tobić tobić idol mladih

10.02.2006., petak

horoskop gostujući PET

Dr Nele Karajlić, 11. decembar 1962. Strelac
„Kad bi neki posetilac iz svemira došao na našu planetu i posmatrao naš način zabave, našu reklamnu industriju, književnost i umetnost, verovatno bi pomislio da je mužjak ljudske rase izrazito seksualna životinja. S druge strane, na osnovu istih zapažanja, mogao bi pomisliti da je muškarac neka životinja koju zbunjuje i zabrinjava...“ Ma nema to mnogo veze sa Neletom, to sam prepisao iz neke knjige o seksu.

OVAN
Život je nekome rokenrol, a nekom dram end bejz. Samo je vama mešavina turbo-folka i posmrtnog zova prepotentne morske krave. Teško ćete vi u Aziju s takvim repertoarom.

BIK
Ljudi idu na koncerte, u bioskope, muzeje i pozorišta. Samo vi uključite radio, nađete stanicu i smejete se na ''Jovanoviće'' dok vam ne puknu kapilari u nosu. Ne može se tako u Afriku!

BLIZANCI
Okeanijci polako osvajaju svemir dok prodaju neka platna po bagatelnoj ceni, na šta se vi prezrivo smejete. Samo se smejte, takvo ponašanje vas neće odvesti ni u Evropu, a kamoli u kosmos.

RAK
Nailazi dan kada ćete otići na godišnji odmor ili raspust. Već sada ste zaokupljeni tom problematikom, kao da ćete minimum na Havaje. A vi ne možete ni do Moldavije, istek'o vam pasoš.

LAV
Ukoliko ste čitali knjigu Žana Bodrijara ''Simulacije i simulakrumi'', skontaćete kako je realnost dosta porozna i nepouzdana. Valjda vam je jasno da od odlaska u Australiju nema ništa.

DEVICA
''Ja sam za tebe Evropa, bre!'', galamiće vam u lice krezubi čiča, kome se niste zamerili ni na koji način, čak ga i ne poznajete. Ali, poverovaćete, jer Evropu baš tako zamišljate.

VAGA
Pesma nekadašnjeg sastava ''Guns 'n' roses'' nosi naziv ''Estranged'', što aproksimativno znači ''otuđenost''. Slušajte tu pesmu koja traje 10 minuta, i ne brinite. Otuđiste za Aziju.

ŠKORPIJA
Kad pomešate pola kile suvih rebaraca i pola kile pasulja tetovca, pa sve to u barem dve vode, pitaćete se šta je onima što hvale kavijar i dagnje negde po Australiji. Mora da je do vode.

STRELAC
Recite NE! Šta god pitali, držite se svoga NE. Budite svesni da vas je to NE vodilo i spasavalo kroz vekove. DA vas pitaju koliko je sati, prkosno recite NE, pa neka je i dvanaest.

JARAC
''Sve po redu ići mora'', došapnuće vam krezubi čiča u redu za dizel. Slobodno mu kažite da niste dizelaš, da ste neka visokooktanska sorta, pa nek crkne od muke u vodoravnoj koloni.

VODOLIJA
Barabar sa vama, neka baraba će bariti Barbaru barem za bar-kod proizvoda protiv beri-beri bolesti. Izbaronišite ga baroknom pričom o Bartu i Homeru. Otpevajte mu barum-barum. Brumnuće!

RIBE
Izbegavajte avione. Imaju nezgodnu osobinu da su jako brzi i da vas mogu odneti ka Americi. Vi namerili da odete do sela, po lukac i paradajz, a oni zuje li zuje naokolo, vrebajući.
- 06:00 - Komentari (8) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip