslatke :3 .
U zadnje vrijeme su popularne:
1. Kratke a široke majice
2. Majice s natpisima
3. Bež majice, te pletene




Hlače s printom, jedne neobične ili pak šarene. Ovakve vrste hlača su neizbježne u ormarima poznatih trendseterica. Hmm. možda je to razlog što nisam u toku?



ŠTIKLE. Po meni najlijepši, i neizostavni dio obuće za svaku ženu. Šarene, jednobojne, visok, niske, s punom petom ili nešto drugo. Kako god se okrene, predivne su, a ova 3 komada bih si voljela priuštiti. :)

- 17:38 - Komentari (5) - Isprintaj - #

subota, 25.02.2012.

Humoristične serije

Top 10 humorističnih serija za gledanje (malo su starije, ali posluže za vrijeme kišnih dana):

1. Chuck
Chuck je američka humoristična serija. Serija prati život Chucka Bartowskog, normalnog prodavača u lokalnom Buy More trgovini u Burbanku, kao dio "Štreberske ekipe". Njegov stari prijatelj Bryce se pretvara u velikog špijuna. Malo prije nego što umre, Bryce pošalje Chucku e-mail s tisućama slika. Slike su kodirane i sadrže izvještaje o špijunaži. Nakon što ih je pregledao, Chuck čuva veliku tajnu u svojoj glavi. Chucka čuvaju agenti organizacije CIA i NSA, koji koriste Chuckove bljeskove kako bi zaštitili svijet od terorizma.



2. Pod istim krovom:
"Pod istim krovom" je Emmyem nagrađena američka humoristična serija o dobrostojećoj afroameričkoj obitelji s prebivalištem u Chicagu. Serija je proizašla iz serije "Potpuni stranci". Sa 215 epizoda, "Pod istim krovom" je druga najdugovječnija američka humoristična serija u kojoj je glavna postava glumaca afroameričkog podrijetla.



3. 2 i pol muškarca
2 i pol muškarca je američka humoristična serija. Serija se radi o 2 muškarca i jednom dječaku. Jedan muškarac je ženskar koji piše jinglove, a drugi, njegov brat je uštogljen, samohran otac, kojeg je žena ostavila. Svo troje žive u jednoj kući, pa se pitamo, kako najava kaže, tko tu koga odgaja?



4. Kućanice
Kućanice su američka serija, autora Marca Cherryja, koja je počela s prikazivanjem na američkoj televiziji ABC u listopadu 2004. U predgrađu malenog grada Fairviewa, u ulici Wisteria Lane pratimo živote šest kućanica i misterije koje se odvijaju oko njih. Stil serije kombinira elemente misterije, drame i najviše komedije.



5. Princ iz Bel Aira
Princ iz Bel Aira je američka humoristična serija. Radnja se odvija na Bel Airu. U uvodnoj špici serije mladi Will Smith priča kako ga je majka, zbog tučnjave na košarkaškom igralištu u zapadnoj Philadelphiji, poslala da živi k ujaku i ujni u Bel Air. Podeblji ujak Phil, uspješan je sudac koji je studirao na Princetonu. Njegova žena, Vivian je poslovna žena. Njihov butler, Geoffrey, stalno na smiješan i sarkastičan način kritizira svoju plaću i posao. Phil i Vivian imaju dvije kćeri i sina.



6. Kako sam upoznao vašu majku
Godine 2030., Ted Mosby govori svojem sinu i kćeri kako je upoznao njihovu majku, po čemu je serija i dobila ime. Radnja prati lude zgode petero prijatelja: Teda Mosbyja, Marshalla Eriksena, Robin Scherbatsky, Barneya Stinsona i Lily Aldrin.



7. Rat u kući
Rat u kući je američka humoristična TV serija. Serija govori o diskfuncijalnoj peteročlanoj obitelji s Long Islanda. Zbog svoje je radnje naišla na oštre kritike gay udruga.



8. Puna kuća
Daniel Tanner je udovac koji vodi sportske vijesti u San Franciscu. Kada se njegova majka vrati doma nakon tjedan dana provedenog u San Franciscu dolaze mu njegov najbolji prijatelj Joseph Gladstone i njegov šurjak Jesse Kastapolis kako bi mu pomogli odgajat njegove tri kćeri: bistru i snalažljivu desetogodišnju Donnu "D.J." Jo, petogodišnju brbljavicu Stephanie i devetomjesečnu Michelle. Dečki će pokušat odgojiti cure na svoj duhoviti način. Od tada počinju njihovi doživljaji i razne dogodovštine



9. Svi vole Raymonda
Radnja serije se odvija na Long Islandu.Tu živi uspješni sportski novinar Raymond Ray Barone sa svojom ženom Debrom i njihovom djecom,kćerkom Aly i blizancima Michaelom i Geoffreyem. Preko puta njih žive Rayevi roditelji Marie i Frank Barone. Oni se drže mota Moja kuća je i tvoja kuća, te stalno bez pitanja ulaze u Rayevu i Debrinu kuću. Rayev brat Robert je policajac koji se stalno useljava i iseljava iz roditeljsko doma. On je ljubomoran na Raya jer njihovi roditelji više pažnje posvećuju Rayu nego njemu i zato što Ray ima uspješnu novinarsku karijeru.



10. Teorija velikog praska:
Teorija velikog praska je američka humoristična serija. Radnja serije smještena je u Kaliforniji, a glavni likovi su dvojica genijalaca, njihova susjeda te dvojica Leonardovih i Sheldonovih prijatelja i kolega. U kasnijim sezonama, još su se tri lika profilirala u glavnu glumačku postavu: Leslie Winkle (Leonardova, Sheldonova i Rajeshova kolegica s posla), Bernadette (studentica mikrobiologije, ujedno i Pennyjina kolegica konobarica) i Amy Farrah Fowler (Sheldonova prijateljica).






- 14:13 - Komentari (2) - Isprintaj - #

nedjelja, 19.02.2012.

2 dečka, jedna cura

Ne, ovo nije članak o pornićima.
Vjerojatno vam se više puta desilo da vam se sviđa više dečkiju odjednom. I meni se to često dešava, samo što ja odustanem odmah na početku.

Evo nekoliko stvari po kojima ćete odlučiti. Stavite križić kraj dečka kojem mislite da pripada. Npr:


Boljeg je izgleda: Ian
Ima bolji karakter: Chuck
Pametniji je: Ian
Zabavniji je: Ian
Ima veći smisao za humor: Chuck
Bolje se odnosi prema meni: Ian
Imam više šanse: Ian

Prema ovome, moj izbor bi bio Ian. (Pitaj Boga koji :D )

Ali ako se ipak ne možete odlučiti, pokušajte s oba. I ne, ne mislim da budete s dva dečka odjednom, nego da vidite s kojim bolje ide. Ako s Ianom ne ide, uvijek možete odabrati Chucka. :D






- 12:46 - Komentari (6) - Isprintaj - #

Kako urediti sobu?

Evo nekoliko načina kojima možete urediti svoju sobu. Prije svega morate izabrati temu sobe. To može biti ljubav, Pariz, leptirići itd.

Korak 1: nacrtajte nešto na zidu. Možete likove iz crtića, znamenitosti nekog grada, srca, cvjetove itd.



Korak 2: Dodajte detalje. To može biti obična lampa u nekoj boji, ili sat, ili možete na zid objesiti uokvirene slike.



Korak 3: Organizirajte si područje za kozmetiku. Kako jednostavno organizirati područje za šminku možete pronaći ovdje: Uređenje sobe- teen



Korak 4: Ubacite kartu. Bilo kakvu, može biti atlas, globus itd. Ovime se dočarava gradski izgled.



Korak 5: Dodajte natpis. Oni uvijek osvježuju prostor, i izgledaju zanimljivo.



- 12:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 16.02.2012.

And when you smile, the whole world stops and stare for awhile! :)

Mnogi ljudi su tužni kad ih ostavi dečko, ili kad dobiju nekoliko kilica. Mene zanima zašto? To mi je nepojmljivo jer postoji milijun stvari zbog kojih svaki dan može biti poseban, i koje nas mogu usrećiti.

Evo 30:
1. Poljupci i zagrljaji drage osobe
2. Štikle i uggsice
3. Biblija
4. Lakiranje noktiju
5. Kupke
6. Romantične večere
7. Zalazak sunca
8. Putovanje po svijetu
9. Piknik
10. Makeoveri
11. Eksperimentiranje sa šminkom
12. Smijanje dok nas stomak ne zaboli
13. Smijanje sa bff-om
14. Shopping
15. Putovanja na biciklu
16. Darovi i Božić
17. Muzika
18. Riblja kost (frizura)
19. Mobiteli
20. Internet i facebook
21. Obitelj i prijatelji
22. Najdraži glumci/pjevači/bendovi
23. Pizza i čokolada
24. Topla čokolada
25. Trač party s frendicama
26. Školske ljubavi
27. Čupavci i muffini
28. Plesanje i ljubavna pisma
29. Pričanje sa turistima na drugom jeziku
30. Plaža, more i bazeni

I onda kažete da niste sretni? :)



- 20:27 - Komentari (2) - Isprintaj - #

Volim/želim

20 stvari koje : - želim
- volim


1. Želim napraviti pirsing iznad brade
2. Želim imati svoju tvornicu kolačića
3. želim primiti pismo iz Hogwartsa
4. Želim smršaviti
5. Želim dijete
6. Želim naći dečka koji će me iskreno voljeti
7. Želim da na jedan dan mogu kupiti što god hoću
8. Želim uspjeti u životu u nečem posebnom
9. Želim upoznati J.K. Rowling i Ruperta Grinta
10. Želim iPhone i Ipad i Ipod i Nikon
11. Želim napraviti 100 muffina i podijeliti ih s frendicama
12. Želim imati svoj stančić u kojem ću živjeti s cimerom/icom
13. Želim jednom raditi u kafiću (ali ne običnom)
14. Želim naučiti svirati klavir i plesati balet
15. Želim da mi netko pjeva „Just the way you are“
16. Želim shvatiti što želim biti u životu
17. Želim zauvijek ostati djetinjaste naravi
18. Želim provesti cijeli dan na moru
19. Želim da svi ljudi budu sretni
20. Želim proputovati svijet, od Miamia, preko New Yorka i Pariza do Londona.

1. Volim shopping
2. Volim lakirati nokte
3. Volim eksperimentirati sa šminkom
4. Volim štikle, šalove i torbice
5. Volim Pirsinge
6. Volim prstenove
7. Volim palačinke i kolače
8. Volim toplu čokoladu
9. Volim šareno
10. Volim fotoaparate
11. Volim iPhone i iPod
12. Volim pjevanje i ples
13. Volim kišu i sunce
14. Volim balet, hip hop i žvakaće gume :D
15. Volim kupanje na moru
16. Volim vatromet
17. Volim party-e
18. Volim pisati i crtati
19. Volim dečke i muške prijatelje
20. Volim novinarstvo, književnost i članke


- 20:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #