tobić tobić idol mladih

09.02.2006., četvrtak

horoskop gostujući četiri

Najveći anonimus na svetu, 1. mart 1960. Ribe
Ribe su poslednji, najmisteriozniji i najmanje proučen znak zodijaka. Zato me ni nije čudilo kad sam izračunao da je trenutno najnepoznatiji čovek na svetu rođen datuma koji pripada baš Ribama. Izračunao sam i da je gospođa ili gospodin „Najnepoznatiji“ morao biti rođen negde kod Vlore u Albaniji. Ta osoba je toliko nepoznata da ju je i majka zaboravila čim ju je rodila. Niko nikad ništa nije znao o njoj!

OVAN
Spodobetina klizi ulicom i diskretno maše bakama i sitnoj dečici u kolicima. To vide samo oni i vi. Napred pobrojani se smeše čudnoj osobi, a vi ne budite smušeni i paranoični.

BIK
Bilo bi poželjno da ugledate vrapca koji ispušta poslednji cvrkut, za njim i uzdah. Da, i vrapci uzdišu, oni imaju ponajviše razloga za to. Vi samo ugledajte takvog, za ostalo ne brinite.

BLIZANCI
Trla baba lan da joj prođe dan, proš'o joj na kraju dan i sad bedači, ne zna šta će. Tačnije, ne bi znala da joj nije vas. Uhvatiće vas dok se vraćate kasno i ispričaće vam sve te priče.

RAK
Ako ste domaćica koja porno prati sve one reklame, pođite do prodavnice i kupite deterdžent za pranje veša, ali onaj koji je u reklami luzer, a ne reklamirani. Zezajte se malo, opušteno!

LAV
Ako ste emancipovana žena koja zna šta hoće, pođite u prodavnicu i kupite sapun koji nije izreklamiran, onaj od ko zna čijeg loja. Garantovano vam skida taj samozadovoljni osmeh s lica.

DEVICA
Ako ste šonja i papučić, zamolite svoju snažnu i uspešnu partnerku da vas najuri do prodavnice, gde ćete joj kupiti najskuplju farbu za intenzivnu boju kose. Zezajte se, kupite zelenu.

VAGA
Potrošite toliko novca, da vam na kraju ostane tačno devetnaest dinara: jedna papirna desetodinarka, jedna gvozdena od pet, jedna od dva, jedna od dinar i dve od 50 para. Zašto? Zato!

ŠKORPIJA
Ukoliko budete sedeli u nekom parku do sitnih sati sa zanimljivom osobom, može se desiti da zaboravite put do kuće. Nije nego! Više niko nije zanimljiv, ali vama se ne ide kući. To je.

STRELAC
Po vama svi oko vas su dementni, što će reći ludi. Samo ste vi normalni, aha, a ta sirena što je čujete u pozadini, nije za vas. Nije ni sirena, nego ste pustili 'vetar' na javnom mestu.

JARAC
Ubeđenja i uverenja će vam biti poljuljana. Ljuljaće se do kasno popodne, dok ne počnu da uživaju. Vi ćete se pobuniti, ali će vas uverenja i ubeđenja išamarati i poslati na spavanje.

VODOLIJA
Malo je pravih, a mnogo „onih“ idola. U stvari, niko nije idol, ne ložite se na kojekakve budale. Ni tobić tobić nije idol, ali je, sve skupa, tobićtobićidolmladih, što je podnošljivije.

RIBE
Nećete moći dalje, ali ćete moći bliže. Priđite problemu. Da ovo ne bi preraslo u savet psihologa, zvezde kažu da priđete. Razvezdili ste se, no problemo, stvorite problem i priđite mu.
- 06:00 - Komentari (12) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< veljača, 2006 >
P U S Č P S N
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

obavezne destiNacije

nečuveno!

naši nobelovci

prvi srpski manga strip