Jamie Parizer

21.04.2005., četvrtak

Jučer je ONA odlučila imati peemes

Kretenoidna glupača. Jamie Parizer stvarno ne može vjerovati kak se jedno slatko stvorenje u sekundi može pretvoriti u odvratnu aždaju. To grize, reži, para na vuha ide van. Jebote.

Al pametna je ona. Podjebava samo na fin način. Mozak joj zatitra kao indikator na najmanju mogućnost da se započne bilo koja razina verbalnog ugnjetavanja. I da, nebi ona bila ona kad svaku mogućnost provokacije ne bi u potpunosti iskoristila. Krajnje je nevažno dal se Jamie Parizer recimo s njom slaže u nečem ili ne. Iako se možda slažeju u nekoj stvari, ona nikad ne izbjegava priliku da izvede dobro izvježbanu točku soljenja pameti. Navodi Jamija da veli neke stvari koje on uopće ne misli, a onda, sva sretna jer ima priliku, iskrevelji svoje unaprijed pripremljene protuargumente. Nemreš bit dovoljno pametan da si neznam kaj.

Isto se dogodilo i jučer. Ničim izazvana krenula je u uništavanje psihičke stabilnosti dragog nam Jamie Parizera. I prvo se dobro držao. Malo je popuštao, malo zatezao, ko da mu je mrcina zagrizla ( na ribički štap). Zna on metodu- Pusti babu da se zlaje. Al, ona je i dalje uporno kenjala. Pa ovo, pa ono, pa ovo pa ono, pa ovo, pa ono. «Joj, pa ti mene uopće ne slušaš! Ma budalo! A kaj dok je tebi neki bed? Kome ja uopće pričam! Ma ti si budala totalna.» Pa čak i napromišljenije zucanje sa Jamieve strane ne bi moglo spriječiti neminovno.

Nakon deset minuta iscrpljujučeg monologa, kvalitetno je izvrijeđala Jamiea pa je onda on malu nju zepitetiral. Pola sata nakon najžešćih izjava, postalo je dosta statično. Jamie na svojoj strani kreveta, leđima okrenut od nje, a ona na svojoj strani. Isto zguza.

I sad si kao razmišljaju o tome kaj je izrečeno. Oba dva znaju da su pretjerali. Al misli si Jamie: « Ona je prva počela. Glupača jedna. Joj kak je mrziiiim. Ma joj ne mrzim je. Al fakat je glupa. Al, nebum joj se sad ja ništ išel ispričavati. Nek si misli.»

A ona, normalno s druge strane brije ženski scenarij. «Ma kreten jedan. Kaj mi se sad tak s leđima okrenul? No, daj, Jamie reci nekej! Joj, baš sam glupa…. Al, nebum ništ započinjala ja. Nek on malo taj svoj muški ponos obuzda». I tak su šuteli. I šuteli.

I Jamie je zaspal. A usred noći, vidi ti nju. Maloj pijavici je žal. Ona bi se sad stiskala. Baš kad je se Jamie najljepše namjestil. Sad se odlučila ispričat. Kakva je to strategičarka, da nemreš vjerovat. Zna ona dobro, ak napadneš noću, da se dio sna izmješa sa javom. I da se baš zbog toga Jamie sutra nebu više ničeg sječal. Pogotovo toga da je ona usred noći ipak odlučila progutati svoj ženski ponos.

Ili se možda ipak prevarila? Luzerica. Da sam zaboravil, ne bi Vam danas pisal o tome, ne? Joj, mrzim taj glupi PMS. Nemreš ni spavat na miru.

Voli Vas sve Vaš
Jamie Parizer

- 13:20 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi