Komentari Da/Ne

< srpanj, 2008  
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (8)
Siječanj 2008 (15)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Metallica








ČLANOVI
Photobucket
James Hetfield

Photobucket
Kirk Hammet

Photobucket
Robert Trujillo

Photobucket
Lars Ulrich

ALBUMI

Photobucket
Kill e'm All

Photobucket
Ride the Lightning

Photobucket
Master of Puppets

Photobucket
Live Shit

Photobucket
...And Justice For All

Photobucket
Metallica(Black Album)

Photobucket
Load

Photobucket
ReLoad

Photobucket
Garage inc.

Photobucket
S&M

Photobucket
St. Anger















Malo o Rockeru a.k.a MetaLLcu

E pa ovako...Prvi puta sam udahnio 21.11.95..Negdje oko 15.40..Rodio sam se u bolnici,odnosno Vinkovcima..Navrsio sam 12 godina..Idem u 6.c razred..
Ime su mi dali po Hrvatskom knezu...Branimir..Imam mamu ,tatu,didu,baku s 5 sam prosao..Eto slusam Iron Maiden,Ac/Dc,Metallica,Megadeth,Van Halen,
Judas Priest ili uglavnom ROCK I METAL..Znaci nista tesko..Zovu me Brana,Brani,B itd..Naj frendovi su mi-Antonijo,Ivana,Tea,Kelava,
Bojan,Petar.
Eto naj pjesme sam napisao gore...Eto to bi bilo sve..Hvala..

Photobucket

Crna Lista prijatelja..I stranice bendova..

Tea-Super cura..Dobra je prijateljica,ali naljuti se brzo.
DivljakušaIde samnom u razred..Dosada.Salim se!
MihoKralj.Kralj.Kralj
AntonijoMotherfucking friend..


Listen to Metallica 24/7 on AOL Radio


 Prvi hrvatski portal za pocetne i napredne gitariste. Video lekcije,recenzije albuma,opreme(pojacala,gitare,efekti),koncerata, intervjui sa poznatim hrv. gitaristima... <br />

Metall

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


MusicPlaylist



Free Guitar Brown MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com




utorak, 01.07.2008.

HEADBANGER

Alo!!!

Evo necu nista duziti...Nasao sam na netu kako biti metalac...To je napisano na engleskom,ali ja sam to preveo....


KORACI

1. Start off by slušanja nekih bendova, svibanj naći nakon nekog vremena počinje uzimajući u određenim subgenres metala kao što su: mlatiti žito Metal, Power Metal, Death Metal, Black Metal, Goth Metal, Progressive metal, Death Metal melodijske.

2. Pohađajte neke Metal gigs u vašem lokalnom području. Ako nema velike zove metal bendova igrati u svom gradu onda možda želite poći i vidjeti neke lokalne bendove.

3. Provjerite prijatelje koji su u Metal afterall ćete sada imati ljude da idu na gigs to najbolji način kako bi prijatelje koji su u metal je da razgovaraju sa njima na gigs, zapis pohranjuje etc!

4. Moda, Metalheads tendencijelno na haljini, na neki način, ovisno o tome što je pod-žanr postoji u.metalu . Većina tih žanrova imaju tendenciju da rastu postoji duga kosa, nositi crno band t-shirts, jeans, combats koža ili hlače, čizme su popularne za obuću.

5. Saznajte instrument mnogi Metal Head-to i početi se vlastiti bendovi se ako ne žele igrati i instrument onda možete uvijek težak pjevanje. Ovo je sjajan način da neki novac, prijatelji i možda čak i tour s nekim od svojih omiljenih bendova!

6. Budite spremni da se zove imena drugih ljudi koji ne razumiju Metal, mnogi će sterotype ste gubitnici kao nijem međutim samo ignoriraj ih, nakon što su svi tamo one missing out!

7. Idi na Metal festival ovo je sjajan način da provjerite nove bendove, prijatelji i samo imati dobro vrijeme. Na primjer: Download Festival, Bloodstock Open Air, Ozzfest, Gigantour etc

8. Lsiten na ono što ne želite kopirati nekoga ili ga poslušati jer je 'cool' bit će vam više poštuju ako slušati ono što vam je stvarno poput!

SAVJETI

Start prikupiti CD-a iz zapis pohranjuje, ljubavi i online trgovina.

Kada je riječ o merch, bolje je da nose nešto iz benda da znaš nešto o često i slušajte!

Ne dobiti Metal pomiješana s drugim žanrovima kao barbar, itd.

Evo nekoliko metal bendova koji su dobro poštovane unutar svojih sub-žanrova: Arsis, Black Sabbath, Deep Purple, AC / DC, Judas Priest, Iron Maiden, Motorhead, Venom, Slayer, Metallica, Megadeth, Anthrax, Death, Pantera, Pokop, Dream Theater, etc KISS! Ili, za teža, više zlo zvuk, pokušajte Crfadle of Filth, Dark Angel, dimmu borgir, otep, opeth, underoath, i mnogi drugi!

A veliki pronaći bendova je da traži moj prostor za njih, drugi način je da traži za svoje omiljene slike pod žanr Wikipedije i da bi trebalo ime neke pod žanr koji za vas!

Korištenje droge kao što su marihuana i / ili druge nezakonite tvari je nikada, i nikada ne će biti, kul. Samo nemojte to učiniti, biti pametni!

Također check out www.pandora.com i stavili u jedan bend vam se sviđa i da će se naći više od iste vrste ili isti žanr.
Vrlo korisno.

UPOZORENJA

Naći ćete da je vaša popularnost s drugim ljudima može sići i bit će pozvan imena ako haljini kao metal-glavu.

Mosh jamama su u većini Metal gigs ovih dana tako da se ne carefull break ništa!

Novac ako želite ući Metal onda neće biti jeftini koncert ulaznice se mogu vrlo teško naplaćuju ovih dana!

Photobucket

HEAVY METAL

Heavy metal je pod-žanr rock muzike koji se pojavio kao definisani tip muzike 70-ih godina prošlog vijeka i ima korijene u hard rock grupama koje su, između 1967. i 1974. godine, sastavili rock i blues stvorivši na taj način hibridnu vrstu muzike sa teškim i gitarom-i-bubnjevima orijentisanim zvukom, koji je karakterističan po upotrebi visoko pojačane distorzije (izobličenja). Između brojnih podgrupa metala koje su kasnije nastale, većina su bile okarakterisane samo kao "metal". Posljedica toga, "heavy metal" u današnje vrijeme ima dva potpuno različita shvatanja: kao žanr kompletan u maniru heavy metal-a u stilu 70-ih godina, koji je poslužio kao uzor grupama Black Sabbath, Blue Cheer, Deep Purple, Iron Maiden, Led Zeppelin i drugim.

Heavy metal je dobio na popularnosti u periodu između 70-ih i 80ih godina prošlog vijeka, a ujedno se i tada većina današnjih podžanrova razvila. Heavy metal ima svjetski poznate klubove obožavaoca kao što su metalheads, metal maniacs, headbangers i mettalers (izvorno sa engleskog).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Pozz-Tea
Antonijo
Ivana
Company
Svim metal headima,headbangerima,metalcima
Svim u studiju i rezi
Svima koji komaju
Sve građane Zadra i Vinkovaca
Itako dalje

| komentari (35) | print | # |

<< Arhiva >>