Image Hosted by ImageShack.us Želim Vam ugodan boravak na stranici
Tražilica:

Igy-Sportske zanimljivosti

Igy-Sportske zanimljivosti

nedjelja, 21.08.2005.

POBJEDE SENIORA I PIONIRA U JAKŠIĆU S 4:2

Pobjedu od velikog značaja u Jakšiću zabilježili su seniori pobjedivši dosta dobru ekipu domaćina s 4:2. U neizvjesnoj utakmici novi prvoligaš je došao do vodstva preko Sliška. Drugi zgoditak za goste i vodstvo od 2:0 osigurao je sjajni Galić s odličnim prodorom kroz sredinu domaće obrane. Domaćini su još u velikom šoku pokušavali doći do zgoditka i to im se ostvarilo iz pomalo čudnog jedanaesterca koji je skrivio Klobučar koji je cijelu utakmicu briljirao. Domaćini su uspjeli izjednačiti, no njihovo vodstvo nije drugo trajalo nakon što je igraš utakmice Hrvoje Ivanešić s 30 metara svladao domaćeg vratara. Odlična ekipa NK Sloge koja je bila čak malo i podcijenjena došla je i do veće pobjede nakon što je po tada užasnom vremenu u 90.minuti kapetan Škorić ponovo poslao vratara u mrežu po loptu. U srijedu Sloga ugošćuje Sulkovčane, te se nadaju novim bodovima kako bi nedjeljni derbi protiv NK Croatije iz Mihaljevaca bila prava poslastica za ljubitelje nogometa. ČESTITKE CIJELOJ EKIPI NA SJAJNOJ POBJEDI.
Pioniri Sloge istim su rezultatom 4:2 svladali Jakšić i upisali početni saldo od 3 boda. Pioniri imaju sjajne uvjete za osvajanje prvenstva iako je o tome još prerano govoriti mladi igrači Sloge uistinu puno obećavaju.
Jedino pomalo razočaranje doživjeli su juniori izgubivši na domaćem terenu s 1:0. Već se u velikom derbiju protiv Mihaljevaca očekuje povrata Banovića, Deše i Devčića dok će se Brekalo vjerojatno igranju priključiti nešto znatno kasnije.

- 21:21 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 20.08.2005.

1.kolo NK Sloga - NK Jakšić

Danas u 17:15min na stadionu park u Trenkovu igra se utakmica 1.kola 1.ŽNL. U Trenkovu gostuje neugodan protivnik iz Jakšića. Domaćini će svečano prmiti pehar za uspjeh u prošloj sezoni i osvojeno 1. mjesto. Sutra će za Slogu zaigrati podmlađeni sastav oslabljen s nekoliko važnih igrača iz prošle sezone. Kapetan Banović propustit će utakmicu zbog povrede ruke,najbolji vratar Deša zbog napuknuća rebara, Devčić je otišao na pregovore za mogući prijelaz u drugi krug te Brekalo koji će vjerojatno propustiti cijeli prvi dio sezone zbog napuknuća ligamenata. Na klupi Sloge je i novi trener Olujić. Svi se nadaju dobroj utakmici i pobjedi u otvaranju prvenstva.

- 00:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #