Evanđelje po Luciferu

utorak, 24.01.2006.

Kako smo sa četnicima surađivali

Jučerašnja "Slobodna Dalmacija" objavljuje intervju sa Božidarom Vučurovićem, četničkim vojvodom. Koij se hvali hvali odličnom suradnjom koji je tijekom rata u Bosni i Hrecegovini imao sa hercegovačkim Hrvatima, posebno sa Matom Bobanom.

Laž! Prevara! Himbena objeda prodanih duša i stoke sitnog zuba! Tako će zagalamiti neki dobri Rvatine, danas u Hrvatskoj.

Ali,naravno, ništa novo, ništa što već nije bilo poznato.

Stalno je išla ta suradnja, na dva načina.

Prvo: Hercegovački Hrvati usko su surađivali sa Srbima, slijedeći strategiju da je najvažnije uništiti Turke, pa onda Bosnu podjeliti sa Srbima. Često su direktno surađivali, pa i se i slikali s četničkim vođama na televiziji u doba kada je još trećina područja Republike Hrvatske bila okupirana od strane tih istih četnika (jer, naravno, ne bi mogli održavati svoje položaje u Hrvatskoj da nisu imali zaleđe u zapadnoj Bosni, da ne govorimo o napadima na Dubrovnik iz istočne Hercegovine), govoreći, a HTV je to uredno prenosila, kako su i Hrvati i Srbi dobri kršćani i nemaju nikakvih problema jedni su drugima, u Bosni, nego su za sve nevolje krivi Turci, banda jedna pogana islamska teroristička!

Pa kada su se ti prezreni muslići, umjesto da pristanu biti istrebljeni i porobljeni, najednom uzjogunili, pa krenuli u protunapad, slala je Hrvatska (1993. i početkom 1994) svoju vojsku direktno u BiH, jer malo je falilo da zaprijete i Širokom Brijegu!

Pa su stotine hrvatskih vojnika dezertirali, ne mogavši shvatiti koje je to domoljublje po kojem bi se, u sklopu obrane Hrvatske od srpske agresije, oni morali u Bosni boriti protiv Armije BiH, također žrtve srpske agresije.

Kad ne kuže dijalektiku, paradaksologiju i demonologiju.

Hja, kuže to pravi Rvatine. Pa i za drugog svjetskog rata četnici i ustaše su bili saveznici protiv partizana, i baš nikada nisu međusobno ratovali.

Drugo: radio je biznis, odlična suradnja ratnih profitera na sve tri strane, koji su i za najžešćih borbi nalazili zajednički interese.

Hrvatska je snabdjevala kamionima goriva "Babinu krajinu", tj. Veliku Kladušu pod vladavinom Fikreta Abdića, znajući vrlo dobro da on trguje sa Srbima i preprodaje im gorivo, koje je onda pokretalo i srpska oklopna vozila u Hrvatskoj. Izvrsna suradnja u doba opsade Sarajeva išla je preko Kiseljaka, u kojem se živjelo izvrsno, a profitirala je i grupa profitera iz samog Sarajeva, i muslimani među njima.

Krimalci se međusobno odlično razumiju. Ako se međusobno ubijaju, to je zbog interesa, a ne "u ime" nečega; zato su to ljudi, koje volim! Kao što volim i beskrupulozne političare, koji proglase "Imamo Hrvatsku!", pa onda, naravno, kada ju imaju, mogu raditi s njom, što žele.

E sad, naivni i oni koji se naivnima prave, mogu se zbunjeno pitati: pa kako je to uopće moguće, da država H, koja je napadnuta od države S, istovremeno surađuje sa državom S u napadu na treću državu B!?

Pa samo bi idiot tako postupao!

Ili netko, koga je na to nadahnuo sam Sotona!

He-he. Pa onda recite, da Lucifer nema fakat posebnih razloga, da voli 'Rvate! :)
- 10:39 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje.