Evanđelje po Luciferu

petak, 30.06.2006.

Gole noge, to je seks; a seks smeta moćnicima!

Povodom prekjučerašnjeg posta, o golim nogama u Saboru: u akciju širenja čednih zona uključio se i jedan profesor koji je srušio na ispitu studente, (dečke), koji su došli u kratkim hlačama iznad koljena! Cure nije. party

Ja, Protivnik, sve ove mjere podržavam. To vam se malo čudno možda čini, uzevši u obzir koliko cijenim seksualnost koja od majmuna pravi čovjeka (čija je onda duša, za razliku od majmunske, pogodna, da u pakao dođe!), pa pišem i u korist pornografije i seksualne edukacije dječice i pederlula odnosno biseksualnosti, sub-dom igrica itd.

E, ali: seks je dobar (za ljude, i za mene), ali MOĆ, ona je još bolja! I zato na mjestima moći čedan treba biti! Moja prijateljica Sveta Majka je protiv demokracije, jer biskupi naravno MOĆ za sebe čuvaju. Tako rade i profesori, tako rade i saborski zastupnici i državni činovnici.

Naravno, sad ćete se možda upitati, zašto onda konzekventno i prema ženama ne postupaju, pa im gole noge dozvoljavaju? Stvar je u konkurenciji. Većina moćnika još uvijek su muškarci, i oni se boje MUŠKARACA koji nastupaju ovako biološki, umjesto društveno, i time pokazuju na alternativni izvor moći: da zavode žene (pa makar noge i kvrgave i dlakave bile!), umjesto da nad njima vladaju.
- 14:27 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.