utorak, 30.05.2006.

Prošle subote bila sam sa prijateljicama u kinu. Napokon smo pogledali "Da Vincijev kod". Meni film nije loš. Čak sam pročitala i knjigu. Ja sam doduše nevjernik,ali ne shvaćam zašto Crkva diže toliku prašinu oko jedne jedine knjige i filma snimljenog po toj knjigi. Uvijek će biti ljudi koji će drugačije misliti.U toj knjizi pisac iskazuje svoje mišljenje koje ne znači da je istinito. Svatko ima pravo na svoje mišljenje. Isto tako netko može misliti totalno suprotno. Stvarno je glupo od Crkve da se toliko zabrnjava zbog jedne knjige. Ako netko čvrsto vjeruje u Boga radi jedne knjige neće promijeniti mišljenje. Ovako se čini da Crkva stvarno nešto skriva što ne želi da izađe u javnost. Glupo je i to što nekim mojim prijateljima iz razreda zabranjuju roditelji da pročitaju knjigu ili pogledaju film. Tako im samo povećavaju znatiželju i želju da vide o čemu se u toj knjizi o kojoj svi govore radi. Kao što sam već rekla svatko ima pravo na svoje mišljenje pa tako i nečija djeca koja još nisu odlučila da li da vjeruju u Boga. Kao što je moja prijateljica napisala:Zašto Isus ne bi bio svemoguć,a uz to imao dijete i bio oženjen??????????

- 13:36 -

Komentari (2) - Isprintaj - #

TONKA NEMOJ IĆI

Moja najbolja prijateljica seli se u Špansko. Svima nam je žao!!!!!! Tonka nemoj ići!!!!!!!!! Molim vas da glasajte radi Tonke,te odlučite da li se treba seliti ili ne...

Glasajte radi Tonke
DA ZA DUGAVE
NE ZA ŠPANSKO
  

- 13:31 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 15.05.2006.

Danas u školi nije se dogodilo ništa posebno. Poslije škole imala sam neki zbunjeni liječnički pregled radi košarke. Išla sam sa Marijom i Nikom. Tamo smo srele Teu i Peričku. Na sreću odmah smo došle na red. Čim smo ušle počele smo se cerekati i nismo mogle stati. Unutra je bilo neka živčana ženska i stalno nas je smirivala. Morali smo puhat u neku tam zbunjenu stvarčicu da se vidi koliki nam je kapacitet pluća. Mjerili su nam težinu i kilažu (koja nije za javnostsmijehsmijeh) Poslije pregleda ja,(magarac uvijek ide na prvo mjesto)Marija i Nika smo si kupile neke fine sendvičenjaminjami. Sjele smo za obližnji stol,te smo čavrljale punih ustiju. Tuda je prolazila i moja frendica iz razreda Ana koja je u blizini imala turnir. Malo smo popričale s njom (ispravak:popljuvale smo ju jer smo žvakale sendvič i pričale u isto vrijeme). Ostala bi ona duže ali se morala vratiti na turnir. Danas navečer ima glupi trening. Kak mi se nedablablablablaheadbangheadbang. Baš mi se ide raditi neke munjene vježbe dok se naš "dragi" trener dere na mene i od očaja čupa nešto što je preostalo od njegove kose.

- 18:56 -

Komentari (5) - Isprintaj - #

nedjelja, 14.05.2006.

Jučer je bilo super. Išla sam sa frendicama u kino. Gledali smo neku komediju pasja sudbina. Pošto nije bilo puno gledatelja cijeli red smo imale za sebe. Sad zamislite nas četvero kako ležimo preko sjedalica i gledamo film. Poslije toga smo si kupile sladolede i čekale bus. Nije nam se dalo više čekati pa smo od glavnog kolodvora odlučile pješke do Dugava. Dohodale bi mi do Dugava da jedna prijateljica nije stalno zahtjevala da idemo busom jer je to predaleko. Tako smo radi nje malo prije Savskog mosta sjele na bus,ali pošto se nama hodalo u Sopotu smo opet sišle. Onda smo se vukle po Sopotu pa smo opet ko maxi Konzuma sjele na bus. Sreća da su Duagve bile u blizini jer da nisu tko zna koliko bi još puta sjedale na bus i opet silazile. Nije nam se dalo doma pa smo do 9,pola 10 bila vani. Doma sam došla umorna te sam taman stigla na onaj film sa Sandrom Bullock. Danas smo išli van na rolama. Među kućicama je neka garaža pa smo se tamo jednih pola sata spuštali i penjali. Ja sam se opet skoro polomila. Kada sam došla doma opet su me noge bolile. Šta ćeš! Izgleda da mi povreda još nije skroz prošla (prije negdje tri,četiri tjedna krivo sam stala i lijevi gležanj mi je jako natekao).wavewavewave

- 21:25 -

Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 12.05.2006.

Evo mene nakon malo dužeg vremena. Nisam znala o čemu da pišem. Bila sa svojom obitelji u Opatiji. Bilo nam je super i vidjeli smo stazu slavnih Hrvata (čak imamo pet zvijezda). Danas sam imala popodne školu. Na moju veliku sreću imala smo samo TRI sata,pa sam odmah poslije škole išla van sa frendicama. Išle smo na rolama. (btw dobila sam nove role i užasno sam happy jer su mi to prve role sa gumenim kotačima). Doslovno smo se ubijale na njima. Srele smo dve frendice koje su igrale košarku pa smo mi, pametne i spretne išle igrati s njima. Možete zamisliti kako je to izgledalonutnut. Kad sam došla doma nisam mogla stati na noge. Izgleda da sam si jako stegnula role pa sam si zaustavila krvotok. Samo se nadam da ću sutra moći hodati jer vjerovatno idem u kino sa svojim prijateljicama. POZDRAV SVIMA!!!

- 22:46 -

Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2006 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31        


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

na ovom blogu možete naći svačega zanimljivog

MySpace Layouts

MySpace Layouts


layout for myspace

layout for myspace



Free Counter





www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws


www.Bigoo.ws




blog images


blog Layouts



MySpace Layouts



MySpace Layouts


layout for myspace



layout for myspace



MySpace Layouts



IInsane
VVisionary
OOverwhelming
NNormal
AAmbivalent

Name / Username:


Name Acronym Generator
From

I am 21% Idiot.
Friggin Genius
I am not annoying at all. In fact most people come to me for advice. Of course they annoy the hell out of me. But what can I do? I am smarter than most people.
Take the
Idiot Test
@ FualiDotCom






adopt your own virtual pet!