SVE PO MALO ..............

srijeda, 20.04.2005.

Ljubav, cipele i muškarci, što je na prvom mjestu?

Muške cipele; sportske, elegantne, klasične, široke, uske, velike i male, crne, plave pa i crvene. Zanimljiv je izbor tih cipela za naše muškarce, a još je zanimljivije što u nekim slučajevima imaju jako važnu ulogu. Moje vlastito iskustvo koje obiluje zaista šarolikim događajima, smiješnim situacijama i zanimljivim ljudima pri čemu mislim isključivo na muški spol, govori mi da ljubav, barem u početku, ima neke veze baš sa cipelama. Mislim kako će se oni s istim ili sličnim iskustvom složiti, a vi ostali napravite eksperiment. Situacija je sljedeća: prvi izlazak, zanimljiv kafić, udoban stolac, vruća kava. Glavni likovi: on i ja. Gleda me; tema trenutačno nije bitna je meni pogled lagano odlazi i traži upravo njegove cipele. Ako prođu taj tzv. carinski pregled, nastavljam ga slušati zadivljeno, ali ako mi te njegove cipele uspiju odvući pažnju dovoljno dugo da ga više ni ne čujem što mi priča, zabrinem se. Po mom skromnom mišljenju, cipele mogu jako puno u tom trenutku ispričati o toj osobi. Osoba bi u cipelama trebala vidjeti sebe, trebala bi odabrati sebe. Ako pogriješi, očito se ne poznaje dovoljno ili ne želi da se upozna. Takav je slučaj kod mene. Naravno, ako mi se muškarac svidi i s lošim cipelama, neću otići iz kafića, ali u bliskoj budućnosti ću mu vjerojatno reći da ih promijeni. Cipele su samo karika u tom začaranom krugu, ali karika koja se može, na svu sreću, promijeniti na bolje.

- 15:50 - Komentari (1) - Isprintaj - #

nedjelja, 17.04.2005.

KEVIN HILL

Taye Diggs osim Kevina Hilla u seriji ima ulogu i producenta. Hrvatskoj publici je najpoznatiji po ulozi zgodnog odvjetnika Jacksona Dupera u kultnoj seriji 'Ally McBeal'. Karijeru je započeo na Broadwayu, a kasnije je glumio u filmovima 'How Stella Got Her Groove Back', 'The Wood', 'The Best Man' i dr. Uloga u 'Chicagu' donijela mu je nagrade Brodcast Film Critics Association i Screen Actors Guild, a ona u 'The House of Haunted Hill' nagradu Blockbuster Entertainment. Nedavno je završio snimanje nezavisnog filma 'Cake' u kojemu mu je partnerica Heather Graham, te 'Drum', film o apartheidu snimljen prema istinitom događaju. Trenutno živi u New Yorku sa suprugom Idinom Menzel.

- 17:43 - Komentari (1) - Isprintaj - #

petak, 15.04.2005.

OPET BEYONCE

Američka muzička zvijezda Beyonce Knowles, lansirala je svoj vlastiti parfem pod etiketom Tommyja Hilfigera. Dvadesetdvogodišnja pjevačica i glumica bila je inspiracija za novu liniju ženskog parfema, jer Tommy Hilfiger misli da Beyonce Knowles miriše kao ‘True Star’. Tako se Beyonce pridružila brojnim kolegicama iz estradnog svijeta, koje šire svoju djelatnost na modu i kozmetiku.

Novi miris je u Londonu predstavljen biranim uzvanicima na gala prijemu. Kasneći više od sat vremena, Beyonce se pojavila u plavoj satenskoj haljini, od koje su, prema riječima prisutnih, ispadale oči, tako da se čekanje isplatilo. Pošto je njen dečko, Jay-Z, ostao kod kuće u Americi, na londonski party ju je dopratio sam kreator Hilfiger, obučen u bijelo ljetno odijelo sa raskopčanom košuljom, jednako plave boje kao Beyonceina haljina.
Okupljenim novinarima Tommy Hilfiger je objasnio, da je miris ispunjen cvjetnim notama i nadahnut osobnošću same pjevačice, koju je opisao kao ”toplu i ženstvenu”.

U američkim prodavaonicama ‘True Star’ će se pojaviti u listopadu, prvo kao parfem, a prije Božića će stići i ostali proizvodi iz ove linije, uključujući mlijeko za tijelo i gel za tuširanje. Prije dolaska linije ‘True Star’ na tržište, gledaocima u SAD će biti predstavljen spot u kojem nastupa sama Beyonce, i to pjevajući ekskluzivnu verziju pjesme "Wishing On a Star", uz provokativno poziranje u seksi haljini. Reklame u časopisima, u kojima je također glavna zvijezda Beyonce, snimio je poznati modni fotograf Mario Testino.

Beyonce, koja nije skrivala sreću i zadovoljstvo, rekla je da je ovo čast za nju, jer nema mnogo crnih žena u svijetu koje lansiraju svoje parfeme. ‘True Star’ je samo dio 2.5 miliona vrijednog dogovora, koji su pjevačica i kreator potpisali u siječnju.

- 11:21 - Komentari (2) - Isprintaj - #

subota, 09.04.2005.

Beyonce kao Diana Ross

Beyonce Knowles u pregovorima je za ulogu Diane Ross u filmskoj adaptaciji brodvejskog hit-mjuzikla Dreamgirls, posvećenog Diani i njezinoj grupi The Supremes.
Film će snimati producentska kuća DreamWorks Stevena Spielberga. Režiju i adaptaciju scenarija preuzet će Bill Condon, scenarist mjuzikla Chicago. Condon je nedavno režirao dramu Kinsey, za koju je također pisao scenarij.
Beyonce se dosad glumila u komedijama Austin Powers u Goldmemberu i The Fighting Temptations te novom filmu o Pink Pantheru sa Steveom Martinom i Kevinom Klineom, čija se premijera očekuje ovoga ljeta.

- 15:17 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 04.04.2005.

KUĆANICE

Jednoga dana, u svojoj savršenoj kući, u jednom od najljepših predgrađa, Mary Alice odlučila je završiti sa svime. Sada nas vodi u živote svoje obitelji, prijatelja i susjeda, komentirajući sve s nebeskih visina.

U njenom su fokusu njene četiri prijateljice; Susan Mayer, samohrana majka koja pati od nesigurnosti i depresije jer ju je ostavio suprug; nimfomanka Nicolette; perfekcionistica Bree Van De Kamp, nekada uspješna karijeristica, a sada isfrustrirana majka četvero djece Lynett Scarvo i najmlađa Gabrielle Solis nesretno udana za bogataša. Sa svog mjesta na nebu, Mary Alice sada vidi bolje i više no što je vidjela kad je bila živa, te je odlučila podijeliti sve slatke tajne svog susjedstva s nama.

Serija je ostvarila zapažen uspjeh i osvojila nagradu Peoples Choice; dva Zlatna globusa za najbolju humorističnu seriju i najbolju glumicu Teri Hatcher, te dvije nominacije za najbolju glumicu i jednu za sporednu žensku ulogu; nagradu Zlatni satelit u kategoriji najbolja serija, te 3 nominacije za najbolju žensku ulogu.

- 19:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

petak, 01.04.2005.

BEYONCE ŽIVOTOPIS

Beyonce je članica grupe Destiny's Child iz Houstona koja je svoju glazbenu premijeru imala na soundtracku za film Men in Black s pjesmom "Killing Time". Ohrabrene početnim uspjehom Beyoncé Knowles, Kelly Rowland , LaTavia Roberson i LeToya Luckett 1998. godine objavljuju debitantski album "Destiny's child" koji je predstavljen singlom "No, No, No (Part II)". Drugi album The Writing's on the Wall objavljuju slijedeće godine i lansiraju hit singl "Bills, Bills, Bills," koji se popeo na vrhove ljestvica, kao i slijedeći singl "Say My Name". Unatoč velikom uspjehu albuma u grupi su prevladavale razmirice, tako da su dvije članice napustile grupu; LaTavia Roberson i LeToya Luckett. Njih dvije su ubrzo dobile dostojne zamjene u Farrah Franklin i Michelle Williams, koje su debitirale u videospotu "Say My Name". Nakon samo nekoliko mjeseci Farrah Franklin je također napustila grupu. Preostali trio snimio je uspješnu pjesmu za film Charlijevi anđeli; "Independent women" koji je također zauzeo vodeće mjesto na svjetskim top ljestvicama, kao i cijeli prateći album Survivor koji im donosi status supergrupe R&B-a i nasljednica Supremesa. Beyonce je 2002 samostalno snimila nekoliko pjesama za soundtrack filma "Austin Powers - Goldmember".

- 11:13 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< travanj, 2005  
P U S Č P S N
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30  


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

  • SVE ŠTO VOLIM ...........

Linkovi

.......moji prijatelji...............