Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/inti

Marketing

jedna mala pegula...




ako se s dalmoškom riječi "pegula" definira osoba kojoj se redovito događaju neka sranja onda sam ja prava osoba kojoj se ta riječ može spičit na čelo!!!!!
Evo, dignem se jutros i uđem u naš mali domski (čitaj skučeni) wc i idem si ubacit leće u ove lijepe okice kad ono.......pukla mi lijeva leća!!!rekoh samoj sebi:nećeš ti danas izlazit iz sobe jer ako je ovako počeo dan, sigurno me negdje u gradu ili na faxu čeka bombaš samoubojica.....
I tako sam cijeli dan u sobi... imam neku alkoholu u friđu ali mi se nije dalo pit....pa sam krenula zafumat ono malo grassa što mi je ostalo ali nisam imala cigaru,a nije bilo u tom trenutku nikoga da užicam - tako da je i to propalo. Alkohol i dalje u friđu, trava u ladici....i baš kad pomislim: dobro je, očigledno se neće više ništa sjebano dogoditi - kad ono zove sestrina super frendica:Znas stara možda nekog Stipu iz S.?
Kažem ja: znam. Visok, velika glava :), sladak...bla,bla....BRIJALI smo dva puta, i tako to...
- E pa sinoć (ili kad već) sam ga upoznala i tip je lud! Razmjenili smo brojeve i idemo sutra na kavu!
- Kontam ja u sebi: AJME SUPER!Pa di u cjelom Zagrebu, uz sve moguće kite, ona naleti na tipa koji je ono, by the way, my ex nešto..........Stvar je u tome, što je i moja sestra naletila na jednog drugog tipa koji je također MY EX NEŠTO!!!!!!!
Znala sam da Zg nije nešto posebno velik, ali da je ovako mali, e tome se jebote nisam nadala........Uglavnom, kažem ja mojoj frendici: pa stara nema frke, šta se može; al di mi ih pronađete????? :)

Zar nisam pegula????? :(

...odoh sad malo razmišljati...



Post je objavljen 25.04.2005. u 23:06 sati.