sedmodnevni spiritualni program

20.05.2007., nedjelja

ŠKOLA TAROTA

20.05.2007.

Dragi moji, evo krećem u obilazak vaših blogova. Dugo me nema i morat ću puno „protrčati“ po blogosferi. Predamnom je pravi virtualni maraton….

ČETVORKA MAČEVA

Karta diplomacije, opreznog pregovaranja, posredništva koje će ublažiti i odgoditi poteškoće, mora se ići korak po korak, možda se izolirati neko vrijeme da se skupi snaga. Sam likovni prikaz je vrlo rječit. Nije vrijeme za ratovanje, oružje treba odložiti. I na slici su mačevi pod nogama „pregovarača“.

Ako je u pitanju bolest slijedi ozdravljenje.

Obrnuto, možda je mudro čekati povoljnije vrijeme ili produžiti liječanje.




VAŽNO!!!


Najavljujem seminar: KARMIČKI (arhetipski) kotač

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

KARMIČKI (arhetipski) kotač - Temeljno je da se sjetimo u svakom trenutku svog života da smo slobodna bića, jer nam je Stvoritelj dao slobodnu volju, dakle možemo biti sukreatori svoje sudbine. Izbor je naš. Ako smo u jednom trenutku svog života napravili loš izbor, nemojmo očajavati, uvjek možemo napraviti novi izbor. Naša arhetipska šema je glazba po kojoj plešemo čak i kada ne možemo prepoznati melodiju.Pošto arhetipovi izviru iz nesvjesnog, često nam se događa da radimo nešto što ni sami ne razumijemo, jednostavno nas nešto tjera na to.

Zato je rad sa arhetipovima posebna škola misterija, a ARHETIPSKI KOTAČ jedinstvena metoda za neosobnu analizu osobnog života svakog čovjeka koji želi promijeniti svoju sudbinu u sudbinu sretnog čovjeka. Krug je simbol naše duše, a kotač slika našeg života. Arhetipovi su faktori uređivanja našeg psihodinamičkog života, a time i kontrolori i direktori naše sudbine. Kad god ne shvaćamo zašto nam se što događa i zašto ne uspijevamo promijeniti neželjena događanja u našem životu, korisno je napraviti arhetipsku analizu i otkriti iz kojeg arhetipa djelujemo i na koji način zamijeniti pogrešne obrasce djelovanja da bi nam život bio sretniji i uspješniji.

To je prije svega duhovna metoda iako se oslanja na dosadašnja saznanja i dosege psihologije. Pošto živimo u vremenu u kojem sudjelujemo u jednom od najvećih skokova ljudskog duha prema znanju ne samo o vanjskoj prirodi, nego također i prema našoj vlastitoj unutarnjoj misteriji, vrijeme je da dublje zaronimo u nepoznati i nespoznati dio svoje duše, u područje nesvjesnog, u zonu u kojoj gospodare arhetipovi i odatle upravljaju našom sudbinom.

Svi polaznici seminara dobiju certifikat i scripte iz građe u kojoj su educirani. Uz to polaznici dobiju i instrumentarij za rad ( trajna, periva radna podloga oi dva kompleta arhetipova ).

Informacije i predbilježbe na tel. 01/3635-153, mob. 091/7947-904 ili mi se javite na e-mail: irida@online.hr; iridaorama@gmail.com


....a sada idem u obilazak...

- 12:44 - Komentari (47) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< svibanj, 2007 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga