siječanj, 2007 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        

Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (1)
Ožujak 2008 (1)
Siječanj 2008 (1)
Prosinac 2007 (2)
Listopad 2007 (2)
Kolovoz 2007 (3)
Srpanj 2007 (7)
Lipanj 2007 (2)
Svibanj 2007 (2)
Travanj 2007 (5)
Ožujak 2007 (6)
Veljača 2007 (11)
Siječanj 2007 (6)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Komentari Da/Ne

Gluposti...

O MENI:
-Zovem se Petra...
-Imam 13 godina...
-Po horoskopu sam strijelac...
-Volim: obitelj, prijatelje, životinje, spavanje, gledanje televizije, slušanje muzike, čitanje zanimljivih knjiga, surfanje netom, špinat, ice-tea, uređivanje bloga, viceve i sve ostale gluposti koje volim ;-P
-Ne volim: dvolične ljude bez svoje osobnosti, neurednu sobu, šušenje kose, kiseli kupus, čitanje lektire, narodnjake, kukce, pijetlove, pokretne stepenice...
-Slušam: strano, obavezno; Red Hot Chili Peppers, onak, rock, kak bi rekla, i pop...
-Hobiji: Spavanje... Rolanje, šetanje...
-Frendovi/ice: Marija, Martina Š., Barbara Č., Cella, Kika, a dobri su mi i Helena, Nina, Ančy... Mateo, Josip Č., Jurica, a dobri su mi i Nikola, Josip C. (tak-tak) i Tomislav...
ali i Gaby, Veki, Maja, Claudija, Dora, Marija, Paulina i još puno puno puno njih.....



HOW MUCH WATCH??? (lol)

Created by Crazyprofile.com


SLOBODNO SE DOPISUJTE, AKO VAM SE DA...






Linkovi...

Marcela
Mateo
Katarina
Valentina i Nikolina
MOJ BLOG S VICEVIMA

Mirta
Smotanka

7d
7c

Net.hr
You tube
Stardoll
Zakon braće
Google

Peace design
Sir dizajn
Gadura

SLIKE....

maštajte o njima

srijeda, 31.01.2007.

Ja nisam pušila... Ali ni neću popušti foru

Hello! Nekaj mi se tak dogodilo da bi ubila krivca! Išla vam se ja u pon šetat s Barbarom. I prošetali mi Dona, obavio on kaj treba… Ostavimo ga doma zato kaj je bio umoran i krenemo u dućan. Ja si kupim Kit Kat od kikirikija (tak-tak) i ledeni čaj, onaj mali u tetrapaku sa slamkom. I Barbara si ga je isto kupila. I bile nas dvije na autobusnoj stanici, onak iz štosa i vraćaju se ovi doma iz škole (Markov razred), mi njih fino pozdravimo i nastavimo piti sok. I prođe tam jedan klinac isto iz Markovog razreda. I dobro… Dan završi super, ok… A u utorak se nismo išle šetati nego dođe Marko doma, šuti i nekaj šapne mami. I zove mene Barbara da joj je Matea (Markov razred, njezina sestra) rekla da je ovaj mali kaj prošao pokraj nas vidio nas da ni više, ni manje nego da PUŠIMO!smokin Ja se izbezeknula ko tele neko malo, a ona i dalje kao da je taj rekao da nas je vidio da pušimo, tipa, Barbara je kašljala (od glupe prehlade, ko sad nije prehlađen ne postoji), on je mislilo da je to od dima i da je meni dala cigaretu (nije, nego mi je dodala svoj sok dok se iskašlje da joj ga pridržim i on je vidio slamku, a mislio je da je cigareta). I sva mi se kosa digla na glavi… I danas mi dođemo u školu kod Markove učiteljice da mi nju pitamo kaj je točno taj klinac (odsada nadalje Šmrkalj) rekao. Kao to «nije njezin problem, mi niti smo njene učenice, niti idemo u njezinu školu, niti nas je ona vidjela, niti nas je čula» a kužilo se da nam ne vjeruje i da to idemo rješavati s roditeljima. Onda je velim da ću ja pitat Šmrklja poslije škole kaj je on čuo, a ona odmah «NE, vi nećete ništa njega pitati poslije škole, NEĆETE ga čekati..» ono, ko da ga budemo ubile! Ludo! I ok, ali meni moji i Barbari njezini vjeruju, pa ćemo se tužiti, ako treba s mamama, samo da taj Šmrkalj prizna da sere ko grlica….
A i iz povjerljivih informacija (koje su i točne) mogu se uvjeriti da Šmrkalj SERE, NADODAJE, IZMIŠLJA, TUŽAKA, niko se s njim ni neće družiti jer je L.A.Ž.LJ.I.V.A.C.!!!!!!! A i nek… budem ja njemu čim dođe kod nas u školu nabila kutiju cigareta u čube i sve to zapalila. I tak svaki dan, svaki odmor, every each and single day! Ma ja se samo zezam… ili ne?????

Free Image Hosting at www.ImageShack.us



| Komentari (10) | Print | # |

ponedjeljak, 29.01.2007.

About design post

Ako redovito dolazite na moj blog ili ste zadnji put bili prije 13:20 29.1.07. primjetili ste da sam promijenila dizajn. Brzo ću ga vratiti, nema frke! Samo sad je nekak tu Valentinovo, a kad ja nisam zaljubljena, barem neka radi vas bude tu sve to crveno... Komentirajte ovaj post isto ako hoćete, ali ovo je samo obavijest! By by!

Editirano dan kasnije: Opet promijenila dizajn... ostavljajte komentare!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



| Komentari (22) | Print | # |

subota, 27.01.2007.

Kad je bio zadnji post??? U ponedjeljak?!!! Pa vrijeme je za novi...

Kolki sam ja post malo prije napisala... i odjednom mi se sve izgasi... ali idem opet:
U utrak sam dobila CD od RHCP. Sad slušam jednu zakon pjesmu s njega: , CD ovak izgleda, samo kaj je slika s interneta skinuta Free Image Hosting at www.ImageShack.us, zakon je. Tomislav me pogodio sa glupom šlapom u facu. Više se ne družimo. Nadurila sam se na njega! A jučer sam se s Barbarom tak sudarila s glavama da mi je skoro takva čvrgetina narasla, ali nije, hvala Bogu! Barbaru je glava boljela. Poslije 4. sata (kad sam bila gotova) išla sam s mamom kupiti Celli poklon. Danas joj je rođendan. Cella sretan rođendan!!!! I ima novi blog evo ga. to bi bilo to... ne znam kaj da više pišem... pa onda bok!



| Komentari (21) | Print | # |

ponedjeljak, 22.01.2007.

Hello! Daa!

KAO PRVO: PUUUUUNO HVALA ENI (PEACEDESIGN.BLOG.HR) ZA DIZAJN!!!!!!!!! WIIIIIII

A jeste se isprsili s komentarima da je neviđeno! Samo 14! Pa ja ću brisati blog ako se ne popravite! A dobro...
Danas u školi neko je zapalio neku flašu, ma nešto plastično u WC-u, a mi smo bili u učioni do WC-a! Ja sam se tak prepala! Počela sam stvari slagati u torbu i skoro pobjegla doma, ali nisam! Čistačica je to ugasila s kantom vode... Al je smrdilo!!! no Ali kome pada na pamet to spaljivati??? I još pod velikim odmorom. To je bilo u muškom zahodu, ne znam jel oni imaju kabine, ali da je neko bio unutra... ma neću ni razmišljati o tome jer mi mrak pada na oči. Užas!!! Ostavite mi komentare i možda stavim koju anketu pa glasajte!
BOOOOOK!!!!!!!!!!



| Komentari (29) | Print | # |

petak, 19.01.2007.

The new post. Read it

Dragi moji čitatelji, ovo je moj novi blog. Valjda Vam je i onaj bio dobar, ali nova godina, promjene, ma znate i sami… Sad par dana nisam pisala post, nego sam Vam dala zadatak za komentare itd.
Jučer mi je došla Marija! Bilo nam je super, pokazala mi je nešto iz glazbenog kaj nisam kužila da me killneš! A sad mi je jasno! Zezale smo se i cerekale, igrale Twister, nekaj tražile i svašta. Meni je bilo ZAKON!
Danas smo imali 4 sata i došla sam s Marijom doma. Napisala sam zadaću i išla za komp. 10000 sam puta poslušala pjesmu Charlie od Red hot chili peppersa koji su mi NAJ! Inače, za tu mi pjesmu rekao Čun kad smo dobili zadatak iz engleskog da skupimo neke sličice, informacije i slično o nekom poznatom. Valjda pogađate o kome ću ja pisati. Sad sam ja bila kod Marije opet nam je bilo LUDO!!! Opet smo se zezale, radile raspored, slagale kemijske u boji, bile kod nje za kompom i naravno-pričale o svemu. Ima zakon sobu i veeeeliki TV, super tapete, samo kaj joj je soba uz cestu i prekoputa crkve pa joj rondaju kamioni, zvono i sl. Sad ću staviti neke slike, napokon sam skužila kak se to radi i evo sad Charlie i staviti ću ga tam dolje lijevo kod pjesama!
I na kraju puuuuuuuno pozdrava Mariji! wavemahwavemahwavemah. I Čunu za otkrivanje pjesme!






| Komentari (16) | Print | # |

subota, 13.01.2007.

Just 4 U 2 know!

E pa da! Sada ste na mom novom blogu. No, za novi post morate se vratiti na stari blog i oostaviti 150 komentara!



| Komentari (8) | Print | # |

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.