Komentari Da/Ne

< veljača, 2008 >
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29    

Srpanj 2008 (2)
Lipanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (1)
Travanj 2008 (5)
Ožujak 2008 (2)
Veljača 2008 (8)
Siječanj 2008 (15)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Metallica








ČLANOVI
Photobucket
James Hetfield

Photobucket
Kirk Hammet

Photobucket
Robert Trujillo

Photobucket
Lars Ulrich

ALBUMI

Photobucket
Kill e'm All

Photobucket
Ride the Lightning

Photobucket
Master of Puppets

Photobucket
Live Shit

Photobucket
...And Justice For All

Photobucket
Metallica(Black Album)

Photobucket
Load

Photobucket
ReLoad

Photobucket
Garage inc.

Photobucket
S&M

Photobucket
St. Anger















Malo o Rockeru a.k.a MetaLLcu

E pa ovako...Prvi puta sam udahnio 21.11.95..Negdje oko 15.40..Rodio sam se u bolnici,odnosno Vinkovcima..Navrsio sam 12 godina..Idem u 6.c razred..
Ime su mi dali po Hrvatskom knezu...Branimir..Imam mamu ,tatu,didu,baku s 5 sam prosao..Eto slusam Iron Maiden,Ac/Dc,Metallica,Megadeth,Van Halen,
Judas Priest ili uglavnom ROCK I METAL..Znaci nista tesko..Zovu me Brana,Brani,B itd..Naj frendovi su mi-Antonijo,Ivana,Tea,Kelava,
Bojan,Petar.
Eto naj pjesme sam napisao gore...Eto to bi bilo sve..Hvala..

Photobucket

Crna Lista prijatelja..I stranice bendova..

Tea-Super cura..Dobra je prijateljica,ali naljuti se brzo.
DivljakušaIde samnom u razred..Dosada.Salim se!
MihoKralj.Kralj.Kralj
AntonijoMotherfucking friend..


Listen to Metallica 24/7 on AOL Radio


 Prvi hrvatski portal za pocetne i napredne gitariste. Video lekcije,recenzije albuma,opreme(pojacala,gitare,efekti),koncerata, intervjui sa poznatim hrv. gitaristima... <br />

Metall

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


MusicPlaylist



Free Guitar Brown MySpace Cursors at www.totallyfreecursors.com




utorak, 05.02.2008.

Adrian Frederik Smith (H)

Vidim puno METALACA posjecuje moj blog!Samo nastavite.Hvala na 40 komova.Ali možete Vi još više.Evo malo o Adrian Smithu!

Adrian Frederik Smith (H) se rodio 27.2.1957 godine u Hackneyu, Istočni London, Engleska. On je tekstopisac i jedan od tri gitarista heavy metal grupe Iron Maiden.

Dok je išao u školu sprijateljio se sa Daveom Murrayem, te je osnovao svoj bend Urchin.U tom bendu on je bio vodeći vokal i gitara. Adrian je svoju prvu gitaru Woolworths Top 20 kupio bas od Davea za 5 funti te mu je otac popravio, ali ju je i nakon nekog vremena obojao u srebrenu boju i prodao za veći iznos. Murray je iz Urchina otisa kad je upoznao Stevea Harrisa te se prikljućio njegovom bendu Iron Maiden. Adrian je nastavio svirati sa Urchinom dok nije jedan dan setao ulicom pokusavajući nać nekog izdavača koji će poslušati njegove pjesme, cjeli dan je tražio nekoga dok nije naišao Stevea i Davea na ulici koji su mu rekli da traže novog gitarista pa ako se oće priključit njima neka dođe kod njih na probu. Pristao je te je zamijenio Dennisa Strattona.

Smith je prvi put napisao pjesmu za Maidene na albumu The Number Of The Beast i od tada je drugi tekstopisac benda. Adrian je skupa sa Daveom iskovao onaj jedinstveni zvuk Maidena sa dvije vodeće ili ti ga lead gitare. Te je bio u onoj zlatnoj postavi Maidena od Piece of Minda do 7th son of a 7th son. Nakon što je sa svojon drugom grupom A.S.A.P. (Adrian Smith and Project) izdao izdao album Silver and Gold otisao je iz Maidena 1990. U Maidene je onda došao Janick Gers za album No Prayer for the Dying.

Bruce je komentirao nakon što je Adrian otišao da nitko nije znao koliko če svima falit, te kako sigurno se nebi vratio u Maidene da se i on nije. Te kaže kako je sada odlično imati tri gitarista.

Nakon A.S.A.P.-a, osnovao je svoj drugi bend Psycho Motels kim je izdao dva albuma, te je svirao na dva albuma Bruce Dickinsona.

Adrian se vratio u bend ipak 1999 nakon čega je sa njima izdao još tri albuma.

Adrian je često varirao sa gitarama koje koristi. Imao je Fender Stratocaster, Jackson, Ibanez Destroyer, Gibson Les Pauls, Gibson Explorer i Gibson SGs.

Photobucket
Ovako je izgledao prije!

Photobucket
A sada ovako!Nije neka razlika samo sto sada ima duzu kosu!

Evo to je sve od mene!Slijedesi puta pisem o Dave Murray-u!

KOMAJTE AJD BAR NEKA BUDE 60 KOMOVA!!!!

| komentari (17) | print | # |

<< Arhiva >>