sedmodnevni spiritualni program

16.08.2007., četvrtak

ROMANTIČNA PROSTITUCIJA

16.08.2007.g.

ROMANTIČNA PROSTITUCIJA



Prostitutka je po definiciji osoba koja se prodaje za novac i pri tom se obično misli na žene i „najstariji zanat na svijetu“. Muška inačica je žigolo iliti muška prostitutka. Neću pričati o tome kako, da nema kupaca ne bi bilo ni prodavača. Ni o tome zašto se kažnjavaju samo prodavači, a nikada kupci. Želim progovoriti o jednoj rafiniranoj vrsti prostitucije koju sam nazvala ROMANTIČNA PROSTITUCIJA.

Najstariji i društveno nikada ne prokazan oblik takve prostitucije je udaja ili ženidba iz interesa, dapače, nerijetko je to „društveno korisno spajanje“. No u novije vrijeme cvjeta jedan poseban oblik doista romantične prostitucije, pri tome izuzimam sponzoruše kao jedan od pojavnih oblika te vrste prostituiranja. Naravno, govorit ću ovaj put o ženskoj prostituciji i inovacijama u „poslovanju“.

Okvir radnje je puno običniji, a i akteri koji u tome učestvuju.
Na primjer:
Ona je u braku, on također. Spetljali su se i u ljubavnoj vezi su dva/tri mjeseca, razmjenjuju priče o svojim lošim brakovima, ali se i dalje kriomice nalaze iako obećavaju jedno drugom da će raskinuti svoje bračne okove. Čemu tajnovitost, ako su namjere ozbiljne? Obično u najstrastvenijem trenutku žena plačući saopćava da je u drugom stanju i da je dijete njegovo, jer ona sa svojim mužem nema ništa već mjesecima i zajedno su samo zbog djece. On se ustrtari (još malo prije joj se zaklinjao da će se razvesti), spremno je prati do ginekologa, krije oči dok je čeka u čekaonici, ona suznih očiju izlazi sva uspaničena. Da, dogodilo im se i šta će ona sada? On pognute glave kaže dat ću ti novac, sredi to. Istu večer se iskrada od svoje obitelji (pod bilo kakvom izlikom) i na njihovo tajno mjesto donosi 1500-2000 kn (kum mu je posudio da ga spasi od gabule). Ona pobere lovu i odnos se počinje hladiti, pod izgovorom da joj muž sumnja, da ne može sad, pa ni sutra i na kraju nikad (još jučer se htjela razvesti).

O čemu se radi? Ginekologu je otišla vjerojatno po uobičajeni recept za kontracepciju. Od svog ljubavnika je dobila nekoliko romantičnih izlazaka, pokoji darak, možda egzotičnu večericu u nekom skrivenom, egzotičnom kutku, a na kraju je to i sve dodatno platio, a i riješila ga se jednostavno i čisto, pa može krenuti u lov na novu žrtvu….Oni uvjek nasjednu…

One spretnije imaju i nekoliko takvih naivaca mjesečno. Svaki put idu privatnom ginekologu (da se ne bi saznalo) i svaki put drugom (bilo bi zbilja sumnjivo da zdrava, mlada žena svaki tjedan posjećuje ginekologa. Sami izračunajte koliko tako može zaraditi, a sve to pod romantičnom ljubavnom aureolom…



- 17:56 - Komentari (41) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< kolovoz, 2007 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga