sedmodnevni spiritualni program

06.07.2006., četvrtak

PETAK: ASTROOKVIR

07.07.2006.g.

VAGA



Vaga, pozitivan muški princip, Venera, pravednost, društvenost, prava sredina koja usklađuje oprečne tendencije, harmoničnost. Zna voljeti i biti voljena. U sexu voli promjene i nova iskustva, po pitanju vjernosti nestabilna. Pada na stil. Najmanje pokazuje ljubomoru. Karakterom vladaju uravnoteženost, diplomacija, lijenost.

Posebne značajke: Ravnoteža između poleta i zadržavanja, neposrednosti i promišljanja, odricanja i straha. Akcija i kočnica, oklijevanje; istančan svijet suptilne i eterične prirode. Ravnodušnost i oduhovljenje. Ravnoteža na kozmičkom i duhovnom planu (br.7); između dobra i zla, između požude (Škorpion) i sublimacije (Djevica). Unutrašnji sklad-nesvjesno-materija. Promjena na polovici životnog puta, obiteljska nesređenost. Balansiram!


Vaga je znak koji stalno balansira i reagira, tražeći pravilnu reakciju u zadanoj situaciji. Odgovor na svako pitanje, diplomatski preispitujući moguće probleme pokušava ih izbjeći na svaki način. Ono što se kod Vaga vidi ponekad kao dvoličnost je u stvari njena karakteristika da odgovara na oba impulsa koja dobiva. Ovo je izuzetno društveni znak, radi samo ono što je nužno napraviti. Često traži potvrdu drugih ljudi o svojim sposobnostima i talentima.


Vaga teži blagosti, inteligenciji, ljupkosti i razumijevanju poput vilinskoga dara. Jasno, težite karmičkoj uravnoteženosti što predstavlja savršenstvo u odnosu na sve ostale znakove Zodijaka. Međutim, što ako je suprotno? Tada će Vam vječno kolebanje i ispitivanje ispravnosti Vaših odluka biti u funkciji vlastite neodlučnosti. U Vašim osjećajima postoji duboko bogatstvo bez obzira na to koja je emocija u usponu a koja u padu; samo je budite svjesni.


Bolesti: Bubrezi, nadbubrežna žlijezda, vene (krvožilni sustav)


Slažu se: Vaga, Strijelac, Vodenjak, Blizanci
Brak: Blizanci, Vodenjak
Neutralni: Bik, Lav, Djevica, Ribe
Nepovoljni: Škorpion, Jarac, Ovan, Rak


I dekada: Učenik s otvorenom knjigom ispred sebe; prikazuje pravednost, pravo, istinu, pomoć koja se pruža slabijima u borbi protiv jačih i zlih, kao i pomoć siromašnima, nesretnima. Mjesec (nestvarno)


II dekada: Starac u halji koji sjedi na stolcu, vrlo ozbiljan; pretkazuje pohlepu, sodomiju, pjesmu, veselje, te sudjelovanje u porocima. Saturn (zlokobno)


III dekada: Mladić s kupom u ruci; evocira mirnoću, obilje, dobar, miran i siguran život. Jupiter.


- 23:10 - Komentari (49) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< srpanj, 2006 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga