subota, 17.03.2007.

Amalia&Anthony&Danny

Image Hosted by ImageShack.us


Zaboravimo ono bajkovito aristokratsko vrijeme, vrijeme prelijepih haljina, kišobrana, bijelog tena, poezije....Vratimo se u sadašnjost, jer ipak tako i treba živjeti. Amalia je jučer bila u pravoj akciji....Možda bi joj neki i zamjerili, ali osoba je koja u trenutku reagira i trudi se živjeti punim plućima. Pojavio se netko novi u njezinom životu. Viđaju se u protekla dva tjedna skoro svakog dana. Imaju pregrš zajedničkih tema, nije im dosadno. Da ne zaboravim, njegovo ime je Danny. Jučer su izašli zajedno u kasnovečernju šetnju, koja se kasnije pretvorila u mnoštvo nježnih poljubaca, dodira i sve je to pridonijelo tom sjaju u njezinim očima. Osjećala se kao da lebdi na nekom od obačića i ni ne poželjevši spustiti se. I u njemu su procvjetale neke emocije (možda i utjecaj proljeća...). I sam je rekao da nije vjerovao da mu se netko može tako brzo pojaviti u životu i uništiti cijelo drvo filozofije koji je sagradio. Jer kao svaki muškarac, očekivao je prvo sex (pozdrav Freudu) da bi na račun toga mogao procijniti kompatibilnost, a ona je preferirala neko dublje upoznavanje, morao je pristati....Prepustio se toj njezinoj igri. Čak je rekao da bi bio spreman zavoljeti kod nje sve one stvari u kojima se ne slažu i da bi mu to baš bilo privlačno (kako slatko). Samo njih dvoje su nekako zaključali svoje emocije odavno, pa kad su ih jučer preplavile te pojave, koje ljudi nazivaju emocijama, nisu znali što bi s toliko količinom te energije. Opijala ih je....Kad su odlučili rastati se za večeras (iako nisu htjeli da ta večer završi) Amalii dolazi sms, ovakvog sadržaja: „Jesi vani?“...Pogađate tko je??? Ha? Bio je to Anthony. Danny odlazi kući onako opijen od svega lijepoga, a Amalia se naravno javi Anthonyu. Nije mogla odoljeti. Ne zamjerate joj valjda?
I tako Anthony i Amalia u sadašnjem vremenu, a otkako su bili prvi puta zajedno prošlo je 9 godina. On kao što znate ima ženu i dijete (morala sam to opet napomenuti). Odvezli su se njegovim automobilom daleko od znatiželjnika, a i bili su osuđeni na skrivanje, ne bi li ih netko vidio zajedno, jer oboje znaju puno ljudi. Prošlost se ponavlja u vidu poljupca, slatkog, mekog, samo drugačijeg jer se ipak događa sada. Isprepletenih nogu, priljubljenih usana, satima su ležali jedno pored drugog na zadnjem sjedištu auta. I koja „slučajnost“ s prošlim vremenom, na mjestu gdje je parkirao auto, pojavilo se novo drvo, nije ono isto kao u vrijeme aristokracije. Ovo je puno ljepše, nježno roskastobijele boje, rašireno i otvoreno za nove snove. Nisu mogli odvojiti usne jedno od drugog, čak su počeli pričati o tome koliko su bili zajedno, a nisu vodili ljubav. Auto im se nije učinio prikladnim mjestom za prvi put (njihov prvi put), jer su duboko u sebi znali da to mora biti nešto osobito. Tijela im jednostavno u idućem susretu neće dozvoliti da se ne priljube, baš kao i usne. Dovezao ju je kući, ona je s njegovim mirisom na vratu otišla sama u krevet, a on je došao kući i legao pored žene. Eh, da, rekao joj je da ju voli na neki poseban način.
Prije no što je utonula u san, razmišljala je o svemu, koliko joj je bilo lijepo i s Dannyem i s Anthonyem, a jedna misao joj nije dala mira- treba li voditi ljubav s Anthonyem.....ili Dannyem? Ili obojicom???


- 19:52| 25 Komentara | Print | # | ^

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

  ožujak, 2007 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Studeni 2007 (3)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (9)
Kolovoz 2007 (16)
Srpanj 2007 (6)
Lipanj 2007 (10)
Svibanj 2007 (12)
Travanj 2007 (14)
Ožujak 2007 (18)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Komentari da/ne?

Opis bloga

Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us





Image Hosted by ImageShack.us




Free Website Counter
Get a Free Website Counter




Image Hosted by ImageShack.us

Za sve one koji se žele javiti izvan svijeta blogera, evo mail: auris9@net.hr


msn: auris-9@hotmail.com



Image Hosted by ImageShack.us



Image Hosted by ImageShack.us









Linkovi

Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
pogled unatrag
indigo
sanja
Rose And Butterfly
Grof V.
promatram, razmišljam
PROROK (!)
Lucy013
prilagodba na tijesnu kožu
I.M.
tonko
dr. Zloba Spasoje
Sa okusom soli
Crvena
Enantiodrom
Vitae...
Orator, -oris, m
marsijanka
diana11
Dream_Maker
bijeli koralj
Nemam pojma
| Samo reci istinu
Festina lente
catcherova odjavna špica
Snenost
aplles
Brunx
Little