Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/jednazirafa

Marketing

The new post. Read it

Dragi moji čitatelji, ovo je moj novi blog. Valjda Vam je i onaj bio dobar, ali nova godina, promjene, ma znate i sami… Sad par dana nisam pisala post, nego sam Vam dala zadatak za komentare itd.
Jučer mi je došla Marija! Bilo nam je super, pokazala mi je nešto iz glazbenog kaj nisam kužila da me killneš! A sad mi je jasno! Zezale smo se i cerekale, igrale Twister, nekaj tražile i svašta. Meni je bilo ZAKON!
Danas smo imali 4 sata i došla sam s Marijom doma. Napisala sam zadaću i išla za komp. 10000 sam puta poslušala pjesmu Charlie od Red hot chili peppersa koji su mi NAJ! Inače, za tu mi pjesmu rekao Čun kad smo dobili zadatak iz engleskog da skupimo neke sličice, informacije i slično o nekom poznatom. Valjda pogađate o kome ću ja pisati. Sad sam ja bila kod Marije opet nam je bilo LUDO!!! Opet smo se zezale, radile raspored, slagale kemijske u boji, bile kod nje za kompom i naravno-pričale o svemu. Ima zakon sobu i veeeeliki TV, super tapete, samo kaj joj je soba uz cestu i prekoputa crkve pa joj rondaju kamioni, zvono i sl. Sad ću staviti neke slike, napokon sam skužila kak se to radi i evo sad Charlie i staviti ću ga tam dolje lijevo kod pjesama!
I na kraju puuuuuuuno pozdrava Mariji! wavemahwavemahwavemah. I Čunu za otkrivanje pjesme!






Post je objavljen 19.01.2007. u 18:48 sati.