nedjelja, 23.05.2010.

Nova sranja x)

Ne znam zasto se uopce trudimnono... Svi koji su citali ova sranja koja ja sad pisemzubo su obrislai blogovenamcor. Al ja ovaj blog volim i ne mislim ga obrisatibelj, iako sam svakakva sranja pisalarofl. Smatram da sam se dosta razvilayes od trenutka kad sam ga pocela pisaticool.
Ugl, nisam pisala vec odavnoyes pa bi bilo vrijeme da pocnem malo sratrolleyes...
Sad je kraj skolske godineheadbang i u obje skole me jebu ko nistadead. Sad ispiti dolazerofl, a to znaci da se treba strebat od jutra do sutrabang, bilo klavir, bilo teorijuburninmad. Takoder me jebe i obicnabang, ekonomska skola u kojoj sam ja totlana strebercinazubo i navlacim peticu za krajnaughty. No, najveca prepreka mi jelud, vjerovali ili ne, tjelesnidead. Zenska kaze da nisam dovoljno aktivnaeek. Pa igram svaki jebeni satmad i nisam ja krivanono sto me niko nece u svoju ekipurofl kad igramo odbojku. Pa svi znaju da sam bez naucalazujo potpuno coravasmijeh. A najzesce mi je kad mi pocne sratblabla da ne udaram loptu dovoljno jakodead. Pa da prst jos slomimbang, taman prije ispitalud! Da ne bi isla na popravni zbog toga sto neka kuckaburninmad oce da nabijam lopturolleyes i na kraju mi svejedno da 4burninmadburninmad!
Ugl, i lukovi u skolirolleyes me jebu u zdrav mozakheadbang. Stalno nesto oce do menenamcor. Daj zadacu, daj biljeznicu, daj ovo, daj onoblabla...
A kad ja kazem nezaliven, onda ispadnem kuckadead. A bolje i to nego da mi se ulizujublabla, pa im posudim, a poslije kad prepisu potpuno me odjebubang. Doduse, moram reci da sam se nedavnoyes bas razocarala u jednom likucry. Mislim da je to zbog toga sto sam mu valjda djelomicnoyes i povjerovala kad je reko da me nece odjebatnamcor. I nije, neka 3 danano. Ugl, vise nikom ne posudujem nistaburninmadburninmad! (osim mojoj voljeoj sestricni lektirufino, naravno, ipak smo mi rodparty).
Kad malo bolje razmislimyes, sjetila sam se da sam u zadnjem postu pisala o likusiheadbang koja je opsjednuta likom kojeg pozna preko Internetarolleyes. Pa, post sam pisalazijev negdje prije cirka 8 mjesecirofl... I ona je jos opsjednuta njimedeaddeaddead. Nije mu ni problala prici uzivono, a jos su se kao i posvadali preko Internetaheadbang. Moje osobno misljenjeyes je da je liku dosadilabang i da trazi nacin da je odjebenamcor. Normalno, to sam joj i reklayes (ne bas tim rijecimanono, moram ipak biti malo obzirnayes) i naravnorolleyes, ona odmah misli da ja njoj ne zelim srecurofl, da radim protiv njeheadbang, da ja ustvari zelim njoj ukrast tog likaeekeek... Bla, blablabla... Slicna sranjanamcor. Jednostavno ne razumijemno kako netko ne kuzilud kad mu kazes nesto za njegovo dobrobang, nego to jos okrece protiv tebenamcor.
I tako, nista posebnonono. Sta vise reciblabla, osim da mislim da se trudim bez vezeheadbang. Al nema vezesmokin, svejedno ovo pisem zbog sebezubobelj, a ne ljudi koji to citajuyes. Ugl, uzivatjesmokin i do citanja!partysmokinzubobeljmouthwashnaughtynutsmijehhrvatskahrvatskahrvatska

02 This Is the New...

E da, pocela sam slusta Marilyna Mansonakiss (jos prije negdje pola godinedead).


11:33 | Komentari (2) | Print | ^ |

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.