tobić tobić idol mladih

27.02.2006., ponedjeljak

horoskop vizigostki

OVAN
I šta ste vi bez te osobe i šta je ona bez vas. Tek sivilo što se zakačilo za kragnu nekom dimničaru, zbog koga trljaju dugmeta što otpadaju pa ih za sreću nalaze iznova i izniva i uvek!

BIK
Ako vas ta osobenda već neće (ili nešto taktizira što neoprostivo klizi niz karmičku nogavicu) slobodno nastavite, jer imate ljubavi za duplo, a ova objekat nek ostane! U r simply d best!

BLIZANCI
Nailazi bura (bez obzira na to da li se nalazite na burnim mestima i u burnim vremenima ili ne) koja u vazduh diže sve kese nesporazuma kojima neki vektorski ka vama odaslali bejahu.

RAK
Na beskonačnom spisku osoba koje čekaju da ih užegnu, vi ste 3.877 od pozadi. E, pa načekaćete se, a i što biste se užegnjavali baš sad kada vam je organizam počeo da luči onu divnu vest.

LAV
Izbacite sve nastanjene u vašoj stambenoj jedinici (ili nekom parku, smetlištu - ovaj horoskop je za sve, a ne za one koji dele ljude k'a na miće) i donesite nove ugrabljene volje ne.

DEVICA
Dok budete jurili za vetrobežećom novčanicom ima tako da bupnete na dupe pri jednom pretrčavanju travnjaka, da ćete poremetiti položaj zemljine ose, a o zemljinoj pčeli da i ne govorimo.

VAGA
Ni krivom ni dužnom (nego pravom i redovnom platiši) zavariće vam takvu šamarčinu sreće da ćete trip-ut da se okrenete oko svoje ose, moje pčele i pacovčine najštrokavijeg tečinog kolege.

ŠKORPIJA
Osoba koja vam nedavno beše zagorčala život do same ivice apsolutne čemernosti, sada je srećna, vesela i razdragana. Ako, neka joj je sa srećom, kobasicama, lukom i malo ljute paprike.

STRELAC
Otkriće koje su kanadski stručnjaci obelodanili javnosti tiče se upravo vas. Naime, nakon 110 dana seksualne apstinencije možete ponovo postati devica. Sve se oprašta, zaboravlja, zarašćuje!
JARAC
To je čovek koji dolazi izdaleka. Pre nego što je ušao u bus, povukao je nekoliko alavih dimova pre nego što je bacio cigaretu. Ima jedno uvo klempavije od drugog. Tvrd je.

VODOLIJA
Ukoliko na godišnjem kalendarčiću zacrnite sve datume kada ste to radili, pri pogledu udaljenom na rukopruž od očiju, primetićete da precrtani datumi formiraju siluetu vašeg deke.

RIBE
Utešite ganutog prijatelja uganutog činjenicom da zbog pretrpanih poslovnih obaveza premalo vremena provodi u društvu svojih ribica. Pomilujte ga po kosi, stegnite ga za rame...
- 06:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip