Apartmani crna gora prodaja - Pronađi pratnju

utorak , 22.01.2019.

Apartmani i hoteli u Crnoj Gori










Click here: Apartmani crna gora prodaja






Izdaje se veoma atraktivan stan Belavista Herceg Novi Izdaje se veoma atraktivan stan Belavista Herceg Novi. Kuća je udaljena 1000 m od mora, 7 min od glavne autobuske i železničke stanice, gradske pijace, doma zdravlja, osnovne škole i obdaništa. Sastoji se od: hodnika, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, jedne spavaće sobe, kupatila. Budva, Zaobilaznica, zgrada Cerovo Dvosoban stan površine 55 m2, na V spratu Zgrada ima lift, stalno održavanje, novogradnja, lux opremljen, dobar raspored prostorija, funkcionalan, u odličnom stanju Struktura: dnevni boravak sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, hodnik, kupatilo i terasa sa panoramskim pogledom.



apartmani crna gora prodaja

Ovo je najstarija maslina na svijetu. There are two balconies on two opposite sides one overlooking Zelenika and the other balcony has a magnificent charm of making your nights more pleasant since it overlooks the woods behind the house which gives guests the peace to enjoy their vacation. Povrsina stana 41 m2, stan juzni, osnucan.



apartmani crna gora prodaja

Apartmani i hoteli u Crnoj Gori - Takođe, stan posjeduje i šupu.



apartmani crna gora prodaja

Bar predstavlja moderan grad koji se svakim danom sve vise siri. Kao lucki grad, zadivice vas cistocom i sredjenim zelenim povrsinama. U svom okruzenju ima veliki broj. Stari Bar, tvrdjava Haj Nehaj, cije rusevine poticu iz XV vijeka i dvorac kralja Nikole predstavljaju istorijskei kulturne spomenike grada. Maslina stara preko 2000 godina i Skadarsko jezero kao jedan od najvecihrezervata ptica, veliki broj za posetioce koji vole ovakav vid turizma. Pregrst festivala i kulturnih : Medjunarodni TV festival, Susreti pod starom maslinom, Barski ljetopis. Uredjene i uvale poput Canja,Dobre vode, natjerace vas da u Bar ponovo dodjete. Stari dio grada, Stari Bar, pominje se u dokumentima koji potiču iz 9. Dobro očuvani ostaci zidina i tvrđava kao i predivan pogled na cijeli grad i okolinu, obavezuju putnika da ga posjeti. Na samom ulasku u grad nalazi se drvo masline staro između 2. Ovo je najstarija maslina na svijetu. Ova blagorodna starica još uvijek daje plodove. Obalom, zapadno od Bara, nailazi se , smješteno uz predivnu pješčanu plažu pored koje su nanizani brojni hoteli, odmarališta i kuće. Dalje put vodi kroz pitoma primorska mjesta Buljaricu, Čanj i mnoga druga, uz obilje sunca i netaknutu prirodu. Ovaj dio obale završava se ljupkim gradićem Petrovcem koji sve više postaje turistički centar sa kvalitetnom ponudom i turističkom uslugom.



Trosoban stan na obali mora, Petrovac, Crna Gora
Budva Online - Budva, Crna Gora Egzotični pejzaži ne moraju uvijek biti daleki i nepristupačni. Sve ovo izlazi na veliku dvorišnu terasu pokrivenu lozom. Naselje Rozino, dvosoban stan, 77m2, treći sprat bez lifta, kompletno renoviran i opremljen stan novim stvarima nedavno kupljenim, bez centa ulaganja, dva kupatila, dve terase. Raspored prostorija : ulazni hodnik, kupatilo, trpezarija s kuhinjom, dnevna soba sa terasom pogled na more. Kuća je na magistralnom vodovodu i ima non stop vodu i leti. Stranih kupaca u Crnoj Gori skoro da više nema a platežna moć domaćih je premala za neke ozbiljnije transakcije. Stan se nalazi u sklopu kuće manje zgrade na I spratu. Upravo za Budvu i Šavnik se vezuje podatak da je po poslednjem popisu, broj stanovnika ovih mesta za nekoliko hiljada manji od broja stanova.

[Mail adrese dame upoznavanje|Gubljenje nevinosti iskustva|Poslovi dijaspora 2018]






Oznake: rivijera, nekretnine, agencija, za, prodaju, nekretnina, u, Crnoj, Gori

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.