sedmodnevni spiritualni program

29.06.2006., četvrtak

PETAK: ASTROOKVIR

30.06.2006.
DJEVICA



Diferencijacija, fenomenalizam, negativni ženski princip, Merkur ,kritičnost, analitičnost, ljubav bez strasti. Sex na slikama. U pravilu vjeran. Djevice padaju na upornost. Nije ljubomoran. Karakter im je racionalan i kritički izoštren.


Posebne značajke: Suzdržavanje, kontrola, samosvladavanje, disciplina, štedljivost, škrtost, zgrtanje, čuvanje, oklijevanje, ozbiljnost, savjesnost, točnost, oprez, sumnjičavost, promišljenost, sređenost, privrženost principima, pravilima, propisima. Suzdržljive su, drže se društvenih pravila ponašanja i poštovanja. Marljive su, vole mučne i teške poslove, mučne, nezahvalne i mukotrpne, kako bi zadovoljile osjećaj sigurnosti.


Djevica je po prirodi analitična i precizna, uvijek odvajajući ono što vrijedi od onoga što ne vrijedi, od onoga što se može koristno upotrijebiti od onoga što više nikome ne koristi. Mentalni znak, gdje je centar razmišljanje i preispitivanje. Iako drukćija vrsta majke, Djevica je tip koji stalno brine i zanovijeta zbog svega i svačega. Djevice su okrenute pružanju usluga, te često brinu i rade više za druge nego li za sebe same.


Djevicama se učestalo pripisuje pedantnost, organiziranost i oštroumnost za detalje. Međutim, samo zaista istančanom oku nemoguće je promaknuti sjaj Merkurove profinjene duhovitosti i istančana Merkurova šarma kojemu je nemoguće odoljeti. Iako izuzetno vladate sobom, iz takta Vas lako izbaci tuđa nebriga, glupost a naročito nelogičnosti u konverzacijama. Kada ovladate detaljima života, oblikovati ćete sudbinu s više sigurnosti nego bilo koji drugi Sunčev znak.


Bolesti: Žuč, jetra


Slažu se: Djevica, Škorpion, Jarac, Bik
Brak: Djevica, Jarac
Neutralni: Ovan, Rak, Lav, Vaga, Vodenjak
Nepovoljni: Strijelac, Ribe, Blizanci


I dekada: Čovjek odlaže novac u kovčeg; iskazuje sjetve, oranje, nasade, naseljavanje, gomilanje bogatstva, i namirnica. Sunce (život)

II dekada: Dva čovjeka od kojih jedan ima u ruci kesu; simbol zarade, kupovine, lakomog gomilanja, škrtosti i nasilnog uzdizanja. Venera (strasti, požuda)


III dekada: Iznemogao starac oslonjen o štap, evocira starost, slabost, nemar, gubitak udova zbog nemoći, sječa stabala, raseljavanje, evakuacija. Merkur (kretanje)

- 23:46 - Komentari (46) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Dijeli pod istim uvjetima.

< lipanj, 2006 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga