Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/insidelove

Marketing

Amalia&Anthony&Danny

Image Hosted by ImageShack.us


Zaboravimo ono bajkovito aristokratsko vrijeme, vrijeme prelijepih haljina, kišobrana, bijelog tena, poezije....Vratimo se u sadašnjost, jer ipak tako i treba živjeti. Amalia je jučer bila u pravoj akciji....Možda bi joj neki i zamjerili, ali osoba je koja u trenutku reagira i trudi se živjeti punim plućima. Pojavio se netko novi u njezinom životu. Viđaju se u protekla dva tjedna skoro svakog dana. Imaju pregrš zajedničkih tema, nije im dosadno. Da ne zaboravim, njegovo ime je Danny. Jučer su izašli zajedno u kasnovečernju šetnju, koja se kasnije pretvorila u mnoštvo nježnih poljubaca, dodira i sve je to pridonijelo tom sjaju u njezinim očima. Osjećala se kao da lebdi na nekom od obačića i ni ne poželjevši spustiti se. I u njemu su procvjetale neke emocije (možda i utjecaj proljeća...). I sam je rekao da nije vjerovao da mu se netko može tako brzo pojaviti u životu i uništiti cijelo drvo filozofije koji je sagradio. Jer kao svaki muškarac, očekivao je prvo sex (pozdrav Freudu) da bi na račun toga mogao procijniti kompatibilnost, a ona je preferirala neko dublje upoznavanje, morao je pristati....Prepustio se toj njezinoj igri. Čak je rekao da bi bio spreman zavoljeti kod nje sve one stvari u kojima se ne slažu i da bi mu to baš bilo privlačno (kako slatko). Samo njih dvoje su nekako zaključali svoje emocije odavno, pa kad su ih jučer preplavile te pojave, koje ljudi nazivaju emocijama, nisu znali što bi s toliko količinom te energije. Opijala ih je....Kad su odlučili rastati se za večeras (iako nisu htjeli da ta večer završi) Amalii dolazi sms, ovakvog sadržaja: „Jesi vani?“...Pogađate tko je??? Ha? Bio je to Anthony. Danny odlazi kući onako opijen od svega lijepoga, a Amalia se naravno javi Anthonyu. Nije mogla odoljeti. Ne zamjerate joj valjda?
I tako Anthony i Amalia u sadašnjem vremenu, a otkako su bili prvi puta zajedno prošlo je 9 godina. On kao što znate ima ženu i dijete (morala sam to opet napomenuti). Odvezli su se njegovim automobilom daleko od znatiželjnika, a i bili su osuđeni na skrivanje, ne bi li ih netko vidio zajedno, jer oboje znaju puno ljudi. Prošlost se ponavlja u vidu poljupca, slatkog, mekog, samo drugačijeg jer se ipak događa sada. Isprepletenih nogu, priljubljenih usana, satima su ležali jedno pored drugog na zadnjem sjedištu auta. I koja „slučajnost“ s prošlim vremenom, na mjestu gdje je parkirao auto, pojavilo se novo drvo, nije ono isto kao u vrijeme aristokracije. Ovo je puno ljepše, nježno roskastobijele boje, rašireno i otvoreno za nove snove. Nisu mogli odvojiti usne jedno od drugog, čak su počeli pričati o tome koliko su bili zajedno, a nisu vodili ljubav. Auto im se nije učinio prikladnim mjestom za prvi put (njihov prvi put), jer su duboko u sebi znali da to mora biti nešto osobito. Tijela im jednostavno u idućem susretu neće dozvoliti da se ne priljube, baš kao i usne. Dovezao ju je kući, ona je s njegovim mirisom na vratu otišla sama u krevet, a on je došao kući i legao pored žene. Eh, da, rekao joj je da ju voli na neki poseban način.
Prije no što je utonula u san, razmišljala je o svemu, koliko joj je bilo lijepo i s Dannyem i s Anthonyem, a jedna misao joj nije dala mira- treba li voditi ljubav s Anthonyem.....ili Dannyem? Ili obojicom???


Post je objavljen 17.03.2007. u 19:52 sati.