Venice queen...

četvrtak, 28.04.2005.

all u need is love

...remember love???...
















...eto, ako netko zaluta na my blog neka uživa malo u ljubavi... :-)
- 23:28 - Komentari (1) - Isprintaj - #

srijeda, 27.04.2005.

isn´t life funny....

Danas sam imala feeling kao da je počelo ljeto! Sunce, sve šareno......ma super!
Naravno sve je super jer je rodbina (najbolja na svijetu) poslala nešto kn-a pa smo ja i sisterice njuškale po dućanima i uživale u čarima potrošačkog društva...ali, shopping je ipak zajebano naporna stvar! Sad vamo, pa sad piči tamo.....Čak me na trenutak bilo "nešto kao sram" što sam žensko - npr. upale smo u Manga, a sve ženske kopaju po robi ko´ zadnje kokoške a onaj "kao čuvar" samo blijedo gleda (ne želim ni znati što je u sebi mislio)...i tako smo si kupile par lijepih krpica i sa smile-om došle doma!
onda sam se našla na Jarunu (YEeeee!!!!baš sam fancy!!!!!!) sa najdražom Anom. Ona se rolala a ja sam trčkarala sa svojim dupetom....i tako smo se napričale, bla-blaaaaa-bla-blaaa.....zaljubljena je u jednog spliću i cila je happy......Vraća mi nadu u muški rod!!!!!
Možda ipak nisu svi kreteni???

...ponekad sam tako happy... :-)



- 21:06 - Komentari (2) - Isprintaj - #

utorak, 26.04.2005.

:-)

...sun is shining, the weather is sweet...napokon je prestala kiša! danas sam bila vrijedna i svratila do faxa na par predavanja i baš mi je bilo super! nemreš´blivit?!
i onda sam se našla sa jednom dragom frendicom pa smo pošle zajedno na launch! Obojala je kosu u plavo i baš mi je sada prekrasna!još kad zatrepće sa okicama - ma lutka! I tako mi priča o "bivšem" (koji je poznat široj javnosti kao jedan od hr hip-hopera (hopa-cupera!he!) i kako je u biti jadan - E, I IMA MALU MAKINJU ISPOD PUPKA......Kontaš? - i tako smo se cerekale i zaključile da su svi muškarci u kurcu!!!!
sad sam se sjetila, jutros sam u kantini na faxu vidila tipa s 4.-te godine koji mi je taaaako simpa!Mislim da me je pogledao "onako" - e, i ima tetovaže - a to jaaaaako volim!Ma sigurno sam ja umislila taj "look" ovako čorava! stvarno se isplati dopalit do faxa....
sestra dolazi večeras!!!!yes!

dosadilo mi je bez nje....



večeras idem trčati na nasip....jedva čekam da se malo razgibam...ova kiša mi zajebe i rekreaciju! :)


- 16:25 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 25.04.2005.

jedna mala pegula...




ako se s dalmoškom riječi "pegula" definira osoba kojoj se redovito događaju neka sranja onda sam ja prava osoba kojoj se ta riječ može spičit na čelo!!!!!
Evo, dignem se jutros i uđem u naš mali domski (čitaj skučeni) wc i idem si ubacit leće u ove lijepe okice kad ono.......pukla mi lijeva leća!!!rekoh samoj sebi:nećeš ti danas izlazit iz sobe jer ako je ovako počeo dan, sigurno me negdje u gradu ili na faxu čeka bombaš samoubojica.....
I tako sam cijeli dan u sobi... imam neku alkoholu u friđu ali mi se nije dalo pit....pa sam krenula zafumat ono malo grassa što mi je ostalo ali nisam imala cigaru,a nije bilo u tom trenutku nikoga da užicam - tako da je i to propalo. Alkohol i dalje u friđu, trava u ladici....i baš kad pomislim: dobro je, očigledno se neće više ništa sjebano dogoditi - kad ono zove sestrina super frendica:Znas stara možda nekog Stipu iz S.?
Kažem ja: znam. Visok, velika glava :), sladak...bla,bla....BRIJALI smo dva puta, i tako to...
- E pa sinoć (ili kad već) sam ga upoznala i tip je lud! Razmjenili smo brojeve i idemo sutra na kavu!
- Kontam ja u sebi: AJME SUPER!Pa di u cjelom Zagrebu, uz sve moguće kite, ona naleti na tipa koji je ono, by the way, my ex nešto..........Stvar je u tome, što je i moja sestra naletila na jednog drugog tipa koji je također MY EX NEŠTO!!!!!!!
Znala sam da Zg nije nešto posebno velik, ali da je ovako mali, e tome se jebote nisam nadala........Uglavnom, kažem ja mojoj frendici: pa stara nema frke, šta se može; al di mi ih pronađete????? :)

Zar nisam pegula????? :(

...odoh sad malo razmišljati...

- 23:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

nema naslova...

moj dnevnik će popizdit kad sazna da sam ga izdala......i da sada pisem na kompu.....pada kiša i fjaka me sjest i učit. Kad pada kiša odjebem fax po kratkom postupku!o snijegu da i ne govorim!sinoć sam gledala film "closer" po 3 put!(a uvijek sam sestru zajebavala kad bi iznova gledala filmove...). Ma film mi je super i ne mogu si pomoći....prepun je emocija i uvijek mi zapetlja ionako spetljane misli...the power of tri točke...prijateljica mi svako 3-4 dana šalje sms-ove s Malte,slova redovito izmješana,promješana,"shejkovana" što upućuje na alkohol i sve ljepote vezane uz njega. A kad bi je ja nagovarala da se zapijemo - ništa - Malta čini čuda!i tako ja čitam njene pijane sms-ove dok trulim u domu nad knjigom iz povijesti...ma doći će i moje vrijeme...Sestra otišla doma pa sam sama u sobi - ali nemam fakera da me posjeti i da mi daaaaaa! Pijem pills, imam empty room - a nemam frajera!!!!koja luzerica......uvijek nešto fali?!!!???
zar ne?

- 16:49 - Komentari (1) - Isprintaj - #

Sljedeći mjesec >>