sedmodnevni spiritualni program

20.08.2007., ponedjeljak

HELP!

20.08.2007.g.

POMOZITE!


Dragi moji, izdvojila sam 13-ti komentar prethodnog posta, kao zaseban post. Komentar nema veze s temom posta, osim što žena očito prevođenjem nastoji zaraditi koricu kruha i moli za pomoć oko koliokvijalnih izraza za spolne organe. Pomozite joj!!!

Imam problem. Znam da ovo što ću napisati nema puno veze s pravima i zakonima. Tražim pomoć! Prevodim knjigu o ženskom seksu s engleskog na hrvatski i totalno sam zapela s kolokvijalnim izrazima za genitalije. Može li mi netko upotpuniti listu? Nazivi mogu biti i posve prostački. Moram reći da knjiga nije pornografska nego više feministička jer su feministkinje prigrlile vibrator kao sredstvo za podizanje ženskog samopouzdanja.

Dosad imam za ženski organ: mačkica, kolačić, ružica, ruža, pička, pizda, žemlja, muf, međunožje, pizdište, vagina, vulva, rodnica, točka G, dražica, klitoris...

a za muški: penis, kurac, dildo (umjetni penis), crveni ban, držalo, batina, pimpek

Danas sam prvi put u životu ušla u "katedralu" seksa, i to u dvije! Išla sam u sex shopove da vidim vibratore i da mi pokažu kako to pomagalo radi. "Katedrale" su male, starokršćanski neugledne i skrivene u dvorišnim lokalima (ona u Varšavskoj, na pr). Unutra je prigušeno svjetlo a muški prodavači (u obje) obraćaju vam se diskretnim prigušenim glasom podrazumijevajući da vam je kao ženi, neugodno što se uopće zanimate za napravice koje vibriraju u i na onim mjestima...Zanimljivo...cijene vibratora su paprene, od 300 do 1200 kn, a biznis cvate! Za neke se modele moraš čak predbilježiti. Najpoznatije svjetske marke, nažalost, u Zgb nisam našla - Hitachi Magic Wand, Rabbit, Pocket Rocket, Strawberry Kiss, Bullit...morat ću malo surfati da vidim kakve su cijene na internetu.

Razmišljam o pokretanju workshopova za masturbaciju pomoću vibratora. Bi li netko od bejbibumerica bio zainteresiran da nauči nešto više i o tim čudima tehnologije? I da usput uživa...jer, kaže narod, nikad nije kasno.

Eto, čekam neki odgovor!

Mirjana

- 22:31 - Komentari (18) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga