SVE PO MALO ..............

petak, 15.04.2005.

OPET BEYONCE

Američka muzička zvijezda Beyonce Knowles, lansirala je svoj vlastiti parfem pod etiketom Tommyja Hilfigera. Dvadesetdvogodišnja pjevačica i glumica bila je inspiracija za novu liniju ženskog parfema, jer Tommy Hilfiger misli da Beyonce Knowles miriše kao ‘True Star’. Tako se Beyonce pridružila brojnim kolegicama iz estradnog svijeta, koje šire svoju djelatnost na modu i kozmetiku.

Novi miris je u Londonu predstavljen biranim uzvanicima na gala prijemu. Kasneći više od sat vremena, Beyonce se pojavila u plavoj satenskoj haljini, od koje su, prema riječima prisutnih, ispadale oči, tako da se čekanje isplatilo. Pošto je njen dečko, Jay-Z, ostao kod kuće u Americi, na londonski party ju je dopratio sam kreator Hilfiger, obučen u bijelo ljetno odijelo sa raskopčanom košuljom, jednako plave boje kao Beyonceina haljina.
Okupljenim novinarima Tommy Hilfiger je objasnio, da je miris ispunjen cvjetnim notama i nadahnut osobnošću same pjevačice, koju je opisao kao ”toplu i ženstvenu”.

U američkim prodavaonicama ‘True Star’ će se pojaviti u listopadu, prvo kao parfem, a prije Božića će stići i ostali proizvodi iz ove linije, uključujući mlijeko za tijelo i gel za tuširanje. Prije dolaska linije ‘True Star’ na tržište, gledaocima u SAD će biti predstavljen spot u kojem nastupa sama Beyonce, i to pjevajući ekskluzivnu verziju pjesme "Wishing On a Star", uz provokativno poziranje u seksi haljini. Reklame u časopisima, u kojima je također glavna zvijezda Beyonce, snimio je poznati modni fotograf Mario Testino.

Beyonce, koja nije skrivala sreću i zadovoljstvo, rekla je da je ovo čast za nju, jer nema mnogo crnih žena u svijetu koje lansiraju svoje parfeme. ‘True Star’ je samo dio 2.5 miliona vrijednog dogovora, koji su pjevačica i kreator potpisali u siječnju.

- 11:21 - Komentari (2) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SVE ŠTO VOLIM ...........

Linkovi

.......moji prijatelji...............