sedmodnevni spiritualni program

20.07.2006., četvrtak

PETAK: ASTROOKVIR

21.07.2006.g.

STRIJELAC



Dvojstvo između instinkata i viših aspiracija (povratak čovjeka Bogu). Jupiter, pozitivni muški princip. Široko, slobodno, istraživački. Štuje zakonitu ljubav. U sexu voli egzotiku. Rekorder u nevjerstvu. Pada na originalnost. Njemu je dozvoljeno sve, partneru ništa, ljubomoran. Po karakteru idealist, humanist, voli društvenost, kretanje, nomadizam, neovisnost. Jaki refleksi, sublimacija. Selidbe, svađe, klevete.


Posebene značajke: Jak i eksplozivan ego, opijen idejom o veličini. Vjerujem!

Strijelac je otvoren, direktan i uvijek ide direktno u glavu. Ponekad je brutalno iskren, jaka energija koju posjeduje je zapravo zaokupirana ničim drugim nego potpunom istinom – vezano za subjekt o kojem su se radi u datom momentu. Povezan sa filozofijom, religijom, i svim stvarima što traju, energija Strijelca je političarima dobro došla isto kao i društvu. Njegova osnovna skolonst za pravednost i volja da pomogne je uvijek i u svakom okruženju dobrodošla.

Strijelac je fizički upadljiv, ako ni zbog čeg drugog, zbog vlastitog samopouzdanja te neobaziranja na konvencionalna ponašanja. Vas gotovo magnetski privlače sve vrste opasnosti - u sportu, na poslu ili pak hobiju. Vi koji ste pod utjecajem Jupitera ni u čemu ne uživate toliko koliko kada za dlaku izmaknete nečemu - bilo to emocionalna ili fizička opasnost. Vatreni ste znak tako da ste ekstrovertni, govorljivi i izravni. A jeste li i diskretni?

Bolesti: Mišići, jetra, žuč, frakture

Slažu se: Ovan, Lav, Vaga, Škorpion
Brak: Jarac, Škorpion
Neutralni: Bik, Rak, Strijelac, Vodenjak
Nepovoljni: Ribe, blizanci, Djevica


I dekada: Čovjek naoružan sjekirom; znači smjelost, slobodu i rat. Mars

II dekada: Žalostan čovjek sjedi na stolčiću; evocira strah, jadikovanje, tugu i bojažljiv duh. Mjesec

III dekada: Čovjek s perom na šeširu, vršcima prstiju drži štap, pokazuje upornost u koju nije uvjeren; teška odricanja, težnja zlu, borba i strahote. Saturn (zlokobno)



- 22:12 - Komentari (38) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga