Dodirni ozdravitelja u sebi - Pronađi pratnju

srijeda , 26.12.2018.

www.tebe-www.datingvr.ru










Click here: Dodirni ozdravitelja u sebi






ISBN 953-231-001-0 242 VECCHI, Juan E. Zato Te molim, Ti dopuni ono što mi nedostaje.



dodirni ozdravitelja u sebi

Često nije važno o čemu - ali je važno da se obraćamo jedni drugima. Ta čuda je Grčka crkva sabrala u knjige, sa imenima i prezimenima ljudi kojima je svetac pomogao.



dodirni ozdravitelja u sebi

www.tebe-www.datingvr.ru - Ponekad ih iznesemo i mimo toga.



dodirni ozdravitelja u sebi

Utorak — Večernja molitva — 14. Ovdje se želim susresti s Tobom, moj Gospodine i Bože. Tu sam blizu Tebe, kao u blizini draga čovjeka, pun pouzdanja i bez ikakvih uvjeta. Prihvaćam sve što mi pružaš i darivaš i u tome priopćavaš svoju radosnu vijest. Radujem se svemu što mi činiš i darujem Tebi svoju zahvalnost i svoju ljubav. Dan se bliži kraju, vraćam se evo natrag k Tebi. Ovdje doživljavam Tvoju ljubav i blizinu. Išao si sa mnom kroz ovaj dan. Darivao mi život, snagu i radost. Zahvaljujem Ti što sam povezan s Tobom. Dopusti da ovu noć dobrota djeluje i sazrijeva. Ispuni me novom energijom za sutra: otvorenošću i radošću za moju okolinu, blagonaklonošću i ljubavlju za moje bližnje, pozornošću za Tvoje vodstvo, zanimanjem za sve dobro i lijepo. Blagoslovi sve ljude s kojima sam povezan. Budi uz bolesne, siromašne, progonjene. Daj nam mirnu noć i ujutro radosno buđenje. Sutra ću učiniti nešto: Nekoga saslušati ne sudeći prebrzo i ne osuđujući. Biti zahvalan za male znakove pažnje koji mi se sviđaju i dobro mi čine. Pozitivno razmišljati i govoriti bez kritike i prigovaranja. Biti otvoren kao cvijet — i razveseljivati svojom prisutnošću. Na početku i na kraju molitve se prekriži! Zahvali se Bogu za današnji dan.



Dara Bubamara - Dodirni me
Vjerujem u Boga - jer On vjeruje u mene. Dan se bliži kraju, vraćam se evo natrag k Tebi. Samo retki kod nas znaju da je u pitanju svetitelj novijih vremena umro je 1920. Zvanični podaci kažu da je sveti Nektarije svetovno ime Anastasije rođen 1846. Tako je nekako i zamišljena da nam služi kao meditativna molitva i zaista su sve lijepe, svaka na svoj način. Daruj mi ljubav da širim radost. Vidite li koliko je duboka njena vera? Udružimo se: sjedinimo se u pouzdanju u Boga, u zajedničkoj hvali i zahvaljlivanju, u pouzdanju u Božju pomoć i radosti života. Ima ih i Srpska pravoslavna crkva, a nalaze se u manastiru Rakovica. ISBN 953-6151-41-3 241 242 TENSEK, Zdenko Tomislav Asketsko-monaska duhovnost otackog razdoblja : poceci i razvoj krscanskog asketizma i monastva do sv. Draga Malena, jako dobro znam tu knjigu jer ju čitam svaki dan kao jutarnju i večernju molitvu.

[Teme za dopisivanje s deckom|Mjesta za seks|Slobodne zene iz bosne]






Oznake: svetac, Eginski

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.