Najčudniji načini za švercanje

srijeda , 16.07.2014.

Švercanje je ilegalno. Ali ipak donosi zaradu. Zato se policija pokušava upoznati s najnovijim metodama švercanja, dok ih kriminalci probaju pronaći što više njih. Ovo su bile najčudnije, no neuspješne.

Pada s aviona.



Mnogi dileri droge su koristili način da pređu granicu helikopterom ili avionom, te da onda bace pošiljku droge. No, ne ide sve u redu uvijek. Naime, 2003. se helikopter u Guatemali srušio s 760 kilograma heroina.


Brodom.



2012. američka mornarica je uspjela uloviti dilere u Tihom oceanu kraj Kolumbije. Prevozili su čak 300 kilograma marihuane, i 500 kilograma kokaina. To je sve rezultat operacije Martillo, koja se zalagala za prestanak švercanja droge preko mora i oceana.



Preko voća.



Da, i preko njih je moguće švercati droge. Avokado se često koristi kao voće u koje je moguće staviti najviše droge.


Konzerve voćnog soka



Uspijevaju i to napraviti. Naprave jednu rupu na vrhu konzerve, iscijede voćni sok, stave kokain ii stave etiketu na tu rupu. Često im uspijeva, no ne uvijek.


Gospodin Krumpiroglavac



Škotski kralj droge je pokazao kako švercati ecstasy. No, na mnoge načine koje je koristio, ovaj mu jedini nije uspio. Još se ne zna koje načine on koristi.


Koristiti kao jaknu.



Nepoznati tinejdžer je bio uhvaćen s više od 20 kg droge zalijepljenim na njegovim leđima. Nije prošao kontrolu, jer se počeo čudno ponašati s teškim bolovima u leđima.


Sakrivati u pekarskim proizvodima.



U Južnoj Americi je popularna metoda švercanja alkohola tako da ga uspiju sakriti u pekarske proizvode. Zato je u kruh moguće sakriti šljivovicu (priloženo ovdje).


Kozmetički proizvodi.



Metoda koja je popularna po cijelom svijetu. Tako se šverca alkohol najčešće. Ili kokain, ako se šverca u bočicama za puder. Vrlo efektivna metoda.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.