Kako napraviti profil na Instagramu - Susret s djevojkom

četvrtak , 17.01.2019.

6 mobilnih aplikacija za savršen Instagram profil










Click here: Kako napraviti profil na Instagramu






Ja objavljujem u pravilu jedan post dnevno, a story kako koji dan. Oko 90% koristim strane hashtagove, jer mi je puno korisnije da mi fotografija bude među best nine na hashtagu koji je popularan kao npr. Što znači biti uspješan influencer?



Kako napraviti profil na Instagramu

Uvijek postoje izuzeci pa tako i kod kontakata brend — influencer. Mislim da je to velika vrijednost mojeg profila.



Kako napraviti profil na Instagramu

Stručnjaci otkrili: Kako da imate savršen Instagram profil - Ja sam fotograf i nikako ne mogu biti npr.



Kako napraviti profil na Instagramu

Instagram kao društvena mreža pruža brojne mogućnosti, za poslovanje je danas neophodna platforma za kreativno oglašavanje, posebno prema milenijcima kao mnogima ciljanoj skupini. Ako ste pak za Instagram zainteresirani samo iz privatnih razloga, registrirajte se i uživajte u bespućima fantastičnih fotografija i dajte svoj doprinos toj rastućoj i fascinantnoj zajednici kroz objavljivanje vlastitih fotografija. U našem primjeru prolazimo korake izrade Instagram profila na iOS-u. Mi smo u našem primjeru odabrali Email. Zatim pritisnite na Next dalje. Upište oboje i pritisnite Next dalje. Aplikacija će vam sama ponuditi opcije koje su dostupne. Pritiskom na strelicu označenu crveno na slici niže će vam se vrtiti dostupne opcije. Kvačica ispod korisničkog imena u daljnjim koracima vam omogućuje uvid u to tko je sve od vaših kontakata i prijatelja na Instagramu. Možete ju i odznačiti ukoliko vas ova opcija ne zanima. Mi smo ovaj korak preskočili, što možete učiniti i vi pritiskom na Skip preskoči. Ukoliko želite povezivanje s Facebookom, pritisnite Connect to Facebook. Ukoliko vam ova radnja može pojednostaviti korisničko iskustvo i povezati vas s poznanicima, pritisnite OK. U ovom koraku možete odraditi povezivanje s Facebookom, povezati kontakte i sl. Pritiskom na Done završi , ulazite u prvi prikaz vašeg Instagram feeda. Instagram će vas pitati za dozvolu slanja notifikacija kada vas je netko počeo slijediti, ili je netko lajkao ili komentirao vašu objavu, što također možete i ne morate odobriti. Također, svaku od ovih opcija je moguće naknadno mijenjati. Završili ste s osnovnim postavkama i zabava može krenuti! Otvara vam se svijet mnogobrojnih fotografija i videa koje možete pretraživati i u kojima ćete sigurno uživati. Slijedite follow , objavljujte, pretražujte! Pratite nas i dalje jer ćemo uskoro pisati o tome na koji način se sve Instagram koristi, kako se uređuju fotografije i video zapisi te što sve s njim možemo i kako da nam korisničko iskustvo bude što zanimljivije i korisnije.



Kako napraviti Instagram profil ?
Na koji način povećati šanse za suradnju s brendom? Sve se to ponekad čini jednostavno, ali svaki dan ima nekoliko milijuna novih profila na Instagramu. Dakle, važno je držati se teme i ne skretati s puta želite li imati koristi od tog linka na blog na profilu Instagrama. Domagoj Sever je popularni hrvatski travel bloger Danas imamo prilike razgovarati s jednim uspješnim hrvatskim influencerom koji svoju popularnost može pripisati upravo Instagramu. Koliko god kvalitetni bili, postat ćete dosadni ako objavite nešto novo svakih sat vremena i u tom slučaju nećete skupiti ni dovoljan broj lajkova po objavi.

[Kontakti i veze oglasnik|BLIZANACKE DUSE ILI TVIN SOUL|Vesti online / Svet // Video-igricama do folklora]






Oznake: 6, mobilnih, aplikacija, za, Savršen, instagram, Profil

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.